Фенове на тениса - тема 10

• 21 352
  • 693
  •   2
Отговори
# 375
Споделете, моля ви, каква е схемата оттук нататък, кой с кого има вероятност да се сблъска, че не можах да я намеря в нета.

# 376
  • София
Най-добрия мач на Григор от много време насам. И не видях да има и полъх от обезпокоителни болежки.
Синер го чака тежък мач в 4 кръг.

Самият Синер няма какво да се коментира конкретно днес, просто защото Педро Мартинес не можеше да бие сервиси, а и очевидно е по-слаб от Яник във всеки един детайл от играта. Тепърва идват тестовете за Яник.

Лоренцо Сонего направи поредния си шедьовър. Този човек е роден за епични петсетки по големите шлемове.

Марин Чилич продължава да впечатлява. Май, май вървим към една позабравена класика, Джокович - Чили (въпреки че Чилич има ужасяващ баланс срещу Ноле)

При жените за мен днес дойде и най-голямата изненада. Елена Рибакина, моята топ фаворитка излетя от турнира. Тц тц тц.

Москита,

Ето тук можеш да си ги разгледаш най-удобно
Мъже
https://en.wikipedia.org/wiki/2025_Wimbledon_Championships_%E2%8 … 3_Men%27s_singles

Жени
https://en.wikipedia.org/wiki/2025_Wimbledon_Championships_%E2%8 … Women%27s_singles

Накратко
Синер е с Григор -> победителя срещу Шелтън или Сонего
Ноле е с Де Минор -> победителя с Чилич или Коболи

Аз лично ще съм шокиран ако не видим полуфинал между Джокович и Синер.

В долната схема:
Фриц или Томпсън -> Хачанов или Камил Майхжак
Джари или Нори -> Алкарас или Рубльов

И тук вървим към логичен полуфинал между Фриц и Алкарас, но тук е по-възможно да има изненади.

# 377
Благодаря ти, Дяволо!
Много ще ми е интересен мача на Гришо и Синер.
Алкарас Рубльов също е любопитен, като младежът обича да ни държи на нокти и подозирам, че пак ще ме кара в някакъв момент да си мисля, че може и да отхвърчи Joy

# 378
  • София
Най-добрия мач на Григор от много време насам. И не видях да има и полъх от обезпокоителни болежки.
Синер го чака тежък мач в 4 кръг.

Много ми се иска да стане така, но силно се съмнявам, въпреки че Гришо изигра чудесни последни мачове на тревата.
Не знам как така отпаднаха толкова много поставени след първите два кръга, сега всяка вечер в прайм тайма гледаме Нори - Джари и Аниснимова - Носкова. Не че имам нещо против всички тях, заслужили са си мястото, но е нетрадиционно такова масово отпадане в началото.

# 379
  • София
Джокович - с деца... на Уимбълдън...
😀🤣

# 380
  • Berlin
Амазон Прайм дават Уимбълдън и гледам, че ще дават днес мач Елизара Янева - Беатрис Зелтина, това финал ли е?

# 381
Elig, то е яко като някой сътвори чудо и елиминира поставен, но истината е, че обичайно силите им стигат за един мач. Вчерашните мачове на Синер и Джокович бяха гигантска скука.
Добре че Алкарас чоуква по няколко пъти на мач, та поне при него има някаква интрига. Joy

# 382
  • София
Амазон Прайм дават Уимбълдън и гледам, че ще дават днес мач Елизара Янева - Беатрис Зелтина, това финал ли е?

Не, 1 кръг за девойките. Пак на Уимбълдън.

Моски, твоя Карлос ще ти скъси животеца, хаха Wink

# 383
Джари и Нори отстраниха съответно Руне и Тиафо, първият даже след обрат. Днес наниза невероятните 46 аса и над 100 уинъра, но и това не му помогна. Британците си имат отново четвъртфиналист на Уимбълдън, но те се надяваха най-вече на Дрейпър.

# 384
Дяволо, ще трябва да ми плаща вредни за всички изхабени нерви с неговите глупости Joy

Карлос затова е много опасен на мачовете от големия шлем - има достатъчно сетове, та да осъзнае, че мачът е почнал и е време да почне да играе Joy
Истински не разбирам как така почва слабо и набира и набира скорост, и когато другите са вече капнали, щото е трети-четвърти сет, на Карлос му се отваря втората клапа и почва да тича все едно току-що е излязъл.
Аз затова вече не му се връзвам, трябва само да ги задържи достатъчно на корта и после ги пречупва Joy
Вукич казваше сега в интервю, че Алкарас пак им подарява по някоя точка, докато Синер направо ги смазва. Ама как по някоя точка, бе Вукич, той цели сетове раздава Joy

Поздравления за Рубльов, който за пръв път игра така, че да ми стане симпатичен и даже удържа да не счупи нищо. Много добре игра, много хубави разигравания, проблемът е, че когато играеш супер и пак губиш точката, в един момент се пречупваш.

# 385
Аз се надявам утре Синер да си стегне сакчето и да се изнесе първи от корта

# 386
  • София
Камерън Нори и Николас Джари за мен изиграха мача на турнира.
Изключително ниво на тенис и от двамата за много дълъг период от време.

# 387
  • София
Аз се надявам утре Синер да си стегне сакчето и да се изнесе първи от корта

Всички се надяваме!
Иначе Гришо май не е побеждавал Яник до момента, а и той доста се е надъхал, та ще видим.

Ако не друго, вероятно ще стане готин мач, или поне и на това се надяваме Smile
Дано да покаже добра игра и да се раздаде, че Синер ще играе на макс!

Някой знае ли къде може да се гледат мачовете от младежкия Уимбълдън?
И петимата ни младежи продължават във втори кръг и бих се радвал да видя как се справят.

------------

И преди секунди попадам на това... Мдам, сигурно на всеки от нас му е писнало да търси линкове и т.н.

Цитат
Българските зрител най-накрая ще може да гледа на живо по телевизията мач на Григор Димитров на „Уимбълдън“. И главната заслуга за това не е на оператора „Евроспорт“, който държи правата за турнира от Големия шлем, а на световния №1 Яник Синер.

Именно заради факта, че италианецът е лидер в ATP двубоят му с Гришо е на централния корт. По този начин „Евроспорт“ няма възможност да заобиколи директната ТВ поява на първата ни ракета, както печелбарски го направи при последните му три мача, които набута в платената си платформа.

Грозната постъпка предизвика гнева на хиляди фенове на родния тенис, но от българския офис на „Евроспорт“ се направиха на слепи и глухи в името на финикийските знаци, които се сипят от тях в приложението им.

Затова съм благодарен на Яник, който освен добър и благороден Човек се оказа и косвена причина да видим срещата му с нашето момче. Което обаче явно е чуждо на обитателите в българската стая на западната телевизия.

Пожелавам успех на Гришо!

Дано зрителите се насладят на неповторимия му талант и осъзнаят, че той е ценен много повече из целия свят, отколкото в Родината ни.
Ивайло КРАЧУНОВ

P.S. Крайно време е в „Евроспорт“ да сменят рекламните си заставки между геймовете на „Уимбълдън“, на които се виждат как двама подивели от радост мъже на средна възраст крещят като маймуни по време на колоездачен тур.

В радостта им няма нищо лошо, но не разбирам защо зрителите трябва да гледат едно и също десетки хиляди пъти. Може би за да полудеят и те.

Явно в „Евроспорт“ толкова си могат!

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 12:23 от mitkomitashki

# 388
  • Berlin
По немския Амазон Прайм дават/ха май почти всички мачове от Уимбълдън, дали не и всички? Ето вчера от корт 17 и мача от първи кръг при девойки, където игра Елизара. Не знам дали е достъпно до бг или ако имате регистрация в немския Прайм? То вече почти мина турнирът, но все пак. Simple Smile
Стискаме палци днес!

# 389
  • София
Много трудно за Григор днес срещу киборга. Но пък е настилката, на коята има шанс. Само да не е някаква експресна победа, където едва сме закачили гейм.

Общи условия

Активация на акаунт