Отношения..

• 7 570
  • 182
  •   1
Отговори
# 105
На 30-и-кусур вече не си момиче. Сори!
Богдана Карадочева не харесва това!
😉

# 106
Е нали това казвам - стандартните момчета не ми харесват. А кога ще се случи някой да ме хареса? Че и да се приближи до мен, да направи нещо. Това по принцип го правят по-лудичките и нестандартни като този човек! Аз да кажем, че изглеждам добре, обирам погледи по улиците, но кога някой ще ме хареса и ще се приближи до мен?!

А той какво друго е направил.. ами примерно нещо много миличко - как внимава да не се премия примерно като съм се облегнала на някоя количка, която може да тръгне назад, той го е забелязал насред разговора и всичко друго, което се случва наоколо, и ми казва да внимавам Simple Smile и други такива.

Какво толкова е направил, освен да се лигави с теб, дори на едно кафе след работа не те е поканил, а ти му пишеш колко си влюбена. Не те знам как изглеждаш, но 30 годишни свободни мъже, бол.

# 107
Божке, казал ти да внимаваш да не се прибиеш, и ти реши, че е влюбен в теб 🤣

# 108
Явно за времето прекарано заедно, човекът ѝ е видял акъла и е преценил, че не му трябва на баир лозе.

# 109
Няма смисъл да мислиш за нещо минало, а това е минало. Човекът ти е казал, че няма да стане вече. Не се хващай за него, защото докато го мислиш, някой друг ще мине и замине около теб.
Той ти е приказвал глупости, защото е виждал, че поемаш и да си гали егото, че е харесван. Ще чакам да ме поканиш на кафе точно е начин да се измъкне и оправдае, че няма да те покани. Ех, колко искам, ама нямам желание е работата. Ако му беше казала, ок, хайде днес да излезем, щеше да даде назад, че не може. Остави го този льольо, по-добър ще излезе.

# 110
  • София
Скрит текст:
Е нали това казвам - стандартните момчета не ми харесват. А кога ще се случи някой да ме хареса? Че и да се приближи до мен, да направи нещо. Това по принцип го правят по-лудичките и нестандартни като този човек! Аз да кажем, че изглеждам добре, обирам погледи по улиците, но кога някой ще ме хареса и ще се приближи до мен?!

А той какво друго е направил.. ами примерно нещо много миличко - как внимава да не се премия примерно като съм се облегнала на някоя количка, която може да тръгне назад, той го е забелязал насред разговора и всичко друго, което се случва наоколо, и ми казва да внимавам Simple Smile и други такива.

Какво толкова е направил, освен да се лигави с теб, дори на едно кафе след работа не те е поканил, а ти му пишеш колко си влюбена. Не те знам как изглеждаш, но 30 годишни свободни мъже, бол.
[/quote]

Али, работи върху самооценката си, явно смяташ, че мъжете не те харесват и се лепваш при най-малкото внимание.
Комуникацията между вас се е счупила на най-базово ниво - искате ли се, не се ли искате, детинска му работа. Зарязвай и си гледай себе си и най-вече - самочувствието си. Промени си нагласата, че никой няма да те иска, освен някакви хаховци, и започни да комуникираш като зряла жена.
Нито ти си момиче, нито ти трябват момчета. Ти си жена и ти трябва мъж. Дръж се като жена и ще започнат да ти обръщат внимание мъже. Комуникирай ясно и категорично, и ще ти отвърнат със същото. Заявявай ясно какво искаш или най-малкото го показвай и няма да има недомлъвки.
И не на последно място - работното място не е най-подходящото да търсиш връзки. Има хубави отношения и бракове, започнали на работа, но като цяло е най-разумно да го избягваш.

# 111
По-добър? Simple Smile А дано! Simple Smile Ама аз си харесах този Simple Smile) Евала за това умение да се отказвате от някого така! Аз си мисля така - този човек ми предизвика някакви хубави чувства - обич, нежност, които не съм чувствала преди. Ако се появи следващ човек, той надали ще ми предизвика същите чувства.. 😏 А на мен ми се иска да си ги чувствам!

Sunshine reggea Не, не ми трябва мъж! Аз нямам към момента какво да правя с него! Ако ще и да е фаза това, няма как да се прескочи, а и не мисля, че ще 'изляза' от нея.
Аз харесвам хаховци!
Извода, който си правя, е че трябва да изразя нещата от своя страна ясно по-рано.. ако ще да е - не знам точно какво искам.. да се каже, да е наясно другия.. Или искам да сме си заедно известно време.. искам да бъда малко с теб.. хах..

Няма смисъл да мислиш за нещо минало, а това е минало. Човекът ти е казал, че няма да стане вече. Не се хващай за него, защото докато го мислиш, някой друг ще мине и замине около теб.
Той ти е приказвал глупости, защото е виждал, че поемаш и да си гали егото, че е харесван. Ще чакам да ме поканиш на кафе точно е начин да се измъкне и оправдае, че няма да те покани. Ех, колко искам, ама нямам желание е работата. Ако му беше казала, ок, хайде днес да излезем, щеше да даде назад, че не може. Остави го този льольо, по-добър ще излезе.

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 17:09 от Ally_

# 112
Аз преди това се бях отказала от такива отношения. Но този човек пробуди в мен тази обич.. И видях, че може да има и някой, който ми харесва! Някой като за мен! Артистичен, с дар слово, с емоции, които проявява, лежерен, да реагира в ситуации с лекота.. С другите няма какво да правя.

AIDA_N Но аз съм момиче и искам момче.

И много правилно!
Ако се възприемаш като лелка, ще изглеждаш като лелка. Примери - бол Wink
Факт, че ранните т. нар. "сериозни отношения" са всъщност прекалено ранно преминаване към битовизмите. А битовизмите състаряват. Особено душата състаряват. И самооценката.
Така че, бгмамите, оставете момичето да си е момиче и да си търси момчета.
Не всички жени на тоя свят търсят "сериозен и отговорен мъж", когото да обвиняват за неудачите в живота си.
За щастие на "момчетата" Simple Smile

# 113
Сега така си мислиш, защото си влюбена, ама ще видиш, че и следващ ще има.
Да се откажеш значи да оставиш нещо, за което има шанс. В случая аз не виждам шанс от негова страна. Той ясно ти е казал, че не иска даже да си пишете. Реално нямаш полезен ход. Каквото и да му кажеш, ефект няма да има. Най-много изобщо да спре да ти отговаря, което в дългосрочен план би било по-полезно, отколкото любезно да ти връща по една дума и ти да продължаваш да си мислиш за него.

Bowerick Wowbagger
Зависи какво имаш предвид под сериозни отношения. За мен това е да сте ексклузивни заедно. Да сте двойка и никой да не излиза с други.Такава връзка в 20те ми години ми е била много по-забавна от някакви закачки с неясен край. Излизали сме с приятели, забавлявали сме се, ходили сме на море, на дискотеки, на концерти, и винаги е имало някой до теб да споделиш и хубавото, и тъжното, да се посмеете заедно или да отидете на ново заведение.

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 17:21 от prolet_inchen

# 114
Да! Ето това! 😊
На мен ми се иска да удължа началния период, защото е и много хубав.. като оставим страхът от обвързване.

Аз преди това се бях отказала от такива отношения. Но този човек пробуди в мен тази обич.. И видях, че може да има и някой, който ми харесва! Някой като за мен! Артистичен, с дар слово, с емоции, които проявява, лежерен, да реагира в ситуации с лекота.. С другите няма какво да правя.

И много правилно!
Факт, че ранните т. нар. "сериозни отношения" са всъщност прекалено ранно преминаване към битовизмите. А битовизмите състаряват. Особено душата състаряват. И самооценката.
Не всички жени на тоя свят търсят "сериозен и отговорен мъж", когото да обвиняват за неудачите в живота си.
За щастие на "момчетата" Simple Smile

# 115
  • София
Скрит текст:

И много правилно!
За щастие на "момчетата" Simple Smile[/spoiler]

То хубаво, но обикновено след това идва нова тема - ама той е много несериозен, ама не ми звъни, ама не ме търси, ама ох и ах.
Та да не се лъжем колко е прекрасно да сме "момичета" и да си търсим "момчета". А между "лелка" и "момиче" има цяла палитра.

# 116
  • Далечният изток
Ок, да си търси момчета щом иска. Само да напомня, че момчетата са до 18 г. и на мен такива отношения са ми педофилски.
Авторке, ти си съвсем наясно със себе си, харесваш си се такава, тогава за какво е темата?! Да ни убедиш, че действията ти са правилни?! Ми добре, но що държиш да се доказваш пред някакви непознати във форум? Така или иначе ще си правиш каквото си искаш.

# 117
  • София
Авторке, спешно имаш нужда от един **й Joy Другият път ти го покани в склада и действай. Хич не се ослушвай, бая опит трябва да натрупаш, че както си тръгнала, и на 50 ще разсъждаваш и ще се държиш като на 15 Mask

# 118
Напротив, не виждаш ли, че си вадя някакви изводи от отговорите. Има начина на възприемане, които не са ми хрумвали и ги намирам тук. А и като пиша сама за себе си си изяснявам някакви неща може би.

Ок, да си търси момчета щом иска. Само да напомня, че момчетата са до 18 г. и на мен такива отношения са ми педофилски.
Авторке, ти си съвсем наясно със себе си, харесваш си се такава, тогава за какво е темата?! Да ни убедиш, че действията ти са правилни?! Ми добре, но що държиш да се доказваш пред някакви непознати във форум? Така или иначе ще си правиш каквото си искаш.

Лъвица Може! 🤣

# 119
И какво точно си изясни, ако не е тайна?

Общи условия

Активация на акаунт