Мнения за д-р Юлиян Рабчев

• 2 375
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, дъщеря ми има киста на опашката и една неуспешна операция зад гърба си. На 14 години е. Може ли някой да ми даде по-актуална информация за д-р Рабчев от Плевен? Как протича операцията? Колко време е възстановяването? Четох много добри отзиви за него, но са от преди години. Ще бъда благодарна за актуална информация.

# 1
Рабчев ме е оперирал преди години от фистула.Синът ми,баща му и моят баща е оперирал от различни видове херния.Всички сме много доволни от него.Най-вече ми харесва, че обяснява подробно какво и как ще се случи,има ли рискове и какви.Показва различни методи и алтернативи.
Преди много години оперира киста на опашката на един познат,но подробности не знам.Сестра му ми е разказвала че доста го е боляло след това,но той беше малко глезен.Спомням си,че 2-3 дни след операцията си вървеше,разбира се малко тромаво,все пак това е рана на особено място.
Не знам дали вече и в Плевен оперира с лазер,мисля че там само режат.Има кабинет в Бяла Черква,там оперира основно с лазер.Поне така беше преди години.

# 2
Много Ви благодаря за изчерпателността. Сякаш консервативната хирургия си остава най-резултатна за тези кисти. Ще запиша час за консултация и ще се види как ще се процедира. Още веднъж благодаря.

# 3
Здравейте. Някой да е ходил скоро заради хемороиди при д-р Рабчев? Интересуваме след операцията с лазер , може ли пациента  сам да пътува после и колко време е възстановяването му?

Общи условия

Активация на акаунт