Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 78 592
  • 782
  •   1
Отговори
# 555
Днес получих новото Клое. Моята любовна предистория с първото издание на тоалетната вода от 2009-та е позната на някои от момичетата тук. Това беше първият ми парфюмен подпис. Все още е любов, но преживяна и израсната. Тази версия се очертава да ми бъде подпис за следващите няколко години.
Много умно брандирано издание, от цвят на кутията до бутилката и панделката- обагрена в нюансите на любимо  червило. Този парфюм е направен за жените, които осъзнато желаят и постигат. Няма нищо случайно, всяка нотка е подбрана така че да извика в нас дълбока емоция.
Първото вдъхване е аромат на червило или козметичната чанта на Мама Heart
Следват нежни малинки, които ни владееха в Hot Couture преди поредното му осакатяване от Живанши.
Последвани от най-сочната, женствена роза която познавам, а аз познавам и нося всякакви рози. Това е розата затъкната в лъскавите коси на испанка танцуваща фламенко. Чувствена, игрива, създадена за обич или отрицание.

Аз също долавям пачули някъде в базата. Влачи шейф с метри, и привлича към себе си подобно афродизиак.
Изключителна трайност дори на суха кожа. Ще блести в слънчев ден, ще бъде сластна на първа или поредна вечеря с любим.

Първият ми джакпот за годината. Благодаря на момичетата, които споделиха за офертата Kiss

# 556
Създаден е за теб! Носи с голяма радост!❤

# 557
Днес дойде и моя Chloe, ами не е нещо уау... Усещам розите и малините, но най- силно усещам пачули, направо натрапчиво. Става, но не е съвсем моя аромат, добре , че поръчах 30 мл.

# 558
Момичета, може ли линк към обсъжданото Chloe, че трудно се ориентирам в панделките му, а малко по-късно ще мина през магазин, където може би ще го има.

# 559
# 560
в Дъглас на Витошка го тествах аз
Имаше всичките разфасовки

# 561
Прочетох, че PURE MUSC е спрян. В повечето сайтове е изчезнал като наличност. Успях да си поръчам 50мл. 🥲
Направи ми впечатление, че Narciso Rodriguez са пуснали вече нови аромати в прозрачни златни шишета, а във фрагрантика пишат, че вече няма  онзи мускусен аромат.

Някой запознат ли е? И тези ли ще ни отнемат като много други хубави парфюми? 🙄😟🙁

# 562
Да се отчета - новото Клое - не е моето,
Новия ЛВЕБ Еликсир - не е моето, от начало рози, после теменужки, след три часа - нещо като петролен продукт, след четири часа - слаба миризма на чисто и сапун.
Новият Скандал Абсолю на ЖПГ - тръпчивост и сладост, хареса ми.

# 563
Бихте ли ми препоръчали парфюм за подарък? Дамата харесва Libre Intense, Coco Mademoiselle, Miss Dior 2021.
Какво мислите за My way или My way floral? Prada paradoxe, Pure poison? Или пък Hypnotic poison edp?

# 564
Намерих и тествах новото Chloe. Не е за мен.

# 565
Бихте ли ми препоръчали парфюм за подарък? Дамата харесва Libre Intense, Coco Mademoiselle, Miss Dior 2021.
Какво мислите за My way или My way floral? Prada paradoxe, Pure poison? Или пък Hypnotic poison edp?

Новото Libre - Flowers and Flames, Новия Dior - Miss Dior Parfum. Chanel Chance или Eu Tendre.
My way твърдо не, въпреки, че е много безопасен парфюм(и скучен). Точно обратното на безопасни са изброените Диорски отрови.

# 566
  • София
Аз пък харесах и Chloe, и Barenia, как се наричат такива каръци?
В Barenia при мен изскочи прекрасен, кремест мед и восък от пчелна пита. Има си и билковост, и кожа, но всичко топнато в бита сметана. Ще се купува май Heart Eyes

Не казвате бюджетът какъв е, но на пръв поглед:
Класическото Armani Si или ето това: https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Si-Eau-de-Par … ntense-83977.html
Серията Irresistible Givenchy също е подходяща, а Very Floral e просто приказен: https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Irresistible-Givenc … Floral-88896.html
Отровите на Диор и според мен не са добър избор в този случай.
Серията My Burberry на едноименния бранд също би се харесала - My Burberry Black или Blush.

# 567
Сега пробвах Barenia Hermes, за мен, както и очаквах е приказка. Обожавам творчеството на Кристин Н. и всеки следващ нейн парфюм ме изпълва с възхищение и силна любов. При Елена не беше така.
Толкова елегантен, но мощен и красив есенен парфюм не очаквах. При мен на ръката се променя всеки половин час и нямам търпение да го нося хубаво и да го изучавам. Радвам се, че открих нова голяма любов и ще и се радвам много този есенно- зимен сезон.

# 568
Пробвах и аз новото Chloe - не е моята бира.
Както и първообразът, ми харесва да го усещам върху някой, но аз не се виждам с него.
Драйдаунът ми допада, но аз съм стар фен на комбинацията роза-пачули.

Другото, което пробвах, най-вече привлечена от цвета и от кокоса в пирамидата:

Много е красив на живо, като нектар е,  амброзия... 💛
Самият аромат не е нищо иновативно, има десетки подобни, обаче на мен ми хареса.
Гардения и кокос, това е всичко. Като, поне на хартия, гарденията преобладава.
Тропически и ваканционен, бих взела една 30-чка на морска почивка... ако вече нямах Alien Goddess. 🙂

Пръснах на блотер и MYSLF Le Parfum, ама то е повече, защото съм влюбена в Остин Бътлър. 🤩
Хубав, мъжки парфюм, без да е нещо невиждано.

Не спирам да нося LVEB L'Elixir; всъщност нищо друго не съм пръскала, откакто го имам. 😍
Много красив, носи на обилно напръскване, драйдаунът е просто умопомрачителен.
Далеч не е само виолетки, както изглежда на пръв поглед. Макар че виолетките и малините явно са тренд този есен.
Носи ми лекота и безгрижие. 🌌🦋

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 21:00 от Аризона

# 569
И аз минах да тествам Barenia, но само на блотер. Първото впечатление е много добро, някак ми напомня на H24...

Общи условия

Активация на акаунт