Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 80 698
  • 782
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Как ще е прибран? Аз пръснах веднъж и ми миришеше много силно и на другия ден на листче.

Знам ли и аз? И аз се чудя, но така беше и с новия Miss Dior Pаrfum, сега го усещам и след душ, имам надежда Simple Smile

# 466
Новият Miss Dior е силен, от малкото парфюми е, от които пръскам по два пъти само.

# 467
Момичета,аз имам един много важен за мен въпрос. Останал ми е от мама парфюма poison в 100 мл шише повече от половина пълен обаче приживе е изгубила капачката и сега няма капачка, знам че не е хубаво за парфюма да се съхранява без капачка , а е много важен за мен като спомен от мама, дали мога някъде да намеря капачка или какво друго бих могла да направя за стои колкото се може по дълго

# 468
  • The Evergreen State
О, толкова се радвам, че споменахте Miss Dior Parfum, напръсках се с него днес, прелест е просто, много хубав и любим.

Заинтригувахте ме много с новото LVEB, и аз обичам сладки теменужки. Носят ми се сладки парфюми, ще го пробвам непременно.

За Барения съм малко скептична, не съм сигурна дали ще ми хареса. Няма го още и при нас, но определено ще следя и ще го тествам и него като се появи.

# 469
Момичета,аз имам един много важен за мен въпрос. Останал ми е от мама парфюма poison в 100 мл шише повече от половина пълен обаче приживе е изгубила капачката и сега няма капачка, знам че не е хубаво за парфюма да се съхранява без капачка , а е много важен за мен като спомен от мама, дали мога някъде да намеря капачка или какво друго бих могла да направя за стои колкото се може по дълго
Потърси капачка/празна бутилка в темата за размените или някое друго парфюмно място. ✌️

Я да питам тук, да не спамя мнение след мнение: смятате ли, че Риана е подходяща за J'ador филма на Диор? 🙄

# 470
Много харесвам Charlize Theron и винаги ще я свързвам с J'adere. Освен красива, тя има стил, класа, финес, елегантност. Излъчва аристократизъм.
Поведението и, харизмата... Същевременно, сдържаност и обаяние. Мисля, че всичко това, подхожда на J'adore. Доколкото разбрах, си остава рекламно лице на Dior но не и на парфюма. Rihanna е съвсем друг тип артист. Тя е любимка по-скоро на младото поколение. Може би искат да спечелят него? Изненадах се като разбрах, но така са решили. Днес нося парфюм... с роза (мостра). Много ми харесва, което е изненада за самата мен. В началото е остър и силно розов, но след малко "омеква" и става деликатен, мек, женствен и елегантен. Няма да го купя никога, но ще му се порадвам няколко дни.
Хубав ден и седмица на всички!
https://www.fragrantica.com/perfume/Creed/Carmina-84206.html

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 13:05 от Magda Dimitrova

# 471
И аз обожавам Charlize Theron, но знам, че трябва промяна, няма как. Обичам и Риана и я харесвам за новата и роля. Огън е!❤

# 472
  • The Evergreen State
Харесах филма с Риана, нахакана мадама е, явно се опитват да внесат малко повече живец и според мен успяват. Подобно нещо направиха и с Коко Мадмоазел с новото момиче и също ми допадна.

# 473
  • Отвъд алеята зад шкафа
Подочух, че новият Shalimar Millesime ще е жасминов. Интересен избор, досега и при трите лимитки се усеща шалимарското, да видим дали ще успеят и с жасмина.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 12:19 от gadamer

# 474
  • Sofia
Хайде, появи се! Heart Eyes Започвам да го дебна, че цените са...Trollface

Yves Saint Laurent Libre Flowers & Flames

https://makeup.bg/product/869539/

# 475
  • Враца
Какво ще кажете за този:

Chloe L'Eau de Parfum Intense

Като видя малинки и наострям уши.

# 476
Потърси капачка/празна бутилка в темата за размените или някое друго парфюмно място. ✌️
Ако е с пулверизарор каква е ролята на капачката?
А от седене така или иначе ще си смени аромата.

# 477
Какво ще кажете за този:

Chloe L'Eau de Parfum Intense

Като видя малинки и наострям уши.
Аз го поръчах.
Класическа Клое плодово дървесва роза. Малините са малко в началото, после са силни млади рози с подложка от амброксан и мека дълвесна. Офертата е невероятна за парфюм излязъл преди няколко дни. Силен и траен е при мен, но съм го пробвала на ръка.

# 478
Сега прочетох,че ще има нова Пантера Еликсир/или инфото ми е старо?/,но много се зарадвах,тя или новото Ерме дано ме изкарат от парфюмната апатия.

# 479
И аз си поръчах Chloe L'Eau de Parfum Intense, чакам го да пристигне, пробвала съм го и ми допадна

Общи условия

Активация на акаунт