Отношения..

• 7 352
  • 182
  •   1
Отговори
# 150
И в случая се чудя дали този човек наистина просто обича да си флиртува, което го вярвам, но пък и вярвам, че не беше просто поредния флирт това с мен, или пък е искал нещо по-сериозно, което не беше ясно заявено, и/или просто не съм му отговорила на очакванията в някакъв момент и това изявление за флирта беше просто защита, или измъкване.

Лъвица Да, да, да!

EmmaT Това обяснявам.. че това, което искам е някак нещо половинчато..

Ако искаш само първоначалния етап на връзката, трябва да си готова често да сменяш партньорите. Съвсем естествено е след няколко седмици например човек да поиска задълбочаване на отношенията.

# 151
Но на мен ми харесва това сладкото

Di Soleil А на мен ми трябват емоции!
Ма стига тропа с крак като малко дете за бонбони. Емоции и трябвали! Тия захаросани глупости мислиш, че са емоции? Чети любовни романи, от най-тротоарните. Същите емоции ще ти предизвикат и можеш да си всеки ден в различен влюбена - човека, който те е погледал в метрото, продавача от някой щанд за зеленчуци, момчето в банката.
Започвам да си губя времето с теб. Осъзнаваш ли, че искаш от някой вечно да се лигавите, да летите в облаците и да се гушкате, цункате и държите за ръчичка като в същото време му казваш ясно на този човек, че ти сутрин гурелив, сънен и рошав няма да го виждаш щото сладкото ще изчезне?? Че сладкото ще изчезна в първия миг, когато колата се повреди ден преди вълшебния уикенд? Че сладкото ще изчезне когато трябва да се направи избор кафе на сладкарничка ли да пием или да си купим 6 яйца за вечеря?
Той трябва да е пълен антипод на всеки мъж, с който жена иска да се обвърже, че да се навие на тая сладичка сделчица.

# 152
  • София
А, те много ще се навият на тази сладичка сделчица... залагам, че в челните места ще са обързани Wink Дали тя ще е все още навита обаче, като след 2 седмици сладко, любовчията започне да пощипва следващата колежка? Wink

# 153
Не бе, не тропам 😄 просто обяснявам.
Правя разликата- на вас ви трябва любов, на мен ми трябват емоции.

Но на мен ми харесва това сладкото

Di Soleil А на мен ми трябват емоции!
Ма стига тропа с крак като малко дете за бонбони. Емоции и трябвали! Тия захаросани глупости мислиш, че са емоции? Чети любовни романи, от най-тротоарните. Същите емоции ще ти предизвикат и можеш да си всеки ден в различен влюбена - човека, който те е погледал в метрото, продавача от някой щанд за зеленчуци, момчето в банката.
Започвам да си губя времето с теб. Осъзнаваш ли, че искаш от някой вечно да се лигавите, да летите в облаците и да се гушкате, цункате и държите за ръчичка като в същото време му казваш ясно на този човек, че ти сутрин гурелив, сънен и рошав няма да го виждаш щото сладкото ще изчезне?? Че сладкото ще изчезна в първия миг, когато колата се повреди ден преди вълшебния уикенд? Че сладкото ще изчезне когато трябва да се направи избор кафе на сладкарничка ли да пием или да си купим 6 яйца за вечеря?
Той трябва да е пълен антипод на всеки мъж, с който жена иска да се обвърже, че да се навие на тая сладичка сделчица.

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 17:33 от Ally_

# 154
А, те много ще се навият на тази сладичка сделчица... залагам, че в челните места ще са обързани Wink Дали тя ще е все още навита обаче, като след 2 седмици сладко, любовчията започне да пощипва следващата колежка? Wink
Баш пък женен ще я води за ръчичка и ще и сваля звезди, смешки, закачки и песни и танци на народите.

# 155
  • София
Аз си помислих, че и сегашният може да е женен... закачки без физически контакт и предложения за сближаване в склада... какво да си помисли човек Laughing Но ето, авторката влюбена-загубена.

# 156
  • София
Добре де, с какъв акъл казваш на човек, по когото си адски хлътнала, че не искаш нищо сериозно? Той как не те е напсувал си мисля... Или е същият инфантил.

# 157
Ама тя не му го е казала. Ето как протичат нещата:
- Тя му пише от морето, че е влюбена.
- Той спира да й пише и казва, че е мираж.
- Тя се чуди дали не го е изплашила с изявлението, че влюбена и дали той няма да се успокои, ако сега му пише, че не иска нищо сериозно.

# 158
Може и да е обвързан наистина, и на мен ми мина през ума.
Ние, които искаме любов, и тя, която иска емоции, май не сме чак толкова различни. Поправете ме, ако греша, но любовта не е ли емоция?
Все още отказвам да повярвам, че тя е на повече от 25.

# 159
Значи гарантирам, че няма абсолютно никакъв начин той да е обвързан и в офиса да не се знае. Жената щеше му звъни, има документи в деловодството, има хиляда начина да се разбере.
Реално и обвързаните щяха да са много по-навити да минат директно към с*кс и физически контакт. За какво му е да я дондурка иначе?
Не е бил обвързан, обаче за мен не е имал намерения към нея.

# 160
  • Далечният изток
Е, то като гледа това поведение отсреща, който и да е мъж ще му мине меракът...

# 161
Може и да е обвързан наистина, и на мен ми мина през ума.
Ние, които искаме любов, и тя, която иска емоции, май не сме чак толкова различни. Поправете ме, ако греша, но любовта не е ли емоция?
Все още отказвам да повярвам, че тя е на повече от 25.
Може и да греша, но любовта е грижа, внимание, гледане в една посока, спокойствие, взаимност. Може неправилно да я разбирам, но това, което тя търси е тръпка - сладък гъдел, поглед, хихикане, ухажване, целувчици по врата и духване в ухото. След духването в ухото преминаваш към любовта или ти духват под опашката.
Може да съм сбъркана аз, знам ли.

# 162
Абе някъде по назад авторката май спомена, че изглеждала добре, и хората се обръщали след нея по улиците.. Само се зачудих, да не е някоя мацка с три цвята на главата и едно кило пиърсинг, която изглежда леко не от този свят?
Това би обяснило много неща.

# 163
  • София
Те се обръщат, ама няма шушу-мушу в склада и "Внимавай като се прибираш".

# 164
🤣Не, лафа бил - Внимавай да не се прибиеш, тоест, както се е облегнала заднешком на товарната количка, тя да не тръгне назад... А авторката е очаквала, очи в очи, пича да й скочи....
Те се обръщат, ама няма шушу-мушу в склада и "Внимавай като се прибираш".

Общи условия

Активация на акаунт