Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 78 558
  • 782
  •   1
Отговори
# 750
  • Пловдив
В Пловдив има Дъглас. Да, има го. В МОЛ Пловдив е точно до входа откъм торти Колекция. В другите молове не знам къде е позициониран. И на главната в Гранд парфюмерия сигурно го има. В Новотела го няма там са Нишан и останалите, които не харесвам.

# 751
Аз съм буквално влюбена в новото Клое😍

# 752
Да, вчера го видях в Дъглас в Плаза мол. Значи и по другите ще е наличен.
ПП. Сега видях, че dazel е писала.

# 753
Благодаря на всички за предложенията ✌️

Deetron, всеки път те чета с удоволствие - описваш толкова хубаво и увлекателно ароматите, благодаря 🍀

# 754
Здравейте!
Ако имате впечатления от новите Guerlain Absolus Allegoria, моля да споделите.
https://douglas.bg/marki/guerlain-brand/damski-aromati/absolus-allegoria
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 12:06 от Magda Dimitrova

# 755
Благодаря на всички за предложенията.Поръчах този и вече е при мен.

# 756
  • София
Скрит текст:
Благодаря на всички за предложенията.Поръчах този и вече е при мен.

Mimeto74 - ще се радвам и да е успешен избор и споделите впечатления Flowers Tulip

Be_Special - благодаря за хубавите думи Flowers Rose

# 757
  • Germany
Здравейте!
Ако имате впечатления от новите Guerlain Absolus Allegoria, моля да споделите.
https://douglas.bg/marki/guerlain-brand/damski-aromati/absolus-allegoria
Скрит текст:
Магда, аз имам от няколко. Много хубава линия, но цените са силно преувеличени. Парфюмите са решени в ориент стил, с хубаво присъствие и бленд. Човек трябва да е голям почитател на ориенталците, за да се захласне по тях.
Роза Амира е тъмна, нощна роза, много подобна на Роуз калиграфи на Арамис. Представете си тъмно червена, кадифена роза, мека топлина, идваща от угасващата камина, арменски коняк, с меки плодови и ванилени фасети, опушен и много мек уд, без нищо животинско и топло, шоколадово пачули. Много хубав, но и много подобен на много други арабели, на много по ниска цена.
Санталът е по мека и носима за мен версия на сантал роял. Не толкова нахален, и с по малко роза, за сметка на сантала. Аз лично го виждам повече на мъж, но и жена би могла да го носи спокойно, ако харесва този стил.
Уд есеншъл също е доста подобен и по мек от класическото предложение. За мен е доста мощен уд, отиващ в зелена и леко животинска посока, доста горчив и изцяло мъжки.
Всички парфюми при мен са с много добра трайност и присъствие, и нямат нищо общо с нито една аква алегория от предишните издания.
Другите не съм пробвала.
Парфюм за деня е тазгодишната ми лятна любов Orchidivy Pierre-Guillaume-Paris, да се порадвам още малко на циганското лято 🥰

# 758
Аз се кротнах вече, открих моя аромат за есента Libre Intense YSL. Забърсах и клонинга му от Зара и съм доволна 😍

# 759
  • София
И аз така ...само че открих аромата ,който ме прави уау ,летен е но нищо
След 2 счупени отливки реших да взема 100-ца ..... Става въпрос за Задик

# 760
Задиг никак не ми е летен на мен, ако говорим за This is her, както подозирам.
Аз чакам една 30-тичка от Барения и една 50-тичка от Еликсира на Ейнджъл. Не бях поръчвала от известно време, но нещо избухнах тези дни. Още обмислям новото Клое. Разносвам си наличните 10 мл и му се чудя. Харесвам го, но не го усещам на себе си. В същото време постоянно ме питат с какво съм, та явно проблемът е в мен...

# 761
Новото Chloe е изненадващо силно и трайно при мен.
Пръснах за първи път на границата, стоя до София, та не се траеше в колата. Мъжът ми не го понесе честно казано.
Вкъщи, когато и колкото и малко да пръсна, върху кожа стои до душ, върху дрехи до изпиране. Направо не мога да повярвам, че е аромат на тази марка..

P. S. Днес си мислех, че ще е пак грозно и студено, то пък беше време-подарък. Пръснах си Laudano Nero TT на излизане и още си го усещам мистериозно в косата. Няма такъв красив шлейф. Просто фамозия. Обожавам такъв тип парфюми Simple Smile

# 762
Аз много се надявах, че ще харесам новото Клое, тъй като много харесвам Chloé Eau de Parfum, но за жалост има нещо, което ме удря още в началото, превзема всичко и ме дразни и задушава Cry От начало мислех, че е от амброксана, но като четох тук се зачудих дали и малините не се добавят към проблема. Розите направо ми се губят. Подозирах амброксана, защото подобно усещане имам и от някои парфюми на Juliette Has A Gun.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 23:12 от FigPancake

# 763
Byredo имат нов аромат и аз чак сега разбирам!

По нотите изглежда като нещо, което би ми се харесало, сега трябва да го пробвам!

# 764
  • на терасата
Аз много се надявах, че ще харесам новото Клое, тъй като много харесвам Chloé Eau de Parfum, но за жалост има нещо, което ме удря още в началото, превзема всичко и ме дразни и задушава Cry От начало мислех, че е от амброксана, но като четох тук се зачудих дали и малините не се добавят към проблема. Розите направо ми се губят. Подозирах амброксана, защото подобно усещане имам и от някои парфюми на Juliette Has A Gun.

Моите усещания за новото Клои са абсолютно същите. Поднових си Chloé Eau de Parfum малко преди да излезе офертата на makeup и се колебаех за поръчка, но любопитството надделя. Бях писала, че на дреха новото Клои за мен стои много по-добре, отколкото на кожа, макар че и на дреха моят нос усеща химичната нотка. Снощи си пръснах отдалеч на блузата два спрея и получих комплименти колко е хубав парфюмът ми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт