Фенове на тениса - тема 10

• 18 986
  • 602
  •   1
Отговори
# 585
Карлито тежко бедства срещу Фрици, който беше твърдо решен да се добере до втората си победа и се раздаде на макс, докато Алкарас редуваше гениални отигравания и чутовни глупости.
Но голямото нещо, по което Карлито се отличава, е не играта, а главата. Фрици просто не издържа психически накрая, а Алкарас както обикновено след три часа игра, внезапно се изпълни с енергия Joy
В другата група нищо интересно, Синер си ги мачка протоколно, там не виждам интрига, той подаръци на съперниците не дава Joy

# 586
  • София
Страхотен мач направиха снощи Музети и Де Минор, голяма драма до последно. Много ме радва напоследък Лоренцо, след невероятния първи сет в Атина не успя да се противопостави повече на Ноле, в мача с Фриц след първите геймове пролича умората, но снощи намери сили от публиката, че си у дома и показа истински шампионски характер. Играта му не я коментирам, за мен той играе най-елегантния и приятен за гледане тенис.
При Синер, да , нищо интересно, наистина протоколно ги мачка всички един след друг. За мен ще е събитие да не вземе титлата тук.

# 587
Музети играе много красиво, много елегантно, истинска наслада за окото, но има огромна нужда да оправи физическата си подготовка. Просто няма как с тая физическа немощ да постигне нещо трайно и голямо. Снощи Де Минор го изпусна, направи ужасно много непредизвикани грешки, не го натисна в моментите, когато си личеше, че Музети изнемогва. Иначе браво на италианеца, че стисна зъби и се пребори за победата!

На пръв поглед изглежда, че Синер няма конкуренция тук, единствено неговият криптонит Карлито може да го бие, но той в момента не е в добра форма, кара на мускули, отделно, че тия настилки не са му най-силните. Истинско чудо е, ако успее да победи Яник, но от друга страна Алкарас има навика да възкръсва като феникс в най-невероятни моменти, така че ако стигне до финала, като нищо е взел купата. За мен няма никакво съмнение, че при равна спортна форма Алкарас е по-добрият тенисист от двамата. Сори, Яник, много си ми симпатичен, оценявам, че тренираш къси удари и се мъчиш да разнообразиш играта си, но Алкарас е просто природен гений що се отнася до усет към топката. Така че, ако Карлито не прецака нещата да чоукне преди финала, очаквам да е интересно. А и на Яник вероятно още му държи влага размазването от US Open Nerd

# 588
  • София

Много ги харесвам и двамата, но Карлос прави играта да изглежда като забавление.
И тая нахилена физиономия, дори като губи, просто няма как да не го харесваш.
Да не говорим, че играе страшно красиво и има много луди изпълнения.  

За Музети, то май всичките много добри играчи с такъв бекхенд имат елегантна игра Smile

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 18:52 от mitkomitashki

# 589
Джовани Мпечи Перикар и той е с еднорък бекхенд Grinning

# 590
Джовани Мпечи Перикар и той е с еднорък бекхенд Grinning
Joy Joy Joy

Това чудо на природата кара дори Опелка да изглежда елегантен Joy

# 591
  • София
Музети играе много красиво, много елегантно, истинска наслада за окото, но има огромна нужда да оправи физическата си подготовка. Просто няма как с тая физическа немощ да постигне нещо трайно и голямо.

И днес го доказа. Започна добре и после явно му свърши пауъра и вторият сет завърши 6:1 за Карлито.

Днес че чудех колко ли от професионалистите, дори в ТОП 100, реално не дават всичко от себе си?
Било то във физическата подготовка, да подобрят техниката си, тактиката си, дисциплината и т.н.

# 592
  • София
Тия двамата са луда работа! Hands Clap

Честито на Яник за титлата!

Иначе, не зная как може да има човек, дето да не харесва Карлос Smile
Ето това е дух на шампион! Не като едни други!

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 21:44 от mitkomitashki

# 593
  • София
Пореден шедьовър между Синкарас. Simple Smile

Яник остава непобеден в зала и рекордът на Макенроу се клати...
Мач класика, който заслужаваше трети сет, но просто Яник в зала е от друга планета.
Очаквам много силен Алкарас в Мелбърн, където да оспори трона на Синер, но очаквам и трета поредна титла за моркова в Австралия. Simple Smile

# 594
Невероятни са двамата! Да са здрави и успехи и през следващата година!

# 595
Браво на момчетата за сърцатата игра, за спортсменството, за уважението един към друг и към играта.
Те са истинско богатство за тениса и си пожелавам само да са здрави.
Иначе тази вечер мачът не показа най-доброто от тях, и двамата бяха много нервни и гипсирани. Сервисът на Синер беше скандален, ако е минал 50%, ще е истинско чудо. Алкарас за съжаление от своя страна не можа да намери играта си и игра играта на Синер, а това няма как да е успешно.

Дяволо, нещата вървят така, че в Аустрелиън оупън трябва Алкарас да победи. След Ролан Гарос очаквах, че Карлос вече е взел страха на Синер и ще го мачка занапред. Синер обаче си беше научил добре урока и не даде никакъв шанс на Карлито. Тогава си викам мале, той как го размаза, лошо му се пише вече на Карлос. Обаче дойде ЮС Оупън и очевидно този път Карлито си беше научил грешките и размаза Синер. Сега Синер надделя, в Австралия е ред на Карлито, освен това той ще е супер мотивиран, като само тази титла му липсва. Grinning

# 596
  • София
Пуснал съм нова анкета! 😊

Кои са вашите призори за 2025 г.
Поглед в бъдещето през 2026 г.
Любим ГШ турнир през 2025 г.

# 597
Много сложна анкета, Дяволо, гласувах на всичките въпроси по пристрастия Joy
Истината е, че и Синер може да стане номер 1 за 2026та, и Алкарас. Стига да са здрави, останалите изобщо не ги слагам в сметките, разликата е твърде голяма в уменията. Разбира се, подкрепих моето момче Grinning
И смятам, че той ще направи пръв кариерен шлем просто защото Аустрелиън Оупън е по-рано Joy Между другото, обърнал си им местата - на Синер му трябва Ролан Гарос, не на Карлито. Grinning

От турнирите за 2025 гласувах за Ролан Гарос, защото емоцията там беше изключителна, аз такъв екшън с толкова обрати и такава битка не съм гледала.

И официално е подвърдено, че контузията на Алкарас е по-сериозна от очакваното и сезонът приключва за него. Жалко, но дано бързо да се възстанови. Иначе му прави чест, че изобщо не се опита да се оправдава с нея и заяви съвсем ясно,че Синер го е надиграл и затова е загубил, не заради контузията.

# 598
  • София
Разбира се, неволна грешка.
Не мога да редактирам анкетата за съжаление.
Значи страшно се нервирам от тези неща. 😠

# 599
Аз мисля,че тук няма хора, които да не знаят на кой какво му липсва от големия шлем, така че не ми се струва голяма беда Grinning

Между другото, скоро гледах разбивка на мачовете между Синер и Алкарас и останах доста изненадана, че Карлито редовно го тупа на хард корт, а пък не го е побеждавал досега на трева.
По спомени съотношението беше нещо като:
- трева 2:0 за Синер
- клей - 3:1 за Алкарас
- хард - 7:2 за Алкарас (вероятно не са сложили последната победа).

Отделно от тези двамата, искам да споделя стандартното си възмущение от Зверев Joy Изказването му за Оже след срещата им беше много грозно - нямало какво да каже за Оже като това било просто най-слабото представяне на Зверев - и не се прави така. И затова ще го настигне проклятието на противните тенисисти - титла няма да види Joy

Оже-то обаче, който генерално ми е симпатичен, също побърза да се държи идиотски и коментирал относно календара, че не разбирал оплакванията и който иска, може да си седи просто вкъщи.

Ето такива неща супер много ме дразнят и затова харесвам двете момчета, които не стига, че са мега талантливи (единият е талантлив, другият - работлив Joy ), са и добре възпитани и не говорят глупости. Затова - бой по каската на всички киселяци Nerd

Общи условия

Активация на акаунт