Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 80 890
  • 782
  •   1
Отговори
# 210
Тази година за ваканцията взех със себе си 4 парфюма и доста съжалих, с един - два ми е напълно достатъчно.
Но независимо от това направих и две ваканционни парфюмни покупки без да съм ги планувала - два любими аромата, Balade Sauvage Dior Privee, на който отдавна му се каня, мисля е един от най-добрите в линията (обаче се носят слухове, че ще го спират) и Prada Amber, абсолютен любимец за по-хладните месеци.

# 211
  • The Evergreen State
Ох, аз съм в парфюмна мистерия. Приятеля ми ми е купил парфюм за рождения ден и разбрах по ужасения му поглед когато му разказвах колко сложно и рисково е избирането на парфюм.
Та сега очаквам нещо сладко, плодово с лимон и ванилия. Идея си нямам какво

Ооо, много мил жест от приятеля. Парфюмите, подарени от любимия човек бързо стигат до сърцето и често дори се превръщат в едни от любимите в колекцията. Похвали се като го получиш и със здраве да го пръскаш, сигурна съм че ще ти хареса Simple Smile.

Тези дни нося Amouage Interlude Woman. Рядко съм в настроение за него, всеки път обаче като съм с него ми носи огромна наслада. Многолик, многопластов, пищен, топъл, мек и женствен парфюм. Две пръс са достатъчни за него Simple Smile.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 16:39 от Athena

# 212
Интерлюд лятото?

# 213
  • The Evergreen State
Laughing При нас не са жеги, лятото е поначало студено но тази година съвсем го няма никакво - тези дни е за яке и дълъг ръкав сутрините и вечерите. Но да - забравих да уточня това.
Мисля обаче че го пръсках и като беше по-топло преди седмици. Навсякъде съм на климатик, в микродоза не е проблем.

# 214
  • Пловдив
Аз също нося Интерлюд тези дни, в Пловдив е 40 градуса. Перфектно ми стои и никой не се е оплакал. Цитруси не обичам, но тези, които имам нося когато е студено. При мен сезонни парфюми няма.

# 215
Аз обичам да се пръскам с Black Orchid когато е голяма жега. Седи ми много по-леко и меко отколкото в студено време. Е, не е силен като нишовите, но пак иди разбери 🤷

# 216
Аз го нося само на сняг и минусови температури с едно- две пръс. Имала съм неприятна случка с него зимата.

# 217
Благодаря за темата🌷🌷🌷!Чета ви,но вече рядко купувам,понеже имам нови страсти,но все пак поднових най-женствения за мен и много любим L’instant Guerlain edp последната версия,абсолютна любов!Сега ми се иска и Magic версията,и въобще всички от линията,много ми допаднаха при тест.Да,реформулирани са,но за мен са все още класни и неповторими.

# 218
  • The Evergreen State
Честит Герлен Калабрия със здраве да си го пръскаш.

Amouage Interlude Woman има особена нота на къри която идва от цветната нота на мариголд (коригирам си поста, сега проверих, наистина е невен на български), освен останалите типично характерни за района ноти и определено трябва да харесва човек такъв тип амброви парфюми за да се чувства добре с тях.
Тук където живея културата страни като цяло от тежки и натрапчиви парфюми независимо от сезона, а Интерлюд определено има потенциал да се впише и в двете оределения. Съответно колкото и да го харесвам внимавам много с него. Харесвам го на чиста кожа след душ и в минискюлни пръски колкото аз да си го усещам.
Бяха пуснали преди време на Костко Амуажи - седем или осем бяха на изгодна цена. Стрелях без да познавам Интерлюд но мисля че добре се бях ориентирала, пасна ми от раз. Не го препоръчвам за покупка обаче без да имате идея поне за какво иде реч. Полюсни са мненията за този парфюм, ако обаче харесвате тези характерни пищни парфюми които ви пренасят в 1001 нощ и харесвате и шипри има голям шанс да ви допадне.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 22:32 от Athena

# 219
Coming soon... Cherry, Cherry Lady's Simple Smile
Скрит текст:

# 220
Мерси, но много са закъснели с черешата Мансера.

# 221
  • виртуално
и още нещо за чакане ... Angel’s Share Paradis Kilian
https://ifragranceofficial.com/perfumes/angels-share-paradis-kil … _content=cmp-true

# 222
И още от Kilian
Скрит текст:

# 223
От много чудене, накрая се спрях на Good girl blush elexir.
Приятен, свеж летен аромат. Траен, но слаб силаж, по интимно стои от първообраза.
Напомня ми силно на Narciso Rodriguez rouge, който много харесвам, но е още по "тих" при мен.

# 224
Здравейте, бихте ли споделили мнение за Sahara pearls на Arabiansecret, ако някой го е ползвал. Харесах много аромата, но дали е траен.

Общи условия

Активация на акаунт