Здравейте следобедно!
Хубави новини сте донесли - за което сърдечни благодарности!
Сигурна съм, че и партньорството на Енгин с Аслъ Е. ще е на ниво и отново ще кажем, че те двамата са точните и перфектни партньори.
И знаете ли, че се замислих защо при всеки проект на Енгин казваме това. Ами, защото когато има нужната екипност, отговорност към проекта и историята - нещата се получават.
Малко да се "кривне" встрани хармонията и балансът ще се нарушат.
До този момент ние като зрители имахме шанса да гледаме истории и герои, които "оживяха" и за нас те останаха - Керим и Фатмагюл, които си живеят в своята малка, уютна къщичка, имат голямо семейство в лицето на татко Фахретин и фамилия, Мерием и Кадир, работят любимата си работа.
Йомер и Елиф - макар да "стопанисват" кафе/библиотеката си, винаги ще са готови за поредното си приключение за да защитят някого. Дори Масал няма да ги спре да гонят престъпните елементи и все ще са се набъркали в някакви ситуации.
Тахир и Фара - ще живеят най-после своя нормален живот, ще имат жадуваното си семейство, ще отгледат децата си в мир и спокойствие.
Не съм забравила Санджар и Мави, както и тяхното голямо семейство.
И след сериала останах любител на маслините "гемлик" - винаги от тях си купувам, защото ги асоциирам със сем. Ефеоглу.
Истински, земни и човешки съдби и животи сме гледали, благодарение на таланта, всеотдайността, отговорността, екипността и в крайна сметка хармонията между екранните партньори.
Като фенове /мисля, че мога да говоря и от името на всички тук/ сме истински щастливи, че Енгин си е партнирал с достойни екранни партньорки.
Не мога да си представя друга Фатмагюл освен Берен, друга Елиф и Мави освен Туба, както и друга Фара освен Демет.
Енгин си го знаем.
Ами, големите са големи затова, защото правят големи, запомнящи се неща.
!Благодаря!