Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 436

• 38 853
  • 738
  •   2
Отговори
# 75

Можем да кажем, че от вчера новините около Енгин се увеличават. Но, докато той не потвърди нов проект - всичко е в сферата на очакванията.
Не съм гледала Аслъ Енвер и нищо не зная за нея, дано да има нужната мотивация от екрана да виждаме жената на която ще "даде" живот.
Помня как присъствието реално или не, на ревниви гаджета и съпрузи даваха отражение на играта на някои персони, което лично на мен като зрител ми развали магията на историята. 

Да хапнем по една порция "гречка и киноа" за обяд, защото са здравословни, въпреки, че сармите ме привличат повече.

# 76

https://x.com/diziveefilmler/status/1815745746970222968
https://x.com/AkyurekEtkinlik/status/1815741461469552823

Сериалите и филмите с участието на Енгин Акюрек бяха излъчени на общо 17 различни дигитални платформи, включително Netflix, Disney +, Amazon Prime, Globoplay, Ivi, Shahid 👏 и продължава да се излъчват на много от тях.

От Бирсен Алтунташ: https://www.instagram.com/p/C9xf7svI_gJ/

Предстои експлозивно партньорство... Оферта до Енгин Акюрек за главната мъжка звезда от сериала Şeşatma/Обсада на #Netflix с участието на Аслъ Енвер...

📍Сериалът Обсада с участието на Аслъ Енвер, който #Tims&B ще снима за Netflix, е написан от впечатляващото перо на Meriç Acemi.

📍Докато Аслъ Енвер се готви да се завърне на снимачната площадка с телевизионния сериал "Обсада", името, с което тя ще сподели главната роля, стана въпрос на любопитство.

📍 Според информацията, изтекла от бекстейджа за сериала от 8 епизода, написан с много силен подтекст, в който Uluç Bayraktar/Улуч Байрактар ще седне на режисьорския стол, ролята на Осман ще бъде поверена на много известна и много красива звезда. Предложено е на Енгин Акюрек.

📍Отговорът на Eнгин Акюрек на офертата беше въпрос на любопитство. От друга страна, ако Akюрек участва в проекта, написан от Мерич Аджеми, партньорство, което не се е случило в миналото, ще бъде пренесено в настоящето.

📍Аслъ Енвер не можа да сподели главната роля с Енгин Акюрек в Adım Farah/Казвам се Фара, когато си взе почивка по майчинство от актьорството преди две години.

📍Снимките на сериала са планирани да започнат през октомври.

📍 Tarık Emir Tekin ще играе по-малкия брат на Осман Арда в сериала, който разказва за битките между Нихал и Осман за крайбрежно имение и страстната любов между двамата.

Tarık Emir Tekin/Тарък Емир Текин.
Ако Енгин приеме ролята, героят му ще се казва Осман.

Привет!
Марианка,супер новина си донесла,а аз сега я виждам като влезнах в темата!
Благодаря ти,имаме някаква новина!
Малко ми е натоварено,имаме гости от Америка, дъщерята и тя е тук,на работа ходя!
Но не се оплаквам, само времето не ми стига за деня!
Тъй дългочаканото и отложено партньорство все пак може да се осъществи!Не знам как играе Ъслъ,но пък знам как играе Енгин!И дано да приеме,а и сценария обещава да е силен!Дано скоро да разберем и неговия отговор!
Хубав ден и много ползотворен да е!

# 77
  • Пловдив

При нас релакс, но мрежата не спи - твори.
Обсада на английски и турски.
Остава да разберем Енгин дали ще приеме офертата.

# 78

Докато си чакаме още новини или пък снимки - една закачка-загадка.
Приликите са явни, познайте разликата.

П.П.При мен заваля.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 21:29 от Марта_49

# 79
Енгин е сложил преди 2 часа ново стори в инстаграма си, свързано със списанието:

# 80

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и спокоен ден четвъртък!
Един усмихнат Санджар и още нещо за сутрешно настроение!

# 81
  • Пловдив

Добро утро в четвъртък с усмивката на Тахир.
Продължаваме да чакаме новини за и от Енгин.

Енгин е качил снощи в сторито си това видео, публикувано на 21 юли в списание Kafasına Göre. В списанието написаха: „Да кажеш здравей на уличните кучета означава, че си изминал една четвърт от пътя да станеш мъж.“
Във видеото:🎙 Аудио: Sadri Alışık - Avare Movie 1964
📹 Видео: @basaran_karabulut

Може да го изгледате и чуете
Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239739%2F1c313a62 … pl_wall_223680451

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/25-07-2024-1EjnBuFJxyt2wYDg

# 82
Аз съм по пътищата турски, като стигна морето ще пусна снимка.

# 83
  • Пловдив

В испанската преса - https://www.marie-claire.es/que-ver-tv/71629.html

Всичко за новия сериал на Netflix, с който Енгин Акюрек ще се завърне на екран

Главният герой на „Казвам се Фара“ е на една крачка от завръщането си на екран през входната врата, с фикция за международна прожекция с Аслъ Енвер.

Енгин Акюрек се утвърди като един от най-обичаните и почитани турски актьори не само в родната си страна, но и в много кътчета на света. Този талантлив актьор успя да плени публиката със своята харизма и актьорско майсторство, превъзхождайки всяка продукция, в която участва. Забележителен пример е сериалът  мy "Казвам се Фара", който за няколко месеца се превърна в най-гледания турски сериал на Divinity в Испания и едно от най-ценените съдържания в платформата Mediaset. Очакванията да видят Енгин в нов проект нарастват от ден на ден сред последователите му.

Наскоро Санер Аяр, продуцент на 03 Media, даде интервю за турска медия, в което разкри интересни подробности около бъдещето на Енгин Акюрек. Аяр изрази възхищението си от актьора, подчертавайки неговия професионализъм и страст към актьорството. "Енгин Акюрек е джентълмен, прекрасен човек, запален по актьорството. Всички искат да работят с него. Истински лукс е да го имаме до себе си. Що се отнася до следващия сезон, имаме два проекта, разработени за него, предложихме му ги и чакаме отговора му. Наистина се надяваме той да се съгласи", коментира Санер.

Въпреки че Аяр не разкри много подробности за предложенията, изпратени до Енгин, той подчерта положителното влияние, което актьорът има върху всяка продукция. "Енгин е страхотен актьор и изключителен човек. Някой, с когото всички искат да си сътрудничат и за когото всички говорят чудеса. Той е ценен партньор за всеки проект, защото е синоним на успех." Освен това Санер похвали едно от последните произведения на Eнгин: „Бягство" беше много успешен проект в точното време, предизвиквайки голямо влияние в Латинска Америка.“

Изявленията на Аяр предизвикаха голям ентусиазъм сред феновете на Енгин Акюрек . За да увеличи очакванията, турската журналистка Бирсен Алтунташ обяви, че Енгин е избран за главната роля в сериала "Обсада" на Netflix, заедно с Аслъ Енвер. Все още не е официално потвърдено дали Енгин е приел проекта, но ако е така, завръщането му на екран ще бъде с най-голямата платформа за стрийминг съдържание в света. Този нов сериал ще засяга много противоречиви теми и по принцип ще се състои от осем епизода, което е типично за продукции, предназначени за дигитални платформи.

# 84
Море, вятър и дъждовни облаци…
Късмет!

# 85
Привет момичета!
Деня доста напредна ,а аз пак съм със закъснение!
Марианка,Благодаря зя новините които ви носиш Heart!
Марта,то на нашето черноморие бърза се оправя времето!Приятна почивка ни желая !
Дано да продължават за излизат новини!
Хубав остатък от деня,и бъдете много позитивни!

# 86

Каквото и да е времето  - почивка е.

# 87
Привет. Дано  Енгин  вземе  решение и направи скоро няколко проекта.

Според мен това,че  един път стана проблем и не се получиха нещата не значи,че ще се повтори.
Тръгвам с положителната нагласа,че  всеки нов проект и партньорство ще бъде още  по-добро от предишните. Все пак това е Енгин, няма как да не се получи.

# 88
Привет, благодаря за новините или по-скоро слуховете, аз на Бирсен писаниците ги взимам с половин ухо 😏
Аслъ Енвер е симпатяга, не съм я гледала освен преди 13-14 години в някакъв летен младежки сериал . Така че нищо не мога да кажа . Знам едно - турските актриси като се омъжат кариерата им приключва или се срива , семейния живот не се съчетава с кариерата за жените по тия ширини. Не искам да обидя никой, но това е грозната истина, най-фрапиращия пример е НА.
  Относно бъдещ проект на Енгин , трудна работа да се съчетаят толкова много фактори ,а пък той има достатъчно ценни произведения в биографията си. Писането му е страст също ,живота си е негов ,той си решава. Ако има нещо ще гледаме, ако не ,да е жив и здрав .

Марта, приятна почивка ❤️, това лято ти е морско, и добре правиш ,живота не бива да е само работа ,а пък и бързо минава ...

Приятна вечер!

# 89
  • Пловдив

Да си пожелаем лека и спокойна вечер с Йомер и Елиф.

Общи условия

Активация на акаунт