Фенове на тениса - тема 10

• 20 551
  • 654
  •   2
Отговори
# 630
Мисля, че ни чакат  страхотни мачове до края на АО.

# 631
  • София
Браво на Рибакина!
Чака ни страшен финал. Тук вече залагам, че ще има трисетка.
2-1 за Арина ми е прогнозата, но Елена цялостно ми е по-симпатичната от двете.

Свитолина нямаше играта да се противопостави на Арина, но Джесика даде всичко от себе си в края на втория сет, спаси 4 мачбола и ако Елена не се беше събрала в тайбрека, не се знаеше какво може да се случи в третия сет, въпреки че обективно погледнато Рибакина водеше играта през цялото време.

# 632
Да, малко ме разочароваха двата полуфинала. Нямаше интрига , освен в края на втория сет, когато Рибакина се уплаши и започна да прави грешки. Но утре очаквам повече от мъжете.

# 633
  • София
Мамка му, дано Карлос е ОК!!!
А тоя Зверев колко дразнещо същество е!!! Топ мрънкач! Rage
Да свършва тоя мач и дано Карлос е добре! Green Heart

# 634
  • Berlin
Сега пускам аз.. 5ти сет.Flushed Какво изпуснах?

# 635
  • София
Сега пускам аз.. 5ти сет.Flushed Какво изпуснах?

Готин мач! Satisfied
Личи си колко много публиката обича Карлос!!!!!! Ама няма и как да не го обичаш! С тая усмивка!
Дано топ Мрънкачев да осъзнае, че е страшен дразнител, ама по-скоро не...
--------------------------------------------------------
Лудница FlushedSatisfied

5 часа и 27 минути и резултат:
 - 7-4
 - 7-6
 - 6-7
 - 6-7
 - 7-5
Карлос - 78 уинъра срещу само 58 непредизвикани грешки и 12 аса, куцайки през половината мач Flushed Green Heart
Това е най-дългият полуфинал в историята на турнира и третият най-дълъг мач изобщо в Australian Open! Flushed

Дано Карлос има сили за финала и да не е контузен по-сериозно! Green Heart
Сега остава Синер и Джокович и те да направят шоу, ако може в 5 сета и те Smile

P.S. Сега топ мрънкачът ще се смели да мрънка, 1000000% съм сигурен! Satisfied

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 16:19 от mitkomitashki

# 636
Добре, че подиграха по-дълго, че да можем да гледаме. Интересен мач, отново Зверев показа, че не е умен играч, нито е борец. Можеше да натисне в четвъртия сет, докато Алкарас беше схванат и да не стига до тайбрек и да приключи по-бързо. Вместо това не успя да удържи предимството в петия, а и Алкарас се възстанови. Да видим сега кой ще е съперника

# 637
  • София
Най-накрая дочакахме спектакъла на турнира. И се радвам, че го познах. Бях сигурен, че ще е 5 сета, а обикновено стигне ли се до 5 сета, Карлитос триумфира.
Страхотно зрелище се получи, но най-вече заради тежките крампи на Алкарас, които върнаха Саша в мача. Но и за него не беше лесно в цялата тази обстановка да се оправя и да подбира ударите си. В края на 4-ия и през петия сет Алкарас живна, но Зверев намираше начин да се спасява най-вече благодарение на сервиса си и грешките на Алкарас, но нека отдадем дължимото и на Зверчето.
За Алкарас всичко е казано - модерния гладиатор. Серията му от спечелени 5 сетови мачове става застрашителна, както и тези с над 3, 5 и 5 часа игра.

# 638
Дяволе, тоя мач не ти го броим за познат, сори Joy

Карлито щеше да го смаже, ако не се беше контузил!

Зверев рязко се изравни в моята класация с Медведев и отсега нататък му пожелавам дълги години тенис нещастие! Не може да си толкова дребно човече.

# 639
  • София
И вторият полуфинал се очертава като много добър! Да видим!

# 640
  • Berlin
По немската ТВ настроението след мача беше, че Карлос много са го подкрепили заради медицинската пауза. Аз само откъс видях на тази ситуация, но е бил прав Зверев според коментаторите (Борис Бекер е единият от тях) + също от австралийското пряко предаване са изкоментирали така. Както и да е, беше епичен пети сет (само него гледах).
Сега гледам Джокович набляга на сервиза.. да не стане като с Григор на Уимбълдън.

# 641
Аз не мога да си представя, че някой ще иска да се срине на земята или да се откаже съперника му, за да може доволно да победи.
От мача се видя, че Алкарас дори и като стои на едно място пак е по-добър от Зверев. Сори, но за мен това е грозно, неспортсменско, дребно и говори много лошо за Зверев.
Да не говорим, че за мен идеята крампирането да не се третира е мега малоумна. В крайна сметка не са в древен Рим на гладиаторската сцена да играят, независимо от физическото им състояние.

Освен това дори да допуснем, че са го подпрели, с което не съм съгласна, Зверев имаше всички възможности да спечели мача. Като е толкова добър, защо не го направи. Значи, ти можеш да спечелиш, само ако съперникът ти е контузен и се сърдиш, че е здрав и ще трябва да паднеш. Нененене, не мога да го приема това Grinning

# 642
  • Berlin
Само споделям какво разбрах. Доколкото схванах, Карлос е казал, че е получил разтежение, не крампи и затова е била цялата истерия. Не знам как са разбрали, че не е така.

# 643
  • София
Как разбират, че са крампи? Има лекари, рефер и т.н. Те с гледане ли прецениха?
Че и топ мрънкачът се размуча!
Карлос отделно повръщаше и в правилата пише това, та не е толкова просто да кажеш "Нищо му няма".
И не разбрах какво беше, че бях на mute, но Карлос постоянно си показваше шишето с вода и май беше дехидратиран яко?

Цитат
A player is allowed one (1) Medical Time-Out for each distinct treatable medical condition. All clinical manifestations of heat illness shall be considered as one (1) treatable medical condition.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 14:19 от mitkomitashki

# 644
abs, аз се ядосвам на другите, не на теб Grinning
Това са спекулации, естествено че никой не знае крампи ли са, разтежения ли са. Според мен ако беше крампа, щеше да се възстанови много по-бързо, той стоеше на едно място дълго време. На мен ми изглежда като да е получил лека контузия, после обезболяващите го отпуснаха и полека се повъзстанови.
Всъщност, това контузване само показа огромната разлика между двамата.

Аз изобщо генерално смятам, че е супер грозно неспортсменско и нечовешко да виждаш, че срещу теб човека страда и да казваш - ама защо му помагате.
Просто съм удивена как Зверев успя да падне толкова ниско.

Общи условия

Активация на акаунт