Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 78 560
  • 782
  •   1
Отговори
# 735
  • The Evergreen State
Благодаря за предложенията за дързък парфюм, подействаха ми вдъхновяващо. Том Форд се вписва в badass описанието. Нямам нищо от марката, чак се замислих дали да не поръчам малка 30ца от Черната орхидея но се отказах. Вместо това извадих Л'интерди  и ми пасна на бойното настроение.
И аз нося вчера и днес Dior J'adore L'or - прекрасен е, много слънчев парфюм и много траен.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 22:04 от Athena

# 736
Аз не можах да се разбера с J’adore -ите. Пробвах Infinissime и d’Eau ! Единият се усещаше като почистващ препарат на моята кожа, а другият след няколко минути просто го няма!

# 737
Мисля да дам старт на есента с това

# 738
  • 🌊
Хайде пресен пресен от септемврийската промоция на Дъглас.
Скрит текст:
Първите ми впечатления са, че усещам доста силно и отличително фрезията. Колкото и да е странно, когато отлежи малко усещам на едната си ръка шоколада, а на на другата орхидеята.
Определено не е толкова сладникав колкото очаквах, може би е една по-зряла версия на Prada Candy
Как е като трайност?И аз скоро го открих в Дъглас и питах тук в темата.При мен се усеща повече ванилия и шоколад.
Проверено днес, на моята кожа около 5 часа силно усещане, след 9 само ако си навреш лицето в човека

# 739
Дали ми се е случвало да забравя парфюми при моята бройка? 😄

Именно. А аз с моята съвсем скромна колекция... Заплес. Това се казва да скриеш нещо и от себе си.

Днес отново нося J'adore L'or. И не помня дали писах като се обсъждаше новото лице на паррюма, Риана. На мен ми харесва (по принцип я харесвам много). В първия момент имах някакви резерви, че не е достатъчно изискана, така да го кажем, но пък тя показва умело една друга страна на този парфюм - пищното и съблазнителното у него.

# 740
Много нови аромати са ви завладяли и ви чета с интерес.
Нямам идея кога ще смогна да ги тествам, но със сигурност искам да "преслушам"  Ланком ❣️

Аз се радвам на този:

Ново попълнение. Отдавна си го харесах- още при 1ви тест на кожа и блотер. Нямам нищо подобно на него и още го разучавам, различен е!
Пп:от другата тема някой сподели хубава оферта и веднага го грабнах
Flowers Hibiscus

Да ви попитам за съвет:
-търся за моя брат парфюм
-дизайнерски
-нещо по-скоро секси-сладко
-да не е свежо, не ги харесва
-младеж е, който до сега е харесал: Explorer, Dior sauvage edT, Mercedes Benz club
Спряла съм се отново на Mercedes  Benz, но въобще не ги познавам. Кой друг освен този, който вече има си заслужава да бъде придобит - може би за сега харесах Mercedes Benz club Black? Някой да го познава да ми сподели едно, две изречения за него или някое друго предложение?
Мерси

# 741
Не знам дали ви се е случвало да забравите, че имате даден парфюм.

Вероятно бих забравила, ако не беше гардеробчето във Фрагрантика. Сутрин си го поглеждам, и редовно си местя шишенцата насам-натам.
Дори сложих полупразните в графа "имах", за да не се натоварвам от бройката, но си знам, че послъгвам. Joy

Във възторг съм от Barenia. Напръсках щедро на кожа. Променлива, дръзка, и енергична, като глътка свеж въздух сред море от компоти със захар и амброксан. Долових полъх от Jour Absolu от който бързо изпръсках бутилка преди години и страшно много обичах, а пачулито в драйдауна извади вкусен, какаов прах. Пак ще го навестя и пробвам, но няма да го купя. Вдигнала съм мерника на L'Ombre des Merveilles за довършване. Прекрасен е в това време. Въртя го с The Beat EdP и Dolce Amalfi.
Уж и Sicily щях да нося, но тя нещо не може да се вреди.

Аромат за деня: Златна есен с Dolce Amalfi. Снимка от нета.

# 742

Да ви попитам за съвет:
-дизайнерски

-младеж е, който до сега е харесал: Explorer, Dior sauvage edT, Mercedes Benz club
Спряла съм се отново на Mercedes  Benz, но въобще не ги познавам. Кой друг освен този, който вече има си заслужава да бъде придобит - може би за сега харесах Mercedes Benz club Black? Някой да го познава да ми сподели едно, две изречения за него или някое друго предложение?
Мерси

Моето предложение е Givenchy Pi.

# 743
  • София
Скрит текст:
Много нови аромати са ви завладяли и ви чета с интерес.
Нямам идея кога ще смогна да ги тествам, но със сигурност искам да "преслушам"  Ланком ❣️

Аз се радвам на този:

Ново попълнение. Отдавна си го харесах- още при 1ви тест на кожа и блотер. Нямам нищо подобно на него и още го разучавам, различен е!
Пп:от другата тема някой сподели хубава оферта и веднага го грабнах
Flowers Hibiscus

Да ви попитам за съвет:
-дизайнерски
Мерси

Be_Special - Горещо Ви препоръчвам 2 парфюма, които вярвам ще се харесат. Мисля, че още ги има за тест из магазините.
Abercrombie & Fitch Authentic Night Homme / https://www.fragrantica.com/perfume/Abercrombie-Fitch/Authentic- … -Homme-61858.html

Много секси, топъл,  премерено сладък, просто прекрасен! Много приятно смесен, с чудесен баланс и отлична плътност. Бутилката е страхотна с магнитна капачка, а и сега цената му в parfimo е 60,50лв /100мл. Топ оферта.

Втората ми страхотна препоръка е Mercedes Benz Select Night
https://www.fragrantica.com/perfume/Mercedes-Benz/Mercedes-Benz- … -Night-51645.html

Отново прекрасен есенно-зимен аромат, с по-зряло и мъжко излъчване - топъл, изуксителен, кремаво сладък, с хубава плътност и присъствие. Чудесна работа на Olivier Cresp. Цената му също е много добра - около 85лв за 100мл.

Колкото до Mercedes Benz Club Black - имам го и ми е една от най-любимите опушени ванилии!! Purple Heart Навремето, когато излезе и бях активен във форума на фрагрантика, писах оди, но никой не му обърна внимание. След известно време, ютубъри и други почнаха да охкат и ахкат и стана доста популярен, дори и сред по-претенциозните почитатели. В офиса много го харесват всеки път като го нося и ми го показвам. Даже са си го записвали, за тях да си го вземат. Това, което ме спира да Ви го препоръчам с чиста съвест е, че може тази опушеност, макар и мека, да не се хареса на младежа. Аз си обичам по-смели ванилии и тази е такава, но по-скоро леко отива към нишов стил, отколкото да е обикновена ванилия. За мен, именно с този парфюм Olivier Cresp затвърди добрия образ на мерцедес, като едни от хубавите предложения в дизанерския стил. И до сега, ревюърите из нета, именно него хвалят, като един от най-сполучливите на марката. Сега виждам, че даже във фрагрантика го сравняват с Parfums de Marly Althaïr, за който слушам супералтиви от известно време...
В личен план, харесвам най-много Mercedes Benz Club Black, но смятам, че горните две предложения са една идея по-подходящи за младежа, ако търсите по-плътен и секси, универсален есенно-зимен аромат.

Също бих ви препоръчал горещо да погледнете и Hugo Boss Boss Bottled Eau de Parfum
Тази EDP версия е великолепна и винаги се харесва, с чудесна трайност и проекция. 100мл е около 115лв онлайн.
https://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Boss-Bottled-Eau-d … Parfum-62744.html

# 744
  • София
Да ви попитам за съвет:
-дизайнерски
Мерси
Бюджетът какъв е?
Ако няма значение, препоръчвам Terre D'Hermes Еau Givrée.
Ако има - Montblac Legend и Legend Spirit
Мъжкия Scandal JPG e доста сладък и може би ще се хареса също.

Не знам дали ви се е случвало да забравите, че имате даден парфюм.
Във възторг съм от Barenia. Напръсках щедро на кожа. Променлива, дръзка, и енергична, като глътка свеж въздух сред море от компоти със захар и амброксан. Долових полъх от Jour Absolu от който бързо изпръсках бутилка преди години и страшно много обичах, а пачулито в драйдауна извади вкусен, какаов прах. Пак ще го навестя и пробвам, но няма да го купя.
Точно същите са и моите впечатления от Barenia, обаче аз мисля да я купя..Flushed

Днес съм с нещо много гушливо - Cotton Musk Ramon Monegal.
https://www.fragrantica.com/perfume/Ramon-Monegal/Cotton-Musk-17309.html

# 745
Май само аз не съм тествала новия Hermes Sunglasses На тази марка имам само няколко, които харесвам и са по-класическите. Ще гледам да се отбия и да пробвам и аз, само заради парфюмерката Smile

Днес съм с любимия L'Or de Torrente, пълна наслада е този парфюм.

# 746
Днес получих Барения, но мострата подарък към него ме съблазни първо да се напръскам с нея - J'adore L'or.
Ами чудесен е! Особено сега за това време. Усещам го около мен и му се радвам максимално. Прекрасен, богат, златен буквално. 😍

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 15:12 от Lale_Lili

# 747
Аз открих това вълшебство съвсем случайно и съм повече от очарована.

https://www.fragrantica.com/perfume/Afnan/Supremacy-Pink-70705.html

# 748
Да ви попитам за съвет:
-дизайнерски
Мерси
"Универсален боец" - GA Armani Code Parfum, за всяко време и дрескод.

# 749

Общи условия

Активация на акаунт