Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 80 698
  • 782
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, колебая се кой от двата парфюма да си взема за есента - Ambre des Merveilles или Elixir des Merveilles на Hermes? Кой от тях ви харесва повече?

# 451
И двата са върховни. Аз харесвам Еликсира повече. Той е по- силен, с повече портокал и по- излъчващ. Шлейфът му е метров.

# 452
Аз си купих за есента Si Armani. Чудих му се две седмици и накрая си го взех.

# 453
И двата са върховни. Аз харесвам Еликсира повече. Той е по- силен, с повече портокал и по- излъчващ. Шлейфът му е метров.
Скъпа , мога ли да го взема без тест ?😘

# 454
По- добре ги пробвай и двата. Обаче са върхът да знаеш. Мисля, че ще ти допаднат. Много мощ и красота има в тях.

# 455
Candy_girl, не мисля, че е добре без тест. Elixir Des Merveilles и L'Ambre Des Merveilles са прекрасни, но така и не можах да ги възприема върху себе си. Та, може да не съм единствена. Най-добре, първо с проба.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 16:28 от Magda Dimitrova

# 456
  • София
Candy_girl, пробвай ги, но споделям мнението на densi, че ще ти харесат и двата. L'Ambre Des Merveilles е по-лесен за носене.

# 457
  • в голямото село
Пробвах новата Барения. Много извън масовите аромати, едва ли ще стане масовка, но да видим. Ароматът е супер добре пипнат, типично Ерме, различно от всичко новоизлязло на пазара. Аз не усещам кожа, може би и за това не ми прилича на Галоп. Алдехиден аромат, цветен, носи леко ретро усещане. Не си представям младо момиче, ухаещо на Барения, но пък 21 годишната ми дъщеря го хареса много. Женствен определено, малко като строгата господарка ми е. В жегата ме задуши, но в есенно време смятам, че ще е прекрасен. С нетърпение очаквам и вашите мнения, интересно ми е и мнението на Денси. Определено е доста чакан парфюм и ще разбие така наложилата се напоследък ароматна вълна.

# 458
И на мен ми е интересен и се надявам някой ден да се запозная с него.

# 459
Ами, купих си го! 🤩 Поздравете ме с първия ми La Vie Est Belle евър! 😁
Въртях, суках, умувах... и накрая максимата (която следвам фанатично и френетично напоследък и, която, ми докарва бая главоболия и, очевидно, ще ме разори) "Животът е кратък" надделя.
Ей тук, един млад господин го оценява също. 😅
Скрит текст:

Парфюмът определено е пипнат и интересен. На моменти усещам само виолетките, друг път само въздушни малинки... има и някаква много интригуваща подложка, която не мога да определя все още, и която се разкрива на въздух и открито.
Между другото, на този парфюм му трябва въздух, наистина. Така се носи наоколо, така прелестно се разгръща...
Имах нужда от нещо ново, весело, несериозно и неангажиращо... получих го.😊

Пробвах на блотер и новия PR One Million нещо си - твърдо не. Аз така и нищо не харесах от тази серия.

# 460
Честит да ти  е ! Господинът е разкошен 💖

# 461
И аз ще взема утре от Дъглас новия Ла ви, пробвах го и тази виолетка ми бръкна в душата. За няколко мига ми напомни на Метеоритите на Герлен, толкова ги харесвам и така ме е яд, че ги спряха. Вярно, бяха толкова въздушни и нежни, че трябваше да пръскам обилно, но усещането беше неповторимо. Този Ла ви има нещичко от тях, може и само на мен да ми навява асоциация, не знам. След това изчезва, появява се малина, плода, не сладко. Хубав е и слава богу няма нищо общо с първообраза.

# 462
Аз усетих само бонбони виолетки в новия парфюм на Ланком.

# 463
  • Sofia
Аз усетих само бонбони виолетки в новия парфюм на Ланком.

Аз точно заради това го искам, толкова отдавна търся хубави виолетки...
Но първо ще го пробвам пак, че страшно тих и прибран ми се стори. То не, че искам да се носи мощно около мен, ама поне аз да си го усещам и да му се радвам...

# 464
Как ще е прибран? Аз пръснах веднъж и ми миришеше много силно и на другия ден на листче.

Общи условия

Активация на акаунт