Любители на кучета - 144

• 26 053
  • 712
  •   1
Отговори
# 705
Честит рожден ден на Роки! Много здраве и весели игри да има!
Заровила съм се в сайта на д-р Стефанов, ама хич не се ориентирам из храните. Държа да е от там, защото вече съм натрупала голяма отстъпка. Такива глезотии има вече за животинките....Smile

# 706
  • На ръба..
До тук най-съм доволна от Taste of the wild, но от вчера я смесвам със студенопресовани гранули и ако всичко е наред, мисля само с такава храна да продължа.

Роки, честит да си!

Снощи сигурно 30-40 мин си игра с ластика за коса, който нарекохме антилайник устройство 🤣🤣

# 707
Честит рожден ден на Роки! Жив, здрав и щур!

# 708
  • Варна
Честит празник, Роки 🦴

Изи е на Про План. Развъдчицата ѝ е стартирала със сьомга и аз продължих със същото, но не хапваше с особено желание. Смених с агнешко и сякаш повече ѝ харесва, но със сьомгата козината и акито бяха по-хубави. Спечелихме един чувал ND с агнешко и тропически плодчета и ѝ смесвам към другото агнешко към 20%, за да се употреби като количество.

Въпрос към нелакомниците - при неядене след колко време вдигате купата от земята?

И да се оплача - вчера дойде в салона един куч за рязане на нокти. Три годишен. За първи път…. Излишно е да обяснявам колко бяха израснали и изкривени и колко лошо се държа кучето… По принцип не работим с агресивни животни, нямаме намордници, хамаци, яки и други осмиряващи средства, но собствениците казаха, че те ще си го държат. Били си купили нокторезачка и искали да видят как се прави. Добре. Направихме опит. Успях да изрежа по-голямата част, но куч ме захапа и прекратих. Собствениците даже не разбраха, въпреки че всичко се случи на 10 см от очите им и ме питаха няма ли да изрежа и останалите…
Сетили се те след три години, че кучетата имат нокти… 🤦🏻♀ Днес още ме боли. Добре че е на лявата ръка, че работя повече с дясната.

# 709
Диди, много неприятно. Моите се старая често да ги водя по такива места, за да свикват.
При вета са доста кротки, Маверик даже сам се качва на кантара. Данте трудно го качвам, доброволно не мога да го накарам да се качи.
Препоръчайте ми, моля, бюджетен препарат за напишканото. Колкото и да чистя все си има миризма.Disappointed

# 710
  • Бургас
Не ми се е налагало досега рязане на нокти. Явно ходим достатъчно по асфалт.
Забелязах, че за една седмица на вилата поизраснаха, там се движи много, но по трева и пръст.

# 711
Didora, може ли да споделиш повече за студенопресованите гранули? Каква марка са,има ли ги разпространени в магазинната мрежа?

# 712
НОВА ТЕМА

Роки да е честит, здрав и щурав! Много рожденни дни да ни се показяа с такава хубава снимка 🤗

Нокти и аз за 9 години съм рязала веднъж. Беше зима и имаше с месеци много студ и сняг и нямаше къде да си ги изпили. Даже тогава го водих на вет да ги изреже, че нямах с какво. После си купих специалните нокторезачки, ама той Макс си ги пили сам на разходките. Вивата и тя, въпреки че на вид са и много дълги, но пък тя има малка специфика в лапите и стъпва малко по към задната им част и не и пречат. Ама си и ги подрязвам от време на време, че тя не е чак толкоз по разходките из града.
Диди дано зарастне бързо ухапаното. Много е неприятно, но най добре си вземи за всеки случай един намордник да си имаш или поне ларай стопаните да преметнат повода през устата за всеки случай, ако си знаят, че кучето може да посегне. Аз в моите съм сигурна, но почти винаги им връзвам муцините като ги водя на вет. Вече и те видяха, че няма от какво да се плашат и че никога не са посягали кучаците към тях независимо какво им правят, та напоследък само ми казват да ги държа.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 14:52 от Sivi

Общи условия

Активация на акаунт