Отношения..

• 7 347
  • 182
  •   1
Отговори
# 135
Исках сладките ни разговорчета шеги, емоционалната връзка, близостта, нежността, обичта, и сексът естествено! За които не са разбрали Simple Smile

# 136
Ехо, Земята вика Али, обич е нещо съвсем друго...

# 137
Говоря за обичта, която аз започнах да чувствам!

Ехо, Земята вика Али, обич е нещо съвсем друго...

# 138
Али, ти наистина ли се чувстваш като малко момиченце? Щото така се изразяваш едно невинно, розово, не просто че звучи като първи трепети на тинейджър, но тези накъртващи умалителни...  Този път аз, това е пързалка, даже се надявам да е.

# 139
  • Далечният изток
Много се надявам темата да е на 15-годишно хлапе, което скучае през ваканцията...

# 140
Интересно ми е как звучи влюбеността при една 'зряла жена'. Напишете, моля!

# 141
При зряла жена всичко звучи различно. Не е инфантилно и захаросано.

# 142
Уравновесено. Няма пропуснати десетилетия, няма ги поне дефицитите от тази тема, няма фантазии, които да изместват реалностите. 30 годишните жени живеят в мир с възрастта си, не се пришиват към момичетата.
Горното важи и за мъжете де, че и там се е напълнило с едни "момчета" вече към и над средната възраст, ум да ти зайде.

# 143
  • София
Авторке, значи последно си влюбена? Иначе, зряла жена не се радва като малко дете на захарен памук при мисълта, че някой може да е пожелал да я изклатури Laughing

# 144
Исках сладките ни разговорчета шеги, емоционалната връзка, близостта, нежността, обичта, и сексът естествено! За които не са разбрали Simple Smile
Ето така НЕ звучи влюбването при зрялата жена!
Тя целият този театър вече го е играла. На нея ѝ трябва любов - истинска и неподправена.

# 145
Колкото по-малко глупости дрънка човек за очакванията си, толкова по-добре, независимо сериозен ли бил, или несериозен.
Аз като знам колко сериозни изречения са ми правили най-несериозните индивиди, които съм срещала, при това със съвсем сериозен вид. Нека действията говорят повече от думите.

# 146
Но на мен ми харесва това сладкото и искам да му се наслаждавам на макс, докато го има! Simple Smile Ясно ми е, че този човек има недостатъци, виждала съм някои от тях, ясно ми е, че ако бихме се събрали ще ги видя в цялата им прелест, ще се проявят и всички мои слабости.. Може би и затова като цяло се дърпам от връзки.. защото искам да съм във влюбеността.. и защото естествено връзката може да те докара до катастрофа!, която не искам да изживявам и бих се отдръпнала преди тя да е настъпила!
А дефицитите, ако ги има, ги има! Няма как да ги няма, ако ги има! Няма как да изчезнат! Как се запълват, може да кажете!
Аз както казах, не съм се занимавала с такива неща.. много години.

Di Soleil А на мен ми трябват емоции!

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 12:01 от Ally_

# 147
Ако искаш само първоначалния етап на връзката, трябва да си готова често да сменяш партньорите. Съвсем естествено е след няколко седмици например човек да поиска задълбочаване на отношенията.

# 148
  • София
Ето още един признак на незрялост... искаш емоциите винаги да са като в първите месеци, когато всеки поглед е тръпка и всяко докосване ти вдига адреналина. Тази първоначална еуфория отминава, но бива изместена от чувства и преживявания, които са по-дълбоки, и в някаква степен, много по-истински. Ти обаче, точно като малко дете, искаш бързото, лесното и сладкото. Не искаш и вероятно на този етап не знаеш как да се справиш с другото. И да, най-лесният начин, по който можеш да се задържиш постоянно в "зоната", е  честа смяна на партньори. Други варианти са невъзможни връзки, токсични отношения или несподелени чувства, по които можеш да се обсебваш и да прекарваш във фантазии за какво може да е. Както казах вече... имаш спешна нужда от мъж и х**.

# 149
Ти всъщност не искаш връзка.

Общи условия

Активация на акаунт