Фенове на тениса - тема 10

• 18 983
  • 602
  •   2
Отговори
# 600
  • София
Да, това е балансът.
10-6 за Алкарас
Обаче в този ХТХ на хард корт не влизат двете поредни победи на Синер в Саудитска Арабия на шестимата крале. Знаеш най-скъпия турнир в историята. Там си играят на макс, ама не е под официалната егида на АТП и ИТФ и не влиза в статистиката.

3-1 за Алкарас на клей
7-4 за Алкарас на твърдо
2-0 за Синер на трева

Според мен Синер бързо ще изравни баланса. Така ми се струва.
2026 г. ще е негова и ще доминира.

# 601
А Карлито през това време ще пасе трева Joy

И освен това айде да броим само официалните мачове, че един фен на Синер им беше докарал хед ту хед-а до 8:8 Joy
Иначе да се включи и мача, в който Карлито го е отупал още на 15г. Joy

В интерес на истината аз смятам, че ако Синер не беше наказан, той щеше да завърши като номер 1. Разбира се, това са спекулации, защото той пропусна няколко клей турнира, където като нищо можеше да бъде напляскан от другарчето си пак Grinning

За идната година нищо не мога да кажа, Синер е изключително постоянен в играта си, аз винаги гледам мачовете на Карлито с очакването, че ще оплеска нещо здраво, но истината е, че единият има 6 загуби за целия сезон, другият - 9 и като цяло силите им са много изравнени. Едно обаче знам със сигурност - третият пак ще е с двойна разлика от тях.

# 602
Гласувах и аз. Смятам, че Карлос заслужаваше повече да е номер едно, все пак игра повече през годината. Но аз тази година преоткрих Синер, преди ми се струваше машина, после го видях като усърдно, притеснително момче. Не смятам, че някой в близко време ще успее да направи го.лям шлем, просто и двамата са много добри, но няма как единия да превъзхожда другия. Ще ги гледаме дълго  в съперничество, дано успее още някой да се вклини между тях, че ще стане скучно. За жените съм без мнение, нямам фаворит, симпатизирам  на Осака и Гоф, но не смятам че някоя от сегашните тенисистки ще успее да направи голям шлем

Общи условия

Активация на акаунт