Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 436

• 38 840
  • 738
  •   1
Отговори
# 60

Добро утро момичета 💕
Хубав и успешен ден вторник!
От утре съм отпускарка… 👣 ще видя турското “Кара дениз”/Черно море.
Сега да пием по кафе и да си подреждаме задачите за днес ☕
Не мога да ви пусна музика, затова един изгрев.
Градът още спи.

# 61
  • Пловдив

Добро утро в ден вторник, прохладен и успешен да е.
Новини касаещи Енгин, чакаме всеки ден.

Дистрбуторската компания на "Казвам се Фара" публикува тази снимка в сторито си и написа:
Перфектният стикер не изчезва...

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 09:54 от mariana51

# 62

Които са си добри, са си добри.
Всъщност на мен Енгин ми харесва във всичките си екранни превъплъщения и в комбинация с партньорки - са перфектни наистина.

# 63
Привет момичета!
Бързо включване от мен!
Чакаме включване от Енгин!
Бъдете здрави,и хубав остатък от деня!

# 64
  • Пловдив

https://x.com/diziveefilmler/status/1815745746970222968
https://x.com/AkyurekEtkinlik/status/1815741461469552823

Сериалите и филмите с участието на Енгин Акюрек бяха излъчени на общо 17 различни дигитални платформи, включително Netflix, Disney +, Amazon Prime, Globoplay, Ivi, Shahid 👏 и продължава да се излъчват на много от тях.

От Бирсен Алтунташ: https://www.instagram.com/p/C9xf7svI_gJ/

Предстои експлозивно партньорство... Оферта до Енгин Акюрек за главната мъжка звезда от сериала Şeşatma/Обсада на #Netflix с участието на Аслъ Енвер...

📍Сериалът Обсада с участието на Аслъ Енвер, който #Tims&B ще снима за Netflix, е написан от впечатляващото перо на Meriç Acemi.

📍Докато Аслъ Енвер се готви да се завърне на снимачната площадка с телевизионния сериал "Обсада", името, с което тя ще сподели главната роля, стана въпрос на любопитство.

📍 Според информацията, изтекла от бекстейджа за сериала от 8 епизода, написан с много силен подтекст, в който Uluç Bayraktar/Улуч Байрактар ще седне на режисьорския стол, ролята на Осман ще бъде поверена на много известна и много красива звезда. Предложено е на Енгин Акюрек.

📍Отговорът на Eнгин Акюрек на офертата беше въпрос на любопитство. От друга страна, ако Akюрек участва в проекта, написан от Мерич Аджеми, партньорство, което не се е случило в миналото, ще бъде пренесено в настоящето.

📍Аслъ Енвер не можа да сподели главната роля с Енгин Акюрек в Adım Farah/Казвам се Фара, когато си взе почивка по майчинство от актьорството преди две години.

📍Снимките на сериала са планирани да започнат през октомври.

📍 Tarık Emir Tekin ще играе по-малкия брат на Осман Арда в сериала, който разказва за битките между Нихал и Осман за крайбрежно имение и страстната любов между двамата.

Tarık Emir Tekin/Тарък Емир Текин.
Ако Енгин приеме ролята, героят му ще се казва Осман.

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 21:23 от mariana51

# 65

Времето ще покаже, но при всички случаи е добре Енгин да играе в нов проект.

Ама Бирсен направо изумява с хвалебствия -"ролята на Осман ще бъде поверена на много известна и много красива звезда. Предложено е на Енгин Акюрек."

# 66
  • Пловдив

Мрежата не спира с коментари след новината от Бирсен: https://x.com/huyde12/status/1815801587937267985

Боже мой, току-що има СТРАХОТНА новина! Чаках това партньорство от години и изглежда, че най-накрая ще се случи. Аслъ и Енгин създават чудеса, както визуално, така и в изпълнение.

Информация за режисьора: Улуч Байрактар ​​е турски режисьор. Завършил е университета Еге със специалност кино и телевизия. Известен е като режисьор на İçerde, Ezel, Menekşe ile Halil и Karadayi.

ДОПЪЛВАМ:

Енгин е снимал с Tims(преди да станат Tims&B) сериала "До живот".

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 22:35 от mariana51

# 67
Привет.

Това беше едно чакано и желано партньорство, което не се получи с основателни причини.  Добре се наредиха нещата.
Дано Енгин  да приеме ролята, ще е за платформа, това ще бъде един добър тандем. Аслъ е чудесна. Wink

# 68

https://x.com/diziveefilmler/status/1815745746970222968
https://x.com/AkyurekEtkinlik/status/1815741461469552823

Сериалите и филмите с участието на Енгин Акюрек бяха излъчени на общо 17 различни дигитални платформи, включително Netflix, Disney +, Amazon Prime, Globoplay, Ivi, Shahid 👏 и продължава да се излъчват на много от тях.

От Бирсен Алтунташ: https://www.instagram.com/p/C9xf7svI_gJ/

Предстои експлозивно партньорство... Оферта до Енгин Акюрек за главната мъжка звезда от сериала Şeşatma/Обсада на #Netflix с участието на Аслъ Енвер...

📍Сериалът Обсада с участието на Аслъ Енвер, който #Tims&B ще снима за Netflix, е написан от впечатляващото перо на Meriç Acemi.

📍Докато Аслъ Енвер се готви да се завърне на снимачната площадка с телевизионния сериал "Обсада", името, с което тя ще сподели главната роля, стана въпрос на любопитство.

📍 Според информацията, изтекла от бекстейджа за сериала от 8 епизода, написан с много силен подтекст, в който Uluç Bayraktar/Улуч Байрактар ще седне на режисьорския стол, ролята на Осман ще бъде поверена на много известна и много красива звезда. Предложено е на Енгин Акюрек.

📍Отговорът на Eнгин Акюрек на офертата беше въпрос на любопитство. От друга страна, ако Akюрек участва в проекта, написан от Мерич Аджеми, партньорство, което не се е случило в миналото, ще бъде пренесено в настоящето.

📍Аслъ Енвер не можа да сподели главната роля с Енгин Акюрек в Adım Farah/Казвам се Фара, когато си взе почивка по майчинство от актьорството преди две години.

📍Снимките на сериала са планирани да започнат през октомври.

📍 Tarık Emir Tekin ще играе по-малкия брат на Осман Арда в сериала, който разказва за битките между Нихал и Осман за крайбрежно имение и страстната любов между двамата.

Tarık Emir Tekin/Тарък Емир Текин.
Ако Енгин приеме ролята, героят му ще се казва Осман.

Благодаря за хубавата новина, Марияна! За мен тя е хубава по няколко причини:
1. Енгин отново ще се снима!

2. Сериалът ще е за платформа, а не телевизионен, при който рисковете да се разводни, да се проточи излишно, или, обратното, да бъде спрян без време заради остарялата и съмнителна рейтингова система, тук отпадат. Няма да има и глупави ограничения, при които женени двойки си лягат облечени, обикновената целувка е неморална и бива наказвана с глоба, а убийствата и други извращения се приемат за съвсем нормални.

3. Нетфликс е най-стабилната дигитална платформа. Цял свят ще гледа сериала и Енгин ще бъде оценен по достойнство от много широка аудитория. Няма да има вече вземане/даване с Дисни+, явно договорните им взаимоотношения са приключили.

4. Името на режисьора Улуч Байрактар предизвиква хубави спомени в съзнанието ми - неговият "Вътрешен човек" е един от трите най-вълнуващи турски сериали БЕЗ Енгиново участие, които съм гледала.

5. Хубаво е, че историята ще е за страстна любов! Мисля, че на Енгин такава роля ще му отива много. Не искам да гледам истории за трудна и невъзможна любов като тази с Наре например...

Неутрална съм по отношение на Аслъ Енвер, в смисъл, че ще чакам да видя какво ще се получи. Гледала съм я, добра и талантлива актриса е, естествено играе. Но любимка засега не ми е била. Дано с Енгин успее да ме очарова.

Минусът в тази новина е за нас, феновете, защото филмът едва ли ще бъде пуснат преди по-малко от година, в най-оптимистичен вариант. През октомври трябва д апочнат снимките, 8 серии ще ги свършат до Нова година, но оттам нататък ще мине сигурно година, докато Нетфликс го извади на бял  свят. Те пускат всички серии наведнъж, преведени на много езици, изпипват всичко много професионално, но това отнема време. За пример - "Другото аз" с Туба.

# 69
Буркина аз  се радвам,че  може би ще  се съгласи да снима за платформа. Защото нещата ще бъдат по-сигурни и последователни.  В крайна сметка избора е на Енгин, но предпочитам да снима вместо да не работи и да не видя нищо ново.
Повечето снимки  на новите проекти вече започват. Изглежда сякаш нищо не е привлякло интереса на Енгин  за телевизията през новия сезон. Ако има нещо което снима и видим в последствие, ще е по-добре от почивката.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 02:00 от Nina_Richi

# 70
  • Пловдив

Добро утро в ден сряда, прохладна да е.
Новина има, остава да разберем дали Енгин е приел предложението.

Феновете вече творят - Енгин и Аслъ от презентацията на Дисни+.
Имам надежда и вярвам, че Енгин ако приеме това предложение, ще снима и още нещо. Дано позная.

# 71

Добро утро момичета Two Hearts
Успешен и спокоен ден сряда!

# 72
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/C9xl9M1vnDl/

Дистрибуторската компания на сериала "Казвам се Фара", потвърди в инстаграм профила си, излъчването му в Италия.
Написаха: „Скъпа Фара,
Стягай багажа, защото скоро заминаваме за Италия!“

И статия: https://www.videoageinternational.net/2024/07/23/news/calinos-en … s-farah-to-italy/

Calinos Entertainment изпраща "Farah" в Италия

Calinos Entertainment обяви, че техният турски драматичен сериал Farah е придобит от Mediaset Italy.

Продуциран от O3 Medya, Farah разказва историята на иранска жена, която започва работа като чистачка, за да плати за лечението на сина си.

Сериалът е адаптиран от аржентинския сериал La Chica Que Limpia/Момичето, което чисти .

Горяна Василева, мениджър продажби за Европа в Calinos Entertainment, коментира: „Ние сме развълнувани да си партнираме с Mediaset Italia, като изведем Farah на италианските екрани. Фара е дългоочакван от италианските фенове на Демет Йоздемир и Енгин Акюрек. Това вече се е превърнало в международен феномен, особено в платформите на социалните медии по света, поради популярността на актьорския състав и неговия завладяващ сюжет.“

# 73
Добро и усмихнато утро!
С пожелание за успешен ден,усмивки и много късмет!
Разбира се и добри новини за един или два проекта.

# 74
  • Пловдив

От Engin Akyurek Georgian Fans: https://www.facebook.com/EAOfficialGeorgianFans/posts/pfbid0euo7 … R8ziDzNWUSXozry1l

Извадка от интервюто със Санер Аяр, собственикът на О3 Медиа от 19.06.2024 г.:
Имаме само няколко звезди, на които можем да се опрем, които ни отвеждат в Латинска Америка, Близкия Изток и почти всяка страна по света. Трябва да се грижим за тях като застрашени панди, каквото ние не можем, те могат, благодарение на тях печелим пари, а на заден план да броим колко милиона печели Енгин Акюрек за седмица например е срамно.

Общи условия

Активация на акаунт