Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 46 683
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Наваксах с епизодите, уф. 🤗

Епизод 3

Валерия била най-близка с Янков, защото били на един акъл. Не думай!
Ама се издаде, явно се познават и са партия още отвън.

Хубава битка, досега такава не е имало в Къщата. Логично победиха инфлуенсърите предвид Жорката.
Янков видях, че е много бавен във водата. Не че е от значение. Много добро гребане на Спас и Кико. Браво.
Валерия и Азов се справиха прилично. Мария обърка посоките в гребането, но пък как само яхна този джет, красота. Само дето малко по-късно се изложи, като не слушаше какво и викаха, та за малко да направи на пихтия главата на Цецо. Изтръпнах. Що за малоумна проява бе това?
На пъзела очаквах Цецо локалния и Вики да се справят по-добре. Като цяло и двата отбора се представиха зле и май 'Дани хаха' направи разликата за да победят инфлуенсърите, които имаха цяла минута.

Бях сигурен, че това с Моника е мисия. Но що за глупава проява за нещо което е лична награда, а не за отбора/всички в къщата, да направиш тази жертва? Най-малкото си слагаш мишена от съотборниците си, като дразнител. Разбирам го Антонио ама ми се струва, че преигра. Иначе съм съгласен с него и с всички, които се бяха възмутили. Интересно какво ли си е помислил приятеля ли във Варна за тази и проява...

Епизод 4

Също добра битка. Дотук много добре с битките, браво.
Браво на Цецо от Ловеч, справи се много бързо, но така си слага и мишена. Може би е по-редно да си в златната среда на подобни игри в началото.
Поздравления за всички, които знаят последователността при смятането. Защото май по-голямата част не знаеха.
На дъното в класирането три жени?! Ужасна ''реклама'' на дамите...
Моника излезе по-лошия начин. Като най-зле в битката, ако я бяха изгонили поне можеше да стане симпатична на някои, като първа жертва...
Няма да ми липсва.

Интересно инфлуенсърите се насочиха към двамата Цецо, като най-застрашен е 'предприемача'

Епизод 5

Доста интересен епизод най-вече заради социалната игра на някои хора и сформирането на различни групички от двата отбора. Напълно съм съгласен с някои участници, че е много тъпо да се разделят на отбори и да гърмят винаги по отстрещния отбор. Така не се стига далеч, а можеш да вземеш само някакво надмощие в началото.
А и няма как да са сигурни, че по-малобройните няма да получат някаква помощ от продукцията, за да се запази интригата, така че тази тактика не е ок, поне за нашите ширини.
Хареса ми колко активна беше Веси, а коалицията, която се очертава между нея, Жоро, Дани и Вики ми допада.
Въпросът е да не се издават и да не бият на очи. Искат да привлекат и Цецо и Янков, ама Валерия е препъни камъка, Веси не я харесва, а Дани и няма доверие. Кумбата 2 пък следва Кумбата 1 и не иска да чува за коалиции.

На 'дейтинг' играта според мен най-добре се справиха Кико и Цецо. Те пък дадоха наградата на Коцето, за не обидят някого. Колко тривиално. Скукааааааа

За съжаление много гнусен край на епизода с плюенето. Не мога да повярвам хора. Валерия как се изложи не мога да повярвам наистина. Бляк. 🤮🤢

# 556
За съжаление много гнусен край на епизода с плюенето. Не мога да повярвам хора. Валерия как се изложи не мога да повярвам наистина. Бляк. 🤮🤢
Е да, и ние не можем да повярваме, но това абсолютно си беше подстрекавано от продуцентите. Ако от екипа не са искали да има подобно съдържание, щяха да им кажат "не, измислете нещо друго, за да спечелите цигари". А не.. да им пишат на екрана "2 цигари", "1 цигара" ... и да поощряват подобно поведение, само за да си докарат някой нов, допълнителен зрител, да има сеир. Да, ама това си е нож с две остриета. Верните фенове на предаването ще гледат всичко. Но такива, които са на кантар и само го пробват това предаване, гледат скептично... и ако видят простотия, веднага ще се откажат..... те вече са се отказали. Помните в първия сезон колко хора от темата "Ергенът" пишеха за Къщата "тази простотия няма да я гледам", въпреки че 2 участнички от "Ергенът 1" участваха тогава. Сега има зрителки, които също с половин око и с недоверие гледат "Диви и красиви" и "Къщата" изцяло пробно. И като им сложиш тъмбнейл с някаква плюнка върху изплезен език, тези хора казват "оо не... пълен абсурд, такова нещо няма да гледам". И са напълно прави. Павката и Ицака абсолютно си поощряваха това с плюенето, не го спряха, а можеха. А после и на тъмбнейл го сложиха. Тоест натъртват на простотията. И да, част от не-твърдата аудитория вече се отказа, заради тази гнусарщина с плюенето.

# 557
  • София
Абе какви цигари, какви пет лева.
Това беше просто ШОК. И за 5 кутии цигари не трябва да се прави. И за 5000 лв. и за 50 000 лв. Нито да се подстрекава подобно нещо, защото децата попиват.
Отвратително гнусна сцена. Нито Валерия, нито Янков не искам да ги чувам повече.

# 558
  • София
Diavolo, тъй като гледах и подкаст с Кумбата и тези на Жорката, ще дам малко яснота по трети епизод какво се е случило по техни думи.

Валерия и Янков не са се виждали, но Кумбата им е общ приятел и той е разказвал на Янков за нея, къде живее и тн. Имали и други общи приятели, така че имат някаква представа един за друг.

Мария не само, че щеше да смаже главата на Цецо, а скочила след това във водата да ги спасява без да изключи джета и той започнал да се върти на място. Можело е да стане голяма трагедия. Жорката е помогнал, качил се е на джета и го е спрял.

За Моника, нейно решение е било да се снима полугола, искала да си направи снимки за инстаграм. След това са ѝ предложили и мисията.

# 559
  • София
Мерси много.
Назад съм с подкастовете ама бързо ще наваксам.
Май сега се пуска и нов епизод в Диви и красиви.

# 560
Е да, и ние не можем да повярваме, но това абсолютно си беше подстрекавано от продуцентите. Ако от екипа не са искали да има подобно съдържание, щяха да им кажат "не, измислете нещо друго, за да спечелите цигари". А не.. да им пишат на екрана "2 цигари", "1 цигара" ... и да поощряват подобно поведение, само за да си докарат някой нов, допълнителен зрител, да има сеир. Да, ама това си е нож с две остриета. Верните фенове на предаването ще гледат всичко. Но такива, които са на кантар и само го пробват това предаване, гледат скептично... и ако видят простотия, веднага ще се откажат..... те вече са се отказали. Помните в първия сезон колко хора от темата "Ергенът" пишеха за Къщата "тази простотия няма да я гледам", въпреки че 2 участнички от "Ергенът 1" участваха тогава. Сега има зрителки, които също с половин око и с недоверие гледат "Диви и красиви" и "Къщата" изцяло пробно. И като им сложиш тъмбнейл с някаква плюнка върху изплезен език, тези хора казват "оо не... пълен абсурд, такова нещо няма да гледам". И са напълно прави. Павката и Ицака абсолютно си поощряваха това с плюенето, не го спряха, а можеха. А после и на тъмбнейл го сложиха. Тоест натъртват на простотията. И да, част от не-твърдата аудитория вече се отказа, заради тази гнусарщина с плюенето.
Да, аз заради тази сценка вече втори ден не мога да се наканя да си пусна епизода. Не ми се гледа толкова гнусно нещо. 🤢

# 561
По този повод да питам: достатъчно ясно ли личи кога наближава тази сцена, че да я пропусна и с нея ли свършва епизодът или след това има нещо, което да е интересно.
Засега и аз се въздържам да гледам точно това, както и да не коментирам, за да не поощрявам в бъдеще излъчването на подобни изпълнения.

# 562
По този повод да питам: достатъчно ясно ли личи кога наближава тази сцена, че да я пропусна и с нея ли свършва епизодът или след това има нещо, което да е интересно.
Засега и аз се въздържам да гледам точно това, както и да не коментирам, за да не поощрявам в бъдеще излъчването на подобни изпълнения.

В края на епизода е, като преди да се стигне до тази сцена се разбира, тъй като търчат около камерите и всички се събраха да гледат. Имаш време да отреагираш и да превартиш. Аз поне така направих и превартях, след това има малко още кадри (2-3 мин. макс) и после тийзър за следващия епизод.

Edit: от както почна драмата с цигарите се чудя защо просто не им дадат цигари? Разбирам, че искат да имат бюджет и такива неща, ама предпочитам да им дадат цигари да си имат и да се избегнат всички такива гнусни неща. Разбира се, да не е като в Диви и красиви, където само пушат и не ги вадят тия вейпове от устите си.

# 563
Много благодаря!
Аз и друго не разбирам. Защо някой със зависимост (към каквото и да било) влиза в риалити, където предварително знае, че ще има лишения и от всички сезони на такива предавания вече десетилетия се знае, че грозните сеири стават по такива поводи.

# 564
Ами от Биг Брадър 1 (2004) е така вече 20 години. Да гледат зрителите сеир на какво са способни тютюнозависимите, за да се преборят за 1 цигара. И така си правят "интересно съдържание", според съответните продуценти. Същите тези продуценти, които допуснаха сцената с плюенето, допуснаха преди това да гледаме и Моника гола цял епизод, да се чекне на масата, на която после се слага храна... Да слушаме реплики от рода на "кожен букет пениси" и куп други простотии, изръсени не само от мъжете, а и от Валерия.
Ако не искат да влизат в епизодите им подобни сцени и реплики, е можело просто да ги изрежат. А те не само, че искат, ами и подстрекават. На принципа "сеир" да има.

# 565
  • София
Скоро го коментираха пак защо не им дават цигари. В първи сезон имаха и само това са правили по цял ден, не са спирали да пушат, било им е трудно да намерят кадри без пушене. Аз ги подкрепям, в Диви и красиви пушат вейпове, но е много грозно постоянно с тях, не ги вадят от устите. Представям си, ако всички постоянно пушат цигари. А и това много помага на непушачите, да, малко от бюджета ще се лишат, но бих предпочела така, отколкото да ми пушат навсякъде. Знаем, че имат ли неограничено количество много хора, не се съобразяват.

С плюенето беше гадно, отместих поглед. Дано няма повече такива неща.

Няна как да вкарат само непушачи, те казаха и сега, че повече от половината пушат. Не е като да имат неограничено количество хора, от които да избират.

# 566
С плюенето беше гадно, отместих поглед. Дано няма повече такива неща.
И аз отместих, но баш по този повод решиха да го сложат в няколко тъмбнейла на реакции, включително и на основния, на съответния епизод. Решение точно на Павел и Ицака. Тоест реално те ни натрапват сцената с плюенето. Акцентират абсолютно умишлено.

# 567
Тук публиката е много зряла - тъмбнейлите и промотата с плюенето са за децата, който е основния таргет според мен на тези оналйн риалити предавания.
Макар, че със стратегиите се опитват да хванат и по-сериозна публика, но обикновено не можеш с един куршум да удариш и двата заета, защото неминуемо губиш едната аудитория.

Аз ако правя подобен продукт и го правя сериозно не бих искал да ми пада нивото с показване на плюене в устата, пиянски изцепкии итн, но просто таргета им е такъв и шок фактора привлича децата

# 568
За щастие някои деца също ги отблъсна вече до степен да се откажат да гледат сезона нататък, както и да спрат да се интересуват от Валерия.

# 569
Днес дали ще има епизод, дано да има, че от това диви и красиви съм в потрес, малко да “измие вкуса” къщата 😂

Общи условия

Активация на акаунт