Югозападен университет "Неофит Рилски"

• 1 091
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, догодина ще завършвам училище и ми предстои кандидатстване като напоследък обмислям дали Югозападният университет в Благоевград е добър вариант. Не познавам хора, които учат там и се чудя дали университета е на ниво. Затова ако някой е студент там, ще съм много благодарна ако споделите мнението си 🙂

# 1
  • столицата
Може би е добре да ориентирате за специалност, към която сте се насочила.

# 2
Може би е добре да ориентирате за специалност, към която сте се насочила.
Насочила съм се към Международни отношения.

# 3
Международни отношения там не. Преди 10 години беше проформа специалност, представям си сега.

# 4
  • столицата
А някой има ли наблюдения за специалност "Право" и по-специално задочното обучение?

# 5
Аз завърших там, преди 10 години. Тогава нивото беше добро. Идваха преподаватели от СУ и се държеше да се посещават и лекции, и упражнения. Изпити не се взимаха лесно, падаше учене. Влизаше се трудно, само с изпити и високи оценки.
За момента, обаче не чувам добри отзиви за Право в СУ, да не говорим в ЮЗУ.

Но, в крайна сметка, който иска да учи, ще научи Simple Smile Другото, което е, относно правото - да дам съвет, като юрист с опит Simple Smile Университетът дава начинът на мислене, като юрист, възпитава на навици и някаква много малка, минимална основа. Законодателството се променя всеки месец. Излезеш ли от университета, започваш наново да учиш и то ежедневно и до живот. Аз ходя през два месеца на семинари, също така и водя лекции и семинари, на които присъстват колеги. След университета - тогава вече започва истинското учене. Университетът е лесната част Simple Smile Успех!

# 6
Здравейте! Ще съм благодарна, ако някой сподели мнения или препоръки за ЮЗУ. Конкретно за специалност Философия или Психология😊 Благодаря!

# 7
И аз се интересувам от този университет - по-специално за специалностите Финанси и Маркетинг.

Общи условия

Активация на акаунт