Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 80 872
  • 782
  •   1
Отговори
# 225
Онзи ден погрешка, даже не мога да си обясня как е станало, съм поръчала от Flaconi.de вместо Idole nectar Idole Now. Не познавам Now и в момента няма къде да го пробвам, та може ли да ми кажете голяма ли е разликата между тях за да помисля дали да го връщам?
Извинявам се,че пиша тук,но кога ти пуснаха поръчката от Флакони.Моята от понеделник сутрин,все още не е изпратена.

# 226
Здравейте, бихте ли споделили мнение за Sahara pearls на Arabiansecret, ако някой го е ползвал. Харесах много аромата, но дали е траен.
За мен си заслужава всяка стотинка! Много хубав и дълготраен аромат.
При мен е много, много траен.
Имам и поне 3 приятелки, които го носят и също са доволни Simple Smile

# 227
  • BG-DE
Онзи ден погрешка, даже не мога да си обясня как е станало, съм поръчала от Flaconi.de вместо Idole nectar Idole Now. Не познавам Now и в момента няма къде да го пробвам, та може ли да ми кажете голяма ли е разликата между тях за да помисля дали да го връщам?
Извинявам се,че пиша тук,но кога ти пуснаха поръчката от Флакони.Моята от понеделник сутрин,все още не е изпратена.
Поръчах в неделя, понеделник я шипнаха и в сряда беше при мен. Обикновено най-късно два дни след поръчката шипват, поне при мен досега така е било.

# 228
Моля за мнение за този парфюм

Харесвам ориенталски ванилови аромати . Притеснява ме, че е унисекс!

# 229
Хубав е , без да  е нещо wow, за по-хладно време е супер , прилича на angels share , но за мен не му е копие .

# 230
Момичета, къде мога да намеря Eclaire от Lattafa? Дали се предлага някъде в София?

# 231
Момичета, къде мога да намеря Eclaire от Lattafa? Дали се предлага някъде в София?

В Дъглас, но не е наличен в момента. Може да следите наличността. Иначе е съвсем нов и явно много се търси и е изчерпан. Предполагам, че до няколко седмици ще го има във всеки онлайн магазин,както стана с Lattafa Khamra Qahwa.
Май и двете объркахме темите, но ако модератор прецени, да зачисти.

# 232
  • виртуално
Някой пробвал ли е вече La Vie est Belle L'Elixir ?

# 233
Здравейте, малко съм невежа относно дубайските парфюми, но виждам, че тук пишете за тях. Може ли някой да ми поясни какво представляват ?

# 234
  • София
За ваканцията този път разчитам почти изцяло на Cruel Gardenia Guerlain и Nivea Sun EDT.
Взех още няколко, но не ги ползвам изобщо.
С нетърпение чакам новата Barenia Hermes. Ако някой е тествал, ще се радвам на отзив.
https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Barenia-96428.html

# 235
За кои дубайски парфюми ?

# 236
Момичета, късно открих Dior Pure Poison. Може ли впечатления. Разбрах, че е реформулиран но май не са толкова лоши реформулациите на диор. Точно такъв нежен аромат търсих. Бялото кубче на Нарцисо ми беше в радара, но знам че е спряно. Pure musc ми беше вариант, но ми идва леко ретро тежко и mature.

# 237
Момичета, късно открих Dior Pure Poison. Може ли впечатления. Разбрах, че е реформулиран но май не са толкова лоши реформулациите на диор. Точно такъв нежен аромат търсих. Бялото кубче на Нарцисо ми беше в радара, но знам че е спряно. Pure musc ми беше вариант, но ми идва леко ретро тежко и mature.

Щом сте си харесали Диора при  тестване си вземете него. Имам и от двете версии и за мен и двете са  еднакво добри.  Наистина е красив и необичаен парфюм, нямам нищо друго подобно.
Друг парфюм,  който много харесвам,  но не прилича на Pure Poison, а има подобен вайб е Amouage Honour 43 woman. За мен е също толкова красив, белоцветен и луксозн парфюм. Ако имате възможност го пробвайте, може и на вас да ви допадне.

https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Honour-43-Woman-69701.html

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 16:45 от Cristalle

# 238

Щом сте си харесали Диора при  тестване си вземете него. Имам и от двете версии и за мен и двете са  еднакво добри.  Наистина е красив и необичаен парфюм, нямам нищо друго подобно.
Друг парфюм,  който много харесвам,  но не прилича на Pure Poison, а има подобен вайб е Amouage Honour 43 woman. За мен е също толкова красив, белоцветен и луксозн парфюм. Ако имате възможност го пробвайте, може и на вас да ви допадне.

https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Honour-43-Woman-69701.html

Звучи страхотно този Амуаж. Но е твърде скъп за мен. Благодаря.  Ако го вида все пак ще го тествам и ако мога да си го позволя някой ден - със сигурност бих го взела. Звучи много добре.

# 239
Здравейте, много бих искала ,да Ви помоля за предложения за силни, натрапчиви ,плътни,дълготрайни зимни  ванилови парфюми за жени , които са до 230 лева. Благодаря .

Общи условия

Активация на акаунт