Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 80 897
  • 782
  •   1
Отговори
# 195
  • BG-DE
Онзи ден погрешка, даже не мога да си обясня как е станало, съм поръчала от Flaconi.de вместо Idole nectar Idole Now. Не познавам Now и в момента няма къде да го пробвам, та може ли да ми кажете голяма ли е разликата между тях за да помисля дали да го връщам?

# 196
За първи път купувам парфюм без опаковка, имат ли бач код? Виждам бач код отдолу, който в никой сайт не излиза.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 20:53 от barkotia

# 197
Онзи ден погрешка, даже не мога да си обясня как е станало, съм поръчала от Flaconi.de вместо Idole nectar Idole Now. Не познавам Now и в момента няма къде да го пробвам, та може ли да ми кажете голяма ли е разликата между тях за да помисля дали да го връщам?
За мен разликата е голяма.Нямат нищо общо.Нектарът е наистина много хубав и сладък,докато Now е по-остър.Ако имаш възможност,го пробвай някъде.Имам мостра,но съм от Русе.Ще я подаря.Също така, погледни дали още стой бутонът за отказ на поръчката.

# 198
Да, има доста разлики.

# 199
Харесвам много Nectar и не харесвам Now. Имат съществена разлика и вторият ми докарва главоболие. Опитай се да тестваш, ако не можеш по-добре откажи поръчката. Апропо скоро гледах тестер Нектар за 100 лева, 50 мл. Мисля че и тук се намира на добри пари.

# 200
  • Бургас
Нищичко общо нямат двата парфюма за мен, имах и двата и ги разкарах.Нектар е по- добрия аромат за мен лично.Аз си поръчах класическото старо Клое от 2009г, винаги съм го харесвала и сега му дойде времето, в момента комплекта с мляко за тяло в Нотино е на много добра цена.Муц, благодаря за новата тема.Kiss В търсене съм на нови есенни красоти, ако имате предложения давайте.

# 201
  • BG-DE
Много благодаря за мненията 💐 Днес успях все пак да тествам Now и никак не ме грабна, разликата с Nectar наистина е голяма ☹️ Изобщо от цялата серия точно този най не ми хареса и ме е яд, че баш с него се обърках 😥

# 202
LSF MCMXIV , разкажи повече за този Монегал.
Чудна пирамида има.
Хм, това е един много добре синтезиран ароматен профил! Simple Smile
Започва с много вкусни и умерено сладки плодове, като се долавя съвсем лек флорален подтон. По никакъв начин носът ми не успя да открои някоя съставка, която да изпъква може би единствено и то доста условно  ("насилствено") усетих слабо ягодово излъчване.  Като цяло парфюма няма ярко изразено развитие, а по-скоро с течение на времето всичко това, което е в първите 1-2 часа се омекотява и се превръща в сандвич от маслени бисквити с конфетюр поднесени с прясно мляко за следобедна закуска Grinning. За мен е много повече дамски ориентиран със страхотен сияж и присъствие, а продължителността е 10+ часа...
Тъй като съвкупността от плодове, цветя, подправки, смоли и ванилия придават доста плътен характер на аромата, то той ще е идеален за всички сезони и само от температурните амплитуди би се усещал донякъде по различен начин.
Накратко, гурмански с умерена сладост, с канапе от флорални мотиви поръсени с ванилов прашец отгоре и не на последно място щипка любов, без която не може Heart Exl

# 203
  • София
Здравейте!
Мога ли да имам доверие на този сайт за този парфюм тестер?
http://parfiumbg.com/bvlgari-c-110_114/bvlgari-omnia-amethyste-e … a-jeni-p-805.html

# 204
Здравейте!
Мога ли да имам доверие на този сайт за този парфюм тестер?
http://parfiumbg.com/bvlgari-c-110_114/bvlgari-omnia-amethyste-e … a-jeni-p-805.html
Не

# 205
  • Бургас
Дами, може и да знаете, а може и вие като мен да се изненадате, но фабричните флакони 10 мл на Ланком са на винт и с възможност за пълнене. Никъде не са означени, като "рефилъбъл" и все пак....

# 206
# 207
  • Бургас
Пропуснах да споделя, че вчера получих Brighton Rock Miller Harris. Беше на съвсем прилична цена в Мейкъп /69лв/ и го взех "на сляпо". От познанството ми с марката очакванията ми бяха за деликатен и политкоректен аромат, но този е силен и трайно излъчващ от кожата. Върху себе си усещам мед, ама много мед с восъчната пита. Не мога да разбера защо са го определили като пролет/лято и дневен аромат. Бих се съгласила с дневен, но определено го свързвам със студено време. Много, много ми напомня в развитието си на Kissing Burns 6.4 Calories A Minute. Wanna Workout? By Kilian. Довечера, ако не забравя ще им направя паралелен тест за да видя, дали действително имат много допирни точки.
Бутилчето, както и при Виолетовата Ида е разкошно, сладурски пастелен цвят и матирано стъкло създаващо усещане за велур.

# 208
  • 🌊
Ох, аз съм в парфюмна мистерия. Приятеля ми ми е купил парфюм за рождения ден и разбрах по ужасения му поглед когато му разказвах колко сложно и рисково е избирането на парфюм.
Та сега очаквам нещо сладко, плодово с лимон и ванилия. Идея си нямам какво

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 16:05 от Чебурашка

# 209
Лимон и ванилия ми звучи като Devotion на D&G.
Стои разкошно на някои дами.

Общи условия

Активация на акаунт