Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 80 552
  • 782
  •   1
Отговори
# 75
Една плодова роза е парфюмната ми любов в последните месеци. Дълго време мислех, че розата е нещо банално и е избор на по-възрастни дами, но Дамаск на Ормонд Джейн промени мнението ми (или пък възрастта ми се обажда). Леко нахален и натраплив, съответно и траен, и сякаш съм по-важна, когато го усещам върху себе си.Simple Smile

# 76
  • Sofia
Вижте какво се задава - Barenia Hermès AstonishedYellow Heart

https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Barenia-95825.html

# 77
  • София
Звучи много добре, дано скоро го заредят тук.

# 78
Givenchy L'Interdit Absolu

Много смела композиция за дамско ориентиран профил!
С нетърпение очаквам да прочета след време, какъв ще е отзвукът от нежната гилдия...

# 79
Готова съм за ветровита и дъждовна есен вече!

И най- тържествено обещавам, че близките минимум 9 месеца (а защо не и 15???) няма да си купувам абсолютно никакви парфюми!

# 80
Блазе ти! Аз днес поръчах 2. 🙈
А си бях обещала да не купувам нищо.

Искам да ви обърна внимание за Килиан. Вече почти на всякъде им вдигнаха цените, затова се запасявайте, който каквото обича, че аз се чудех на един парфюм за 225 евро, Ами вече е 305 евро. За мен лично тази цена е недостижима, плюс не съм сигурна че е и оправдана, но това е друга тема.

# 81
  • София
Интересно ми е дали сега в горещините носите мускусни аромати. Един руски парфюмен експерт препоръчва да не се носят. Обаче навсякъде усещам мускуси и от мъже, и от жени. Изглежда, че успяват да се задържат и се усещат даже и в тези високи температури.

# 82

И най- тържествено обещавам, че близките минимум 9 месеца (а защо не и 15???) няма да си купувам абсолютно никакви парфюми!
ТиЛи, как е като трайност и проекция този Трусарди? Имах го много отдавна и беше един от най-прекрасните парфюми, които съм имала, но не помня дали беше наситен и шлейфов.

И, между другото какво бихте препоръчали на жена, която е слаба, фина, женствена и грациозна, с мек характер, който е изписан на лицето й. Искам нещо точно обратното на този образ, парфюм, който е категоричен и силен, без да е сладък и бонбонест и казва: изглеждам деликатна, мила и ранима, но под тази външост се крие човек, който постига всичко, с което се захване и към което се стреми.

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 11:41 от Анонимен

# 83
  • Бургас
Hristina H, много субективно е това с парфюма, но за мен мадамски и строг е Ла пантер на Кртие едт/едп вариант.
Трусарди Инсайд е прекрасен, но по мое лично мнение твърде нетраен и стоящ близо до кожата

# 84
Скрит текст:

ТиЛи, как е като трайност и проекция този Трусарди? Имах го много отдавна и беше един от най-прекрасните парфюми, които съм имала, но не помня дали беше наситен и шлейфов.

Мен много ме радва, защото освен силното присъствие на кафе и ванилия, много ме кефят и именно както наситеността, така и шлейфа, който оставя. От една страна съм много внимателна колко пръскам от него, от друга именно шлейфът много ме радва. Това го прави и така подходящ в моите очи за късна и дъждовна есен. Heart

Сега виждам, че . Яна . също е писала. Hug
И е много права- строго индивидуално е.

# 85
Благодаря Ви много!

# 86
Парфюм на база външен вид и натюрел не бих препоръчала. ✌️
Виждала съм крехки създания, носещи чудовища, както и обратното. 🤣

Предполагам, всички сте видели новият Том Форд, който се задава... изглежда много интригуващ, цената му, най-вероятно, също. 😁
Успях междувременно да тествам Vanilla Sex в много хремясало състояние (не ми понесе средиземноморският рахат 🙃) - не разбирам негативните коментари, колко бил противен, и т.н. Единственото противно е цената му, иначе е много хубав парфюм, с леко дразнещ носа елемент, за да не е скучен.

Днес заведох на плаж мъничето Marfa.
Ами, тука е било разковничето, искал е жега и морски бриз. И аз това искам, целогодишно. 😁🩵💛

Скрит текст:

# 87
Том Форд с ново предложение за господата, Black Lacquer, очертава се като класика:

И нова Реплика с аромат на ванилови мадалини😍:

# 88
Здравейте, дами! Имате ли наблюдения как се държи откъм трайност Prada paradoxe intense ? Много ми харесва като аромат, но нямам наблюдения за трайността и да преценя дали си заслужава, та ако някой има наблюдения, ще съм благодарна да ги сподели.
Кой бихте препоръчали между Prada paradoxe intense и YSL Libre intense ?

Благодаря предварително!

# 89
Здравейте, дами! Имате ли наблюдения как се държи откъм трайност Prada paradoxe intense ? Много ми харесва като аромат, но нямам наблюдения за трайността и да преценя дали си заслужава, та ако някой има наблюдения, ще съм благодарна да ги сподели.
Кой бихте препоръчали между Prada paradoxe intense и YSL Libre intense ?

Благодаря предварително!
Имах мостра на Прада, като се пръсна в стаята половин ден мирише. На дрехи и коса - цял ден.Мнооого силен аромат.

Общи условия

Активация на акаунт