Фенове на тениса - тема 10

• 21 274
  • 690
  •   1
Отговори
# 390
Малко се съмнявам, че Гришо ще успее да победи Синер, защото освен всичко друго, Синер е много мощен и издръжлив, а Гришо доскоро лекуваше контузия и се съмнявам, че сега изведнъж е в цветущо здраве, способен да поддържа темпото на Яник.
Разбира се, надявам се да греша, но не очаквам чудеса.

# 391
  • Berlin
Само да не се отказва, това ще е прекалено вече. Тогава задължително отказ и на US Open.

п.п. Организаторите са големи оптимисти. Според програмата им след Джокович -  Минор, около 16:10 трябва да има дамски мач, после след него, в 17:20 по програма са Григор - Синер.
Започнаха да изместват времето за по-късно.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 16:37 от abs

# 392
  • София
19.05 го дават вече. А коефициентът за залаганията е убийствен, според букмейкърите Гришо има шанс като за 5 гейма. Дано не познаят. Гришо трябва да извади всичката си техничност и да играе супер разнообразно, за да има някакъв шанс с/у безгрешния, а духа и вятър, Гришо хич не обича ни вятър , ни студ. Дадоха го преди секунди и е в много, много добро настроение.
Първият ветеран днес замина,, все пак добър турнир за Чилич, напомни за себе си. И вторият се мъчи.

# 393
Чилич отпадна, сега Джоко се мъчи, май ще се проточи мача,
Мача на Григор може и да започне днес, но може и да го прекратят .. ако Гришо е настроен за мач в 2 дена, може и да има шанс

# 394
Не мога да гледам, но хвърлям око на резултата от време на време и стискам палци

# 395
  • Berlin
Синер се контузи, но очаквам да подействат хапчетата по някое време, дано мачът да свърши преди това.😬 Иначе Григор мина 5тте гейма още в първия сет.😅🤞

# 396
Супер е нашето момче. Simple Smile Дано бие, дано, дано! И да запуши устите на хейтърите.

# 397
Пуснаха покрива, не знам защо.. Дават време на Синер да се освести

# 398
  • София
Е защо затварят покрива , като е 8.30 и е толкова светло все още?! Сега предимството, че Гришо се приспособи към вятъра отпада и ще играят като в зала
Всичко провалиха, само и само да подкрепят Синер....

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 23:01 от EliG

# 399
Защото, ако се беше провлачил този сет, щеше да стане тъмно и трябваше да прекъснат играта в развитието му. Не е особена изненада за мен.

Изглежда, че и тук ще се стигне до отказване. Добре играеше, но нещо не е наред с физическата подготовка - пореден турнир от ГШ, където не успява да завърши мач…

# 400
Е,  не може да бъде! Какъв е този късмет за Григор! Жалко!

# 401
  • София
Ехххххх..........  Това не  може да е реално!

Пет турнира от големия шлем поредни...

DisappointedDisappointedDisappointedDisappointedDisappointedDisappointedDisappointedDisappointed

# 402
Лоша контузия, дано се възстанови и да може да играе още

# 403
  • Berlin
Не мога да повярвам… какво става?! Такъв малшанс!
Мисля, че още на предния сервиз направи физиономия и после този съвсем го довърши. Доста сериозно изгледаше.😢

# 404
Реве ми се, просто ми се реве...
Колко разстроен беше, милият...

Общи условия

Активация на акаунт