Фенове на тениса - тема 10

• 20 053
  • 623
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Рафа вчера е станал баща на втори син Simple Smile

# 466
  • София
Много приятен мач между Сабаленка и Радукану завършил 7:6 6:4 7:6
Жалко за Ракукану.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 08:42 от Moderator (Bubanka)

# 467
  • София
Синер и Алкараз продължават без никакви проблеми в Синсинати Smile

Иначе, попаднах на това, за който не го е гледал, 17-годишният Синер Smile

# 468
  • София
Алкараз прегази Зверев с 6:4 6:3 и в Синсинати пак ще гледаме финал между двамата с Яник  Smile
Страшни машини са тия младежи Smile

# 469
Зверев се чудя как е излязъл. Бил е с главоболие и световъртеж, а сигурно знаете, че е и диабетик.

# 470
Да, шапка му свалям на Зверев за това, че въпреки здравословното му състояние има чудесна кариера. Ето втори поред турнир стига полуфинал и губи от най-добрите.

Супер финал пак между Алкарас и Синер, големи машини.
Браво и на Атман за равностойната игра в първия сет срещу Синер, ще е интересно да следим развитието му.

# 471
  • София
Не очаквам проблеми за Синер срещу Алкарас на финала.
2-0 за Яник.

Днес ще е голяма битка между Рибакина и Швьонтек. Рибакина елиминира категорично Сабаленка след много силна игра.
Аз лично очаквам победа за Лена и титла за казахстанката.

Simple Smile

# 472
Жалко за Синер! Е, ще  го чакаме на US open.

# 473
  • София
Абсурдна ситуация на финала при мъжете.
Жалко, много жалко. Не знам откъде дойде това. Какво се случаи по дяволите?
Синер буквално не приличаше на себе си.
Дано за US Open е на ниво. Играе ли най-добрата си игра е напобедим на хард корт.

# 474
Дяволче, Синер каза, че не се чувства добре от вчера, може някой вирус да е пипнал.

Иначе харесвам твоя ентусиазъм, но Карлос все още има положителен баланс срещу Синер на хард кортове Sunglasses

# 475
  • София
Временно е Simple Smile

Бъдещето е пред Яник. 😛

# 476
Joy
А Карлос през това време ще клати краката и като има мач с Яник, ще му казва - сори мен, твърде добър си, не мога да играя срещу теб Joy

Момчетата са великолепни и са истинска наслада да ги гледаме един срещу друг, нека не подценяваме някой от тях.
Карлито е класически чоукър, но пък е гениален чоукър Joy

# 477
  • София
Само бъдещето ще покаже, така е.
Но сега-засега, Синер има 3 хард корт ГШ + финалния мастърс
Алкарас го няма него и има само веднъж УСО. Simple Smile

Аз днешния мач изобщо не го броя за нищо и не е показателен за нищо. Същото щях да напиша и ако Алкарас се беше отказал след 5:0 за Синер заради болест или каквото му има там.

# 478
Според мен и двамата имат страхотни умения на всякакви кортове. Да, Синер малко повече на хард, Алкарас малко повече на клей, но никой от тях няма чак толкова изразено предимство и ще се дъвчат до второто пришествие по всички кортове, особено при липсата на адекватна конкуренция.

Освен това и двамата имат ясни неща за оправяне. И на двамата сервисите са слаби към леко срамни. Синер има нужда да разнообрази играта си, а Алкарас има нужда да се научи да стои концентриран цял мач.
И да ти кажа изобщо не разбирам защо подценяваш Карлито. Освен че има седем последователни финала, което е добър показател, Алкарас е гениален играч.когато успее да се стабилизира (а според мен това е неизбежно, защото трупа опит и години) и да няма такива амплитуди в играта му, дори на Синер ще му бъде много много трудно.

# 479
  • София
О, не го подценявам.
Има всички предпоставки ако и двамата се запазят здраво да подобрят рекордите на Федалович. Аз съм го писал много пъти.
Т.е. Синкарас > Федалович.
Това е за мен голямата интрига оттук-нататък.

А специално за 2025 г. US Open ще е ключов относно номер 1 в края на сезона. Ако Алкарас спечели почти сигурно ще е номер 1.
Ако Синер спечели ще се изравнят нещата и финалните турнири ще решат всичко.

Общи условия

Активация на акаунт