Любители на кучета - 144

• 26 345
  • 712
  •   1
Отговори
# 225
  • На ръба..
Минаваме да кажем драстееее.. правя планове да ходя с малкия юнак на каравана… ще бъда или много приятно или пълен кошмар 🫣🤞

# 226
Макс беше на 2 месеца и половина като го взехме, още на следващата седмица бяхме с кемпера не сме имали проблеми. Нито е пишал, нито 💩 вътре.
На вратата сме с комарник врата , представях си дупка отдолу, но не още си е здрава. Бутва с муцуната ако иска да излезе, ако не го пуснем ляга и чака.

# 227
Прекрасни Маша и Ричи Heart Eyes

Злодеида, да попитам... те не събарят ли това перде на вратата? Аз на село се чудех много дали да не сложа подобно на вратата да спира мухите, ама тя Зара само влиза и излиза и каквато е хала, мислех че ще се усуква в него... та не се реших накрая. Simple Smile
Изядоха комарника и реших да сложа перде. Него не го закачат. Котките обаче се катерят по него.

# 228
  • под тепетата
И ние имаме перде, което играе ролята на комарник. Влиза и излиза без проблем, но го пера честичко, че отдолу става кафяво.

# 229
Минаваме да кажем драстееее.. правя планове да ходя с малкия юнак на каравана… ще бъда или много приятно или пълен кошмар 🫣🤞

Здрастии!А кой е това?

# 230
  • На ръба..

Здрастии!А кой е това?

Бари Уайт 🤩

# 231
Бари Уайт, разкошник бял! Heart Eyes
Абе друго си е бяло куче, и в тъмното да го снимаш, пак ще се получи хубава снимка Simple Smile

Зара нещо взе да се изживява на пазачка напоследък. На 2,5 години е, време ли й е вече?
Хем искам да порасне и да не е подрастваща, защото, хора, омръзна ми да иска внимание. Да върви подир мен, да ме бута с топката по задника, да си вре муцуната в ръката ми, да ме гледа жално в очите...все за да играем. Ама аз съм стар човек, не могааа Joy
От друга страна, сигурно пък ще се прояви пазача в нея, ще лае и ще има проблеми.
Вчера лаеше по едно малко улично кученце. Сутринта в пет часа започна изведнъж да лае. Някой извеждаше рано рано куче навън и тя реши да му каже Здрасти. Направо инфаркт щеше да ни докара. Joy

# 232
  • Бургас
Извинявай, ама ти се е качила на главата Зара. Като кажа "марш оттук!", играчките се оставят, ушаците се прибират и туловището се оттегля на безопасно място в коридора.
То ако я оставя нон стоп да й се угажда, де ще му излезе краят?
С голямата дъщеря и зетя прави така, нон стоп е навряна в тях с играчка. Ама те софийски толерантни души, не се карат, страдат мълчаливо.

# 233
О, Vanne, после ще ти липсва това време. На мен ми беше много мъчно когато предния кавалерчо започна вече да не иска да играем. Хвърлиш му топка, той отиде да я вземе и си я отнася в другата стая и до там. Най- трудно ми беше да свикна с факта, че не ме посрещаше на врата всеки път, освен ако не е заспал на килимчето в коридора. Така че те съветвам да се радваш докато иска внимание.
Това дребното е залепено за мен, чак се притеснявам как ще го ставя другия месец, вярно само за 4 дена, ама все пак майка ми е доста студен и саможив човек, а пък той е ходеща топчица любов.

# 234
Оле, и двете сте прави!
Определено ми е качена на главата, обаче ми е съвестно, че няма да е все така и търпя.
Почвам да я уча на командата "Марш оттук!" Simple Smile

# 235
Тайра тази година ще стане на 5..Ми не ѝ се играе както преди, дори и кучетата навън си избира.Преди беше мега социална, сега изобщо.Свършва си нуждите и бърза да се прибира, да се разплуе някъде и да лежи/спи.Дори и малкия бяс като я пусна на земята да "шета", Тайра изчезва в другата стая 😀
Нейните играчки така си стоят, изобщо не си играе с тях..
Не мисля че е одъртяла, но като че ли тя така се чувства.Или просто заради появата на малката е така, нямам обяснение 🤷 А и ние не я пренебрегваме.Нейното ежедневие реално не се е променило, но тя определено е различна.

# 236
Трудно е с двете кучета за един човек да балансира с всичко и да работи, ако това продължава така, не знам как ще се справя, чувствам се уплашена на моменти...Cry кандидатите за малката се отказаха да пътуват до Пловдив, което е донякъде разбираемо,  в София е пълно с кучета

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 15:01 от Dorry88

# 237
  • sf
Едното куче нали е на сина ти, той не си ли го гледа?

# 238
Едното куче нали е на сина ти, той не си ли го гледа?
не, именно затова става въпрос,  отива да работи другаде и не се е установил на постоянно място.

# 239
  • sf
Всъщност къде едно, там и две. Не виждам какво толкова трудно има. Не е като да са малки деца.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 17:40 от donsita

Общи условия

Активация на акаунт