Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 79 312
  • 782
  •   1
Отговори
# 525
А влажното мочурище усети ли?😃

# 526
Напоследък бях в парфюмни безвремие, но новия Ла ви и Барения нямаше как да не пробвам след всички коментари в темата. La vie est belle l'elixir ми хареса доста, думата фриволен, както го нарече Аризона наистина много му отива -опиянени малинки и бонбони виолетки, плътен и  не прекалено сладък. Кожа върху мен никаква няма.  С голямо удоволствие бих си взела едно малко бутилче за дните, в които ми се приноси нещо безгрижно и младежко. Само не разбирам защо е в линията на Ла ви. Толкова е различен от другите, че спокойно можеха да го пуснат като отделен парфюм.
 Barenia виждам, че събира повече негативни коментари, заради тях нямах големи очаквания да ми допадне.Не съм някаквъв луд фен на Кристин Нажел и макар да имам някой любимци от нейните аромати, винаги съм смятала ,че Елена се справяше по-добре като парфюмер на бранда и че Hermes загубиха след неговото оттегляне. Ако трябва да съм честна ако  бях пробвала Barenia  на блотер, незнам дали щях да му обърна такова внимание, но напръскан на кожа този парфюм просто разцъфна. Грациозно, чисто пачули, дъхави билки на зелена поляна и  далечен повей на мед с резенче лимон.  Елегантен, много прохладен, и хармоничен парфюм.И шик и природен. От ароматите, които спокойно мога да нося във всяка ситуация и по всяко време и който може да се превърне в ароматен подпис. Излишно е да казвам,че ужасно ми хареса и просто така май си намерих нова любов!

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 21:21 от BoMarina

# 527
  • Враца

Аз лично не - изобщо.
Много е мадамски и секси, но преобладава розата , която е красива роза, но аз искам малинки. Heart

# 528

Аз лично не - изобщо.
Много е мадамски и секси, но преобладава розата , която е красива роза, но аз искам малинки. Heart
късметлийка, а върху мен нищо секси не излезна ,но за трайност е траен. Обаче интересното е че след около 30 Мин след като се напръсках от разстояние шлейфа е красив розов,обаче като доближа носа повече до китката и веднага мочурището излиза

# 529
Мнения за Dior Fahrenheit? Как го възприемате дами върху мъжете си (и познати) и дразни ли ви ароматът? И господата, които са го тествали, да споделят. Обмислям тази зима и за себе си нещо ново да изпробвам, че обикновено съм в двете крайности - прочутите мъжки цитрусови и свежи аромати и унисекс гурмета.

# 530
  • Sofia
Мнения за Dior Fahrenheit? Как го възприемате дами върху мъжете си (и познати) и дразни ли ви ароматът? И господата, които са го тествали, да споделят. Обмислям тази зима и за себе си нещо ново да изпробвам, че обикновено съм в двете крайности - прочутите мъжки цитрусови и свежи аромати и унисекс гурмета.

Направо ми става лошо от този парфюм. Мирише ми на чичо-дядко .. 🫣😖

# 531

Направо ми става лошо от този парфюм. Мирише ми на чичо-дядко .. 🫣😖

Този коментар ме накара да падна от леглото от смях, благодаря Ви, значи не е за момче на 24? Bowtie

# 532
Времената се менят, вкусовете - също. Бях студентка на 23, когато Фаренхайт беше най-актуалният и "вървежен"парфюм, обожаван от всички. Беше въпрос на престиж да се сдобиеш с него, да го носиш и да се фукаш. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 533
Много ме радва новото Клое. Голяма красота. Усещам всичко- и рози, и малинки, и влажно мухливо нЯщо за късо време. Пачули не виждам.. Имам доста рози , но точно такъв нямам. Класическото Клое не е много мой аромат, харесвам Роз Клое повече. Този обаче ми се струва най-интересен. Все пак е за почитатели на розата.

# 534
На мен Клое-то много ми хареса, толкова е мадамско, трайно, излъчващо- много приятна мека и кадифена розова роза, леко подсладена…. плътен и кремест аромат. Веднага си го заплювам за Signature Scent . Никаква мочурища и блата, само красота. Вероятно има и много други подобни на пазара, но не съм попадала на тях. Както писах и в другата тема, това бяха очакванията ми за миналогодишната кафе- роза на Том Форд, но там се оказа, че нито сладост има, нито плътност.

# 535
Знам си аз, че ходенето по молове е лош навик, ама ей нА- влюбих се много в Барения- тя е точно това, което винаги съм искала от Сюблим Балкис- и определено ще я купя в даден момент.

30 минути след като излязох полята с новият Скандал го исках страстно, та ще дебна и него.

Новият Ла ви е прекрасен, но заслужава повторен, индивидуален тест, по врачанската школа. Но ако се представи добре и той влиза в листата за купуване.

И просто така, след като упорито бях свела броят на шишенцата на 5!, парфюманското колело отново се завърта Joy

# 536
Знам си аз, че ходенето по молове е лош навик, ама ей нА- влюбих се много в Барения- тя е точно това, което винаги съм искала от Сюблим Балкис- и определено ще я купя в даден момент.

30 минути след като излязох полята с новият Скандал го исках страстно, та ще дебна и него.

Новият Ла ви е прекрасен, но заслужава повторен, индивидуален тест, по врачанската школа. Но ако се представи добре и той влиза в листата за купуване.

И просто така, след като упорито бях свела броят на шишенцата на 5!, парфюманското колело отново се завърта Joy
Покажете моля кой е новия Скандал

# 537
# 538
# 539
Този Скандал е най-хубав за мен  от цялата линия от Скандали - много секси и топъл  гурме парфюм. Купих още в началото на лятото.

Всички Клоета са ми еднакви - новото почти не различава от оригинала, така че не бих купила нещо толкова близко до предишен парфюм.

Общи условия

Активация на акаунт