Отношения..

• 7 354
  • 182
  •   1
Отговори
# 165
А тя защо очаква точно на работното място да се случи кой знае какво? Не е ли наясно, че е неуместно?

# 166
И аз това питах, ама явно не разбирам дълбоката й нужда от емоции. За мен изобщо не става дума за офис, а някакъв магазин, голям или малък, съответно със склад към него. Даже по някои предни нейни теми честно казано си представям атмосфера като в голям молски магазин за дрехи, дето все работят млади енергични девойки и младежи. Там сигурно имат складове и коридори, местенца да искаш. Само дето там са около 20-25г сигурно, както и звучи цялата история. НО пък той бил на 29, тя още повече. Thinking

# 167
  • У дома... някъде
Никога не съм разбирала авторките на такива теми.
Като искаш емоции си флиртувай с всеки, който харесваш,но не очаквай сериозни отношения.
Бъркаш флирта с емоции.То е просто вид неангажиращо отношение към отсрещната страна.
Тоест пак няма емоция.Емоция има в любовта, ангажираността, усещането за споделяне .
Това е накратко.

# 168
Не се кахъри, нищо нямаше да се получи. Само се е лигавел, а накрая ти го е и казал. Ти си се оставила на фантазията си и емоциите и си задълбала твърде много в нещо напълно незначително. След време ще ти става неудобно като се сетиш Smiley Като гледам как описваш нещата, защо не опиташ да пишеш поезия? Не се шегувам, поне в нещо ще си изливаш романтиката и трепетите.

# 169
Е в крайна сметка му написах, че не е нищо сериозно, просто съм се оставила на емоцията, след като ми каза, че е мираж, за да е спокоен, че ще го оставя на мира.
А с такъв кеф му написах, че и аз съм така, на това, че просто обича да флиртува и не допуска лесно хора до себе си, все едно намерих сродна душа! А сега се чудя дали е било ок.. ама все пак си е истината!
В края преди да замина си говорихме пак дали ще му липсвам, той каза, че ще му липсвам и дори сега му липсвам.. и този разговор вече беше сериозен. Явно нещо се е разминало с очакванията му ❤ нарушила се е връзката, знам ли.. Може би и това, че аз много изпаднах във фантазии да е попречило, но.. нямаше как да устоя..

Ама тя не му го е казала. Ето как протичат нещата:
- Тя му пише от морето, че е влюбена.
- Той спира да й пише и казва, че е мираж.
- Тя се чуди дали не го е изплашила с изявлението, че влюбена и дали той няма да се успокои, ако сега му пише, че не иска нищо сериозно.

# 170
Очевидно "нещо се е разминало с очакванията му". Очаквал е действия от твоя страна например. Или поне да бъдеш честна и да му кажеш да няма очаквания, защото ти не искаш развитие на връзката.

# 171
  • София
Отговори ли ти, авторке, или те остави на сийн?

# 172
Просто развитие в моите представи е нещо друго.. да си продължаваме така - да си говорим, да си общуваме.. и това по естествен начин ще доведе до някакво развитие, до по-голямо сближаване.. Подозирам, че в главите на хората може би нещата трябва да се случват по-бързо отколкото се случват за мен. Като си общуваш с някой човек, вие сте си във връзка, какво повече от това..
Като оставим настрана въпросът защо аз да трябва да правя нещо.. въпреки че той наистина много пъти ме е подканял да направя нещо, явно трябваше.
Мисля, че емоционално е било разминаването.. аз май станах по-малко емоционална и откликваща в един момент.

Очевидно "нещо се е разминало с очакванията му". Очаквал е действия от твоя страна например. Или поне да бъдеш честна и да му кажеш да няма очаквания, защото ти не искаш развитие на връзката.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 14:42 от Ally_

# 173
Просто да си общуваш с някого и да имаш връзка с него са различни неща. Дано да го осъзнаеш някой ден.

# 174
Вървят някакви филми в главата ти, които нямат нищо общо с реалността.
Ако е искал да те покани да излизате и да се виждате е щял да го направи той. Нямало е да те подканя ти да го правиш.
Как си станала по-малко емоционална и откликваща, като му говориш, че си влюбена, а той ти казва да не се занимаваш, защото той бил само един мираж? Т.е. бързо се е отдръпнал и ти е казал в прав текст да го оставиш на мира.

Не знам дали ти става по-леко като се самозаблуждаваш, че си голямата мъжемелачка, неспособна на дълбоки чубства, която само си играе с мъжете, но отстрани изглежда, че мъжът се е позабавлявал и като му е омръзнало, те е отсвирил.

# 175
  • София
Каква мъжемелачка като е хлътнала като ученичка по мъж, който даже не я е докоснал.
За не знам кой път ще го кажа - един мъж не посегне ли да ме докосне поне по ръката, нищо няма да стане. Ей така, може да си говорим празни приказки, които абсолютно нищо не значат.

# 176
Каква мъжемелачка като е хлътнала като ученичка по мъж, който даже не я е докоснал.
За не знам кой път ще го кажа - един мъж не посегне ли да ме докосне поне по ръката, нищо няма да стане. Ей така, може да си говорим празни приказки, които абсолютно нищо не значат.

Каквото и да си говорим, полезен е този форум. Ето, заинтересувания научава коя да пипа... по ръката, с коя само да си пише. Трябва обаче профилна снимка, че да не стават грешки...

# 177
Ally_ според мен ако се наложи да си смениш работата ще го забравиш този човек на 5 тата минута. Според мен се чудите как да си разнообразите живота в този офис и ако нямаш контакти извън него , то нормално да се вемоционалничиш по някой, който ти е наоколо. Човека обаче може да не е така. И също може да не си пада по писма и пишещи писма жени. Или може да не си пада по влюбвания и любовни излияния. Може да предпочита други отношения. Ако не става и ако не ти се занимава с трепети по цял ден , то си намери някой готин извън офиса, сега е лято и има много възможности.
И не си губи времето, че в студените сезони няма чак толкова възможности и ще си останеш в офиса да се чудиш дали би се получило ако не си му задала въпроса.
А ако искаш да знаеш дали именно това послание , което си написала , е променило нещата и как и защо - питай в прав текст.
Ама ако пратиш още едно объркано ...
Т.е. кажи - дай да идем да пием по кафе и да те питам нещо . И го питай в прав текст за да получиш истината в отговор,

# 178
Точно и аз бих те посъветвала, мисля, че е най-добрият и уравновесен съвет по темата до момента.

# 179
От къде ги намирате тия хора, бе хора?!

Общи условия

Активация на акаунт