ЯНУАРЧЕТА добрички се разхождат във колички

• 11 270
  • 253
  •   1
Отговори
# 45
Ним, съчувствам ти  Rolling Eyes Всяко хлапе с номера си.

Моята госпожица не ще да яде повече от 70, 80 до 100 гр., реве като луда по вечерно време, че чак се и захласва  Sad В чудо съм се видяла... Ака понякога по веднъж на 3 дни... Не съм си мислила, че е толкова трудно да гледаш бебе  ooooh!
Иначе навън спи и е кротка, но днес при нас времето е доста студено и не сме излизали, та ми рева доста и се дундуркахме до сега щото си е вкъщи.
Някой пита за ваксините за дифтерит, тетанус и коклюш. Нашата докторка ни препоръча Пентаксим струва около 60-65 лв. Иначе има и Инфанрикс - той е около 30 лв. Тези и двете уж нямали странични ефекти, като температура и другите там екстри, така, че всеки да си реши коя му е по джоба. Ние ще слагаме Пентаксим на 06.03. та тогава ще мога да кажа как ни се отрази.

# 46
  • София
Момичета, ако някой ден ви дотежи грижата по бебето, вижте профила на ето тази мама: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=45572 и си помислете как ли е у тях! Да са й живи и здрави децата!

# 47
  • СОФИЯ
Здравейте момичета,аз съм от декемврийките,но искам да се запозная с мами от Люлин. Аз живея в блока срещу Домко,така че KLEMY И  TITTI можем да се разхождаме ако искате. Аз също съм навита за МОЛа.

# 48
  • София
Момичета,

Днес Д-р Мангъров - шефа на педиатрията на Инфекциозна - ваксинира горкия Шош с Act-HIB, Infanrix, Imovax Polio. По думите му, това било най-доброто. Става с две убождания и струва 80 лева (самите ваксини).

Дообелихме и пишката (аз с мислех, че няма на къде повече!). Както каза док, сега бил като татьо си...   Mr. Green

Ох, милия ми той, заспа от изтощение...  ooooh!

# 49
Момичета, ако някой ден ви дотежи грижата по бебето, вижте профила на ето тази мама: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=45572 и си помислете как ли е у тях! Да са й живи и здрави децата!
Ей това се казва МАМА аз много исках близнаци но девер ми ми ги взе.Дано някое от децата ми да има.

# 50
Здражеите момичета
Пише ви една нова януарска мама. На 14.01 се роди и моето сакровище /което м момента реве страшно/:)Казва се Димитър. Много ми  е смотно понякога на разходките и  сега жиждав че имало мами и от люлин. аз живечв комплекса на слепите който е савсем близо до 1ви, а педи съм йивяла в 8ми и можв да се познаваме с titti:) моля ви обаждаите се по някога за разходка:)

# 51
Привет , Stasii, ще се радвам да се видим......ти си доста близо.... от коя страна си - в 7ми или 9ти или 10ти.....

Може др седмица да си направим една срещичка със Саша и Клеми....

За мол-а и аз съм за, но стига да е горе-долу времето, защото много ме е страх да не се простудим......утре ще пробвам сама да сваля количката, да видим дали ще се получи.......Нашият татко през март е от 12 часа на работа, та може да ни хвърля някъде.... а после как ще се прибираме ще му мислим....

И нашата пишка я дообелваме - цялата главичка, че какви неща се събират ужас...

Сега педиатърката дава болничен до 135ия ден, нали? Освен болничния, някаква декларация попълвахте ли при работодателя?

# 52
  • София
Ей, люлинки, да се събираме тогава!!! ЗА съм и за Мол-а  Peace.
titti, декларацията се подава след изтичането на 135-те дни.

# 53
  • Willebroek, Belgium
Vvenkova здравей и добре дошла отново  bouquetве4е се бях притеснила за теб.от месеци не си писала Confusedмалката Ева е много сладка baby_neutralда ти е жива и здрава и много да те радва Heart Eyes
аз съм много доволна от моята бебка.слушка си детето Grinningве4ер пропуска по едно хранене,а колики нямаме или поне аз не ги усещам Whistling newsm78
сестра ми днеска си заминаха за България и цял ден 4истя.4ак кръста ме заболя Cry
сега се надявам да имам пове4е време за вас 4е то от сестра ми неможех да седна на компютъра.
Ним аз мисля 4е бебката ти наистина не и харесва да е наакана щото и мойта става неспокойна ако е наакана и не я сменя Crazyина4е като по4на да я расабли4ам и елате ни вижте.кеф голям. Laughingмята с кра4енца и ми се смее.та по това разбирам 4е не и харесва.
сестра ми в4ера за първи път сменя памперса на малката ама така го е сложила 4е след половин 4ас Емито беше мокра до ушите hahaha Mr. Green
оправада се с това 4е не е сменяла акан пампер с на моми4енце и не е 4истила дудка Joy Crazy
е хайде да ви оставям засега.по късно пак  bouquet

# 54
Момичета, ходихме при д-р Димитров в клиниката на Мазнейкова. Прегледа ни обстойно на ехограф, правихме упражнения за раздвижване (по-скоро ни ги показа, за да си ги правим профилактично вкъщи). Доволна съм, беба е ок и ни каза след 2 месеца отново. Много е внимателен Peace Както каза Галя, плаща се 15 лева за ехографа.

Ивонска, ти днес ми спомена, но аз явно не съм разбрала Rolling Eyes Тази ваксина, която днес сте слагали на Шош, пак ли е на 3 приема?

# 55
  Момичета,малко по-пикантен въпросссссссссссссссс.................... Embarassed
  Някой сеща ли се за името на онзи гел за да не върви много насухо тази luvbed работичка..?

Gleitgelen  newsm53

Освен ако не ти е необходимо неща по-специално...  newsm47

O тогава направо една отделна темичка ще пусна......за " неща по-специално",когато се появи необходимост,де.... newsm65
     Иначе,благодаримссс smile3503 за бързата реакция!

# 56
  • София
Здравейте, ние и днес си направихме една добра разходка.  Sunglasses Времето си беше добро, какво не му харесвате  newsm78
Качих снимките от вчерашната среща, ама да предупредя, че на първите фотографа им е щерката та затова не са много на фокус. И аз си изтрих албума с покупките  Peace.
За разходки из МОЛ-овете, има ли навити за Сити центъра - срещу Хемус. То там няма много къде да се разходиш, ама щото ми е най-близо та да питам. Whistling

# 57
мами на момченца,от кога започва това оголване на пишка.аз още нито веднъж не съм я оголвала,да не закъснея с тази процедира.и как се прави .сега се притесних. Sadи при тази процедура болили ги бебоците и ли кротуват?

# 58
лелееее сега виждам какво съм писала.........ми то пълно с грешки:) извинявайте но с бебе на врата толкова мога.......нещо се е научил и да ми крещи в ухото
Имам един въпрос. Вашите бебета напъват ли се? Защото Митко не спира.....непрекъснато е....дали е от колики или може да е нещо друго

# 59
и това оголване на сухо ли се прави.

Общи условия

Активация на акаунт