Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 44

• 27 672
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
  • Някъде там
Е, сега пък кучето... Ако някой иска шантави имена, точно кучето, хамстера, златната рибка са подходящи за целта. Сега ако някое бебе се казва Шаро или Писан, вече е друга работа
Писан познавам.
Шарко също, но баща му е грък.

# 421
Е, то и аз познавам един Писан, ама е котарак. Не знам как бих реагирала на човек с такова име

# 422
  • Някъде там
Той не е виновен че родителите му са го кръстили така нелепо. Както и всички деца със странни и нелепи имена.

За мен ужасни,нелепи,странни са само имена на чисти българи с български презиме и фамилия, живеещи в България, които нямат нищо българско в тях или са измислени. Ако детето има чужди корени, не ми са странни имена като
Виан-Ерлиса и Бронислава. Интересни но не и нелепи.
И да се допълня точно с такива измислени имена на българчета.
Валейния и Марианчела.
Лушка, възрастна жена.

# 423
Днес се запознах с едно малко момиче Анна-Лия. Но изговорено бързо от дете звучи нелепо - Аналия, мигнах два пъти...

# 424
  • Sofia
Дженк-новородено момче с бг родители.

# 425
Защо ли са избрали турско име ? Confused

# 426
  • Пловдив
Сигурно нашенските имена им идват твърде прости + си падат по турски сериали. Wink

# 427
  • Под Сините камъни
А може да са турци с  български имена. Ние имаме такова семейство приятели, турци, но с български имена

# 428
А с български ли са реално, или в паспорта са Мехмет и Айше, а пред хората се представят като Милен и Ася? Защото аз такива познати имам, след 3-4 години чак разбрахме че реално Емил е Емет, а Галя е Гюлчин.

# 429
Като малка имах едно любимо предаване по БТВ" Това го знае всяко хлапе". Там се състезаваха деца и имах един фаворит- Джем Деянов. Голям сладур беше и много умен. Много се чудех на малкото му име. Знам, че е турско, пък фамилията му българска. Сестра му е журналистка в БНТ, с турско име и фамилия, явно и неговото малко име не е било проява на излишна ексцентричност.

# 430
Чери и Кармен Стоилови
На 4 и 19г съответно.

Но от всички глупости чуть в последно време май най ме впечатли момиче с името Дзен. Понеже е родена извън БГ, не са им дали да го сложат първоначално. Накрая са я кръстили Дзен- Мей, което са приели в регистъра.

# 431
  • Под Сините камъни
А с български ли са реално, или в паспорта са Мехмет и Айше, а пред хората се представят като Милен и Ася? Защото аз такива познати имам, след 3-4 години чак разбрахме че реално Емил е Емет, а Галя е Гюлчин.
Реално по документи са с български, а вкъщи се наричат с турските. Даже навремето бабата не даде внучето да е с турско име. "Щом ще живее в България ще носи българското име на дядото"- така каза.
И за да не е спам един Крисиан от мен

# 432
  • Пловдив
Гроица - родена преди около сто години обаче, починала вече.

# 433
От темата "Кан,Ница и Монако",автобусна фирма с името:

"БлаБлаБус" Yum

# 434
Дъщерите на актьора Димо Алексиев- Кайра и  Алегра.

Общи условия

Активация на акаунт