Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 80 642
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
  • Швейцария
А какво ще кажете за D&G Devotion Eau de parfum? Много се замислям. Вие ми препоръчахте Ла Белле и Скандал на ЖПГ и ми харесаха. Много му се чудя, а е намален сега на доста добра цена.

# 106
А за Aerin какво казвате? Че много го мисля техния Cedar Violet.

Имам някои големи любови от марката, Cedar Violet не е сред тях - purist съм, що се отнася до ириси и виолетки, т.е. не обичам да имат добавки (например Violette Volynka - виолетки с кожа - ми е ужас), а тук дървесината е доста по-силна от цветята.

# 107
Не бих препоръчала нито един Prada Paradoxe, миришат страшно синтетично, натрапчиво сладникаво. Подушвала съм го на момичета, но шлейфа, който оставя хич не ми харесва, мирише на евтин парфюм. Сега са излезнали и с нова версия, Virtual Flower, ама и той не струва, евтин синтетичен сироп. За тези пари може да се купят къде къде по-хубави парфюми. Мое мнение, разбира се.

Благодаря! Оценявам мнението Ви. Вие кой бихте препоръчали?

Може да обърнете внимание на парфюмите на Loewe като цяло, примерно Loewe Solo Ella, Paula's Ibiza Loewe или Loewe Aura Pink Magnolia. Мисля, че може да Ви допаднат Simple Smile

# 108
А за Aerin какво казвате? Че много го мисля техния Cedar Violet.

Имам някои големи любови от марката, Cedar Violet не е сред тях - purist съм, що се отнася до ириси и виолетки, т.е. не обичам да имат добавки (например Violette Volynka - виолетки с кожа - ми е ужас), а тук дървесината е доста по-силна от цветята.
Благодаря. Посредственият ми нос усеща деликатна ефирна дървесина, виолетките ми се губят, но предполагам те я омекотяват толкова. Имам още време до рождения ми ден да го мисля и тествам.Simple Smile

# 109
Не бих препоръчала нито един Prada Paradoxe, миришат страшно синтетично, натрапчиво сладникаво. Подушвала съм го на момичета, но шлейфа, който оставя хич не ми харесва, мирише на евтин парфюм. Сега са излезнали и с нова версия, Virtual Flower, ама и той не струва, евтин синтетичен сироп. За тези пари може да се купят къде къде по-хубави парфюми. Мое мнение, разбира се.

Благодаря! Оценявам мнението Ви. Вие кой бихте препоръчали?

Може да обърнете внимание на парфюмите на Loewe като цяло, примерно Loewe Solo Ella, Paula's Ibiza Loewe или Loewe Aura Pink Magnolia. Мисля, че може да Ви допаднат Simple Smile

Благодаря Ви! Имам на Loewe много любим, бях го ползвал преди години и беше страхотен. Ще ги видя задължително. 🌹

# 110
Aerin бях влюбена в Amber Musk, много нежен, въздушен и приятен за по-формална среда.

# 111
  • BG-DE
На същото мнение съм за тези парфюми на Прада. Много зле са.

В този случай, Прада отпада като вариант. Можете ли да ми препоръчате нещо добро, което да е трайно? Знам, че е строго индивидуално, но ще се радвам да чуя някоя препоръка.
Е, защо да отпада 😊 важно е на теб да ти харесва и върху теб да е траен, а не мнението на когото и да било за парфюма 😊

# 112
Здравейте,
Моля Ви за мнение, кой от парфюмите е атомна парфюмна бомба за зимата? . парфюмите са -
1.Hermes 24 Faubourg edp women
2.YSL Black Opium edp women
3. Zadig & Voltaire edp This is her
4. Dior diorisimo edp
5. Bois Dore VanCleef&Arpels edp
Искам да прилича на Хипнотичната отрова. Да не може да се измие. Ако може дайте пример за такъв парфюм, ако не присъства в списъка, който съм дала.

# 113
  • Враца
Здравейте,

Искам да прилича на Хипнотичната отрова. Да не може да се измие. Ако може дайте пример за такъв парфюм, ако не присъства в списъка, който съм дала.

Този:

https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Girl-of-Now-45686.html

# 114
Здравейте,

Този:

https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Girl-of-Now-45686.html
Благодаря, но аз съм алергична към фъстъци. Дори към аромата на фъстъци.

# 115
Аз не се сдържах и взех на сляпо Amore caffe
Определено ще чакам студеното време за да му се насладя, но вчера като го взех нетърпеливо се напръсках на китката и цял ден ме преследваше един сладък аромат,  върху себе си усещам отчетливо ванилията и амарето. Определено ми хареса, но си го представям в зимното студено време. Изглежда като парфюм лъхащ на топлина и уют.

# 116
Ново попълнение в семейството на Xerjoff.

# 117
Аз не се сдържах и взех на сляпо Amore caffe
Определено ще чакам студеното време за да му се насладя, но вчера като го взех нетърпеливо се напръсках на китката и цял ден ме преследваше един сладък аромат,  върху себе си усещам отчетливо ванилията и амарето. Определено ми хареса, но си го представям в зимното студено време. Изглежда като парфюм лъхащ на топлина и уют.

Оооо, страхотно!

# 118
Имам въпрос за Delina. Чувал съм, че е много женствен, но как стои на мъжка кожа?

Въпросът е породен от това видео, от което излиза, че Snoop Dogg го носи и твърди, че е унисекс Smiley

https://www2.hm.com/bg_bg/free-form-campaigns/7079a-coqui-coqui- … oration-2024.html

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 11:47 от chilko

# 119
Абсурдно стои на мъжка кожа. Снууп е готин, но просто прави реклама, голяма при това.

Общи условия

Активация на акаунт