Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 80 566
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, дами! Имате ли наблюдения как се държи откъм трайност Prada paradoxe intense ? Много ми харесва като аромат, но нямам наблюдения за трайността и да преценя дали си заслужава, та ако някой има наблюдения, ще съм благодарна да ги сподели.
Кой бихте препоръчали между Prada paradoxe intense и YSL Libre intense ?

Благодаря предварително!
Имах мостра на Прада, като се пръсна в стаята половин ден мирише. На дрехи и коса - цял ден.Мнооого силен аромат.
Благодаря много! 🌹

# 91
  • BG-DE
Явно си е до кожа, защото върху мен Prada paradox intense трае 3-4 часа и седи близо до кожата. Последното не ми пречи но заради ниската трайност се чудя дали да го взема.

# 92
Явно си е до кожа, защото върху мен Prada paradox intense трае 3-4 часа и седи близо до кожата. Последното не ми пречи но заради ниската трайност се чудя дали да го взема.

Да, вероятно е така. В интерес на истината, бях чела за други подобни мнения, че всъщност не е много траен. Затова реших да се допитам и до Вас. Може би наистина си е до кожа.
Или се задържа повече върху дреха / коса.

# 93
Здравейте, не пиша редовно в темата, но я следя постоянно.
Търся мнение за Soie Malaquais Dries Van Noten
https://www.fragrantica.nl/parfum/Dries-Van-Noten/Soie-Malaquais-72605.html.

# 94
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз писах малко по-назад за него. По-скоро за студено време, усеща се роза и кестен, сладък, много красив аромат. Иска ми се да е по-траен, аз поне спирам да го усещам към 3-4-тия час.

# 95
Аз писах малко по-назад за него. По-скоро за студено време, усеща се роза и кестен, сладък, много красив аромат. Иска ми се да е по-траен, аз поне спирам да го усещам към 3-4-тия час.

Благодаря, ще погледна по-назад. Явно съм пропуснала поста. От една седмица съм обсебена от този парфюм и се колебаех дали да го взема.

# 96
  • Отвъд алеята зад шкафа
На мен страшно ми харесва и си го взех от Лондон.

# 97
На мен страшно ми харесва и си го взех от Лондон.

Другия месец заминавам за Амстердам и ще го взема. Бях планувала да не харча вече, обаче не мога 🙈

# 98
Не бих препоръчала нито един Prada Paradoxe, миришат страшно синтетично, натрапчиво сладникаво. Подушвала съм го на момичета, но шлейфа, който оставя хич не ми харесва, мирише на евтин парфюм. Сега са излезнали и с нова версия, Virtual Flower, ама и той не струва, евтин синтетичен сироп. За тези пари може да се купят къде къде по-хубави парфюми. Мое мнение, разбира се.

# 99
Днес получих пореден комплимент за Angel Fantasm и като тръгнах да го показвам на дамата в сайта на Douglas, видях, че пак има намаление. Ако някой е решил да се сдобива с него, може да му е полезно.

# 100
Не бих препоръчала нито един Prada Paradoxe, миришат страшно синтетично, натрапчиво сладникаво. Подушвала съм го на момичета, но шлейфа, който оставя хич не ми харесва, мирише на евтин парфюм. Сега са излезнали и с нова версия, Virtual Flower, ама и той не струва, евтин синтетичен сироп. За тези пари може да се купят къде къде по-хубави парфюми. Мое мнение, разбира се.

Благодаря! Оценявам мнението Ви. Вие кой бихте препоръчали?

# 101
На същото мнение съм за тези парфюми на Прада. Много зле са.

# 102
На същото мнение съм за тези парфюми на Прада. Много зле са.

В този случай, Прада отпада като вариант. Можете ли да ми препоръчате нещо добро, което да е трайно? Знам, че е строго индивидуално, но ще се радвам да чуя някоя препоръка.

# 103
Моля,  мнения  за prada infusion de figue Heart

# 104
А за Aerin какво казвате? Че много го мисля техния Cedar Violet.

Общи условия

Активация на акаунт