Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 78 580
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
Хайде пресен пресен от септемврийската промоция на Дъглас.
Скрит текст:
Първите ми впечатления са, че усещам доста силно и отличително фрезията. Колкото и да е странно, когато отлежи малко усещам на едната си ръка шоколада, а на на другата орхидеята.
Определено не е толкова сладникав колкото очаквах, може би е една по-зряла версия на Prada Candy
Как е като трайност?И аз скоро го открих в Дъглас и питах тук в темата.При мен се усеща повече ванилия и шоколад.

# 721
Hristina H ще имам в предвид и ако ги видя някъде ще пиша ✌️
Благодаря много, Lale_Lili Flowers Tulip

# 722
Аз пък много харесах новия Ланком, но наистина мирише точно на бонбоните теменужки.

Мъжът ми днес ме попита дали не съм се напръскала с парфюма на детето 😂! Добре, че взех първо пробичка от 1мл!

# 723
да видим...

# 724
Моятя половинка също не хареса тази теменужка. Той като цяло

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 09:25 от Annellie

# 725

Сподели после впечатления 😁.

# 726
Може ли мнение за новия perfect elixir?

# 727
Аз пък си ползвам блотера с LVEB L'Elixir да си отбелязвам докъде съм стигнала в книгата и се чудя как досега не ми е хрумвало подобно нещо.
При нас нито YSL Libre Flowers&Flames, нито MJ Perfect Elixir са дошли. Но така или иначе, почти съм си избрала нов есенен аромат -  D&G Devotion EDP Intense.

# 728
  • на терасата
Аз пък си ползвам блотера с LVEB L'Elixir да си отбелязвам докъде съм стигнала в книгата и се чудя как досега не ми е хрумвало подобно нещо.

Бях постнала преди време един акварел, който ми подари много близко мое момиче. Първоначаланата идея беше да ми направи акварелни миниатюри на парфюми, които да си ги пръсна с парфюма и да ги ползвам точно за разделител на книги, които чета. След като имам вече картина на любимите парфюми, сега ще я помоля да ми нарисува разделители за книги.

# 729
Нещо есенно ми се иска да си взема вече. В момента използвам така любимия ми Narciso Rodriguez Musk Nude, но искам нещо за по-студено време, този си го свързвам с пролетта и лятото.

# 730
Аз за есента и зимата ще съм с Libre Intense. Влюбена!

# 731
За есента съм предвидила Love Chopard и J'adore L'or.

Не знам дали ви се е случвало да забравите, че имате даден парфюм. На мен ми се случи. А не е като да имам много бройки, никога не са били повече от 10. Обаче снощи внезапно се сетих за Floraiku My Shadow On The Wall. Седи си забутан в шкафа, а го купих с голямо желание. Сега се чудя дали да го изкарам, или не му е времето, да го оставя да отлежи още.

# 732
Дали ми се е случвало да забравя парфюми при моята бройка? 😄
Нооо аз си имам Ковачева, която знае моите и нейните изцяло и ми казва често по телефона, защо не си извадиш “еди кои си”
Обичам те, Ковачева!❤❤🌹

# 733
Аз тази есен май ще си имам  топ фаворит и това е Feve tonka ❤ цяла седмица не мога да му се нарадвам 🥰
Ще вадя скоро и Myrrh & tonka

На първо четене много харесах Barenia 😍😍
Scandal absolu и Chloe L’eau ми се загубиха обаче, особено от Клоето нищо не усетих и пак ще ходя да тествам. Но тоо след като пръснах Barenia всичко приключи 😹

Може ли мнение за BDK Vanille leather? Струва ми се интересна пирамида.

# 734
Много добър парфюм е BDK Vanille leather, но трябват проби.

Общи условия

Активация на акаунт