Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 436

• 38 972
  • 738
  •   1
Отговори
# 210

Здравейте следобедно!
Хубави новини сте донесли - за което сърдечни благодарности!

Сигурна съм, че и партньорството на Енгин с Аслъ Е.  ще е на ниво и отново ще кажем, че те двамата са точните и перфектни партньори.
И знаете ли, че се замислих защо при всеки проект на Енгин казваме това. Ами, защото когато има нужната екипност, отговорност към проекта и историята - нещата се получават.
Малко да се "кривне" встрани хармонията и балансът ще се нарушат.

До този момент ние като зрители имахме шанса да гледаме истории и герои, които "оживяха" и  за нас те  останаха  - Керим и Фатмагюл, които си  живеят в своята малка, уютна къщичка, имат голямо семейство в лицето на татко Фахретин и фамилия, Мерием и Кадир, работят любимата си работа.
Йомер и Елиф - макар да "стопанисват"  кафе/библиотеката си, винаги ще са готови за поредното си приключение за да защитят някого. Дори Масал няма да ги спре да гонят  престъпните елементи и все ще са  се набъркали в някакви ситуации.
Тахир и Фара - ще живеят най-после своя нормален живот, ще имат жадуваното си семейство, ще отгледат децата си в мир и спокойствие.
Не съм забравила Санджар и Мави, както и тяхното голямо семейство.
И след сериала останах  любител на маслините "гемлик" - винаги от тях си купувам, защото ги асоциирам със сем. Ефеоглу.

Истински, земни и човешки съдби и животи сме гледали, благодарение на таланта, всеотдайността, отговорността, екипността и в крайна сметка хармонията между екранните партньори.
Като фенове /мисля, че мога да говоря и от името на всички тук/ сме истински щастливи, че Енгин си е партнирал с достойни екранни партньорки.
Не мога да си представя друга Фатмагюл освен Берен, друга Елиф и Мави освен Туба, както и друга Фара освен Демет.
Енгин си го знаем.

Ами, големите са големи затова, защото правят големи, запомнящи се неща.

# 211
Привет следобедно!
Страхотна новина си донесла Марианка Flowers Hibiscus!Благодаря!
Вълнението започва,нов проект,нова партньорка!Да го потвърди и Енгин,и да им е Честито!
Хубав да е остатъка от деня,и много позитивен!

# 212
  • Пловдив

На 8 август отблелязваме Международния ден на котката. Празникът на най-предпочитания домашен любимец започва да се отбелязва през 2002 г., а началото е поставено от Международния фонд за защита на животните и други организации за защита на животните.

Енгин с и неговата Сефа.

# 213
Юхуу супер новина сте донесли! Много се радвам! Ще има да почакаме сигурно още доста, но поне вече знаеме какво чакаме. Аслъ Енвер съм я гледала в един сериал, даваха го по бТВ "Истанбулска невеста". Мисля за нея,че е много добра актриса, играеше много естествено и с любопитство чакам да видя как ще се представи в партньорство с Енгин.
Приятна вечер!

# 214

От мен ясно небе и красив залез.

# 215
  • Пловдив

Добро утро в ден петък.
Новини - продължаваме да си ги чакаме.

# 216

Добро утро 💕
Хубав и успешен ден петък!
Работете по- бързо, така почивните дни ще дойдат по- скоро!😎
Денят обещава да е топъл и приятен, ако имаме и нещо ново - още по- добър ще е!
Да пием по ☕ ида си захващаме задачите!

# 217
  • Пловдив

Лежерно започваме деня, дано Енгин се индекира отнякъде или приятел да пусне снимка с него.
Още не са пуснали инстаграма им.

# 218
Привет момичета!
Щом не са пуснали ИИ на комшиите няма как да разберем,дали Енгин е искал да отбележи вчерашния празник  на котката!
Мисля,че щеше да го отбележи,винаги е засвидетелствал обичта си към Сефа!
Чакаме още новини за новия проект,а до тогава спорен да ни е деня !

# 219
  • Пловдив

Обеден поздрав.

# 220
Този сезон няма да има дизи сериал по Тв с Енгин.  За добро е.

До сега никога не ме е разочаровал, защото е твърде деликатен и  различен от масата.

# 221
  • Пловдив

Спомен отпреди 6 години на синия килим в Перу.

# 222

Какви емоции бяха тогава и как се вълнувахме...

# 223
  • Пловдив

https://x.com/a2turkiye/status/1821820782600659045

По канал аТV Турция, започва излъчването на "Мръсни пари и любов".

# 224

Добро утро момичета Two Hearts
Хубава и спокойна събота!
Тази усмивка Енгинова и този блясък в очите няма да забравя - тук отговаряше, че иска /има желание/  да стане баща. Подразбира се, че - някога.

Интересна стратегия имат съседите за летния дизи сезон -  без нови летни сериали, а да вървят повторения на вече стари сериали. Докато бях за 3 дена на мини почивката - който и канал да пуснех -  все стари сериали вървяха.

Общи условия

Активация на акаунт