Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 44

• 27 611
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте в голямо колебание съм и аз. Понеже имам пълна свобода за името на бебето което ще е момче 😂 Много искам да го кръстя на свекър ми Николай, но да не е точно Николай 😂 колебая се между Николас или Кай. Ако може да помогнете с вашите мнения ще е супер 🤷♀

# 241
Първо - по-добре си писни отделна тема. Второ - Николай е достатъчно хубаво име само по себе си и не бих се опитвала да оригиналнича ако ще кръщавам на него. Да не говорим, че само вие ще си знаете, че Кай е кръстен на дядо си Николай. А Николас е хубаво име за чужбина, тук с бг фамилия и презиме звучи точно като напън за оригиналничене.

# 242
Николас и Кай са ужасни, ако не искате да е баш Николай, може Никола

# 243
Може и Никита, но ще има отделен имен ден. Има няколко светци с името Никита. Единият е на 15 септември. Името означава „побеждаващ".

# 244
Ник, Никейджи, Никодим..
А какво му е на Никола?

# 245
Нострадамус

# 246
Най-добре да е записан накратко - Нико или Ники. Тогава никой няма да бърка изказването или  изписването , но всеки ще пита от кое цяло име идва😉
Ако наистина както пишете, много искате да е на свекъра - просто го запишете Николай( Никола) и всички ще са щастливи.
Лека бременност и спокойно бебче на финала🍀

# 247
Николай, Никола, Нико. Николас и Кай не ми допадат.

# 248
И преди съм го писала, но имената имат много голямо значение в живота на хората.
Работодатели които избират персонал са предубедени при странни и "измислени" имена, защото ги свързват с ниска култура и образование.

# 249
Даймяна

# 250
Това е яко. Нещо като Тамяна, Дай дамаджана, Абе готино е

# 251
Това е яко. Нещо като Тамяна, Дай дамаджана, Абе готино е
Познавам Дамяна и Дамянка.
Обаче с това й..  нещо женска форма на даймънд.
Да не е фолкпевица?

# 252
Видях го на един некролог.  Възрастна жена беше.

# 253
Видях го на един некролог.  Възрастна жена беше.
Аз намерих във ФБ. Жена на средна възраст с това име.

# 254
А вие къде постоянно четете некролози?🤪

Общи условия

Активация на акаунт