Любители на кучета - 144

• 26 062
  • 712
  •   1
Отговори
# 690
  • Враца
Тази храна Mac's, ми се стори доста интересна.
Ама как да знам, моят "Убавец", дали ще я яде?

# 691
Има повечето видове насипна в магазините на Zoo Center. Те са официален вносител. Също опаковките започват от 700грама, така че няма да Ви е много яд за парите, ако не я хареса. Аз що гранули съм изсипала на бездомните, само аз си знам, но не съжалявам Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 22:46 от Eda12

# 692
  • София
И мен ме заинтригува въпросната храна. До преди малко я разглеждах. Не мислех да сменям храната, но ще помисля пак. Като гледам идва малко по-изгодно от Есеншъл.

# 693
  • Враца
Също, ми направи впечатление, че я водят "мека" храна, каквото и да значи.

# 694
MeMyselfI, на мен ми звучи като гранулите да не са подходящи за нея.
Мейпъл в началото беше на taste of the wild и после Essental и акаше точно както казваш ти - по 3-4 пъти меко и в количества. Сега вече доста време взимаме ND с различни вкусове и нещата са много по-добре. Ака 2 пъти на ден и е сравнително стегнато(понеже си я черпим с кашкавалче).

# 695
Също, ми направи впечатление, че я водят "мека" храна, каквото и да значи.

Soft са два, три вида. За нея не мога да дам мнение. Просто е по-мека от другата  гранула. Давала съм сухата със пуйка и сладък картоф, една лилава опаковка. Има също говеждо, конско. Май всички са монопротеинови което на мен ми вършеше чудесна работа, защото моето куче не може да яде пилешко.

# 696
Идвам да се похваля - 15 годишният ми кактус снощи цъфна за първи път.

# 697
Ето го

Втората е от събота.

Уж не гледам куче за първи път, обаче това с пишкането и акането ме влудява.
Тъкмо беше спрял да го прави вътре, и сега пак започна. Слагах пелени, подскачах навън от радост и похвали, наградки и какво ли не, и айде всичко отначало.

# 698
  • София
Ох, Бетовен Heart Eyes Видя ли санбернар и го свързвам с филма, който много обичах като дете. Прекрасен Данте!
Кастиел убоде ли носле на кактуса? Simple Smile

# 699
Ето моят хахавел, уж я беше страх, а първа се нареди да чака лакомство . И не може като другите кучета на земята, тя на масата ще яде . Още малко нож и вилица ще поиска.

# 700
Вече слуша ли лудетината, или още ви прави щури?
Такъв спомен имам. Ако бъркам четириногото, се извинявам Hug

# 701
Ох, не бъркаш. То тя изяде и разруши всичко.
Признавам, че е вече по-спокойна пупупуоупу и мааааааалко повече слуша, освен ако не види нещо за дебнене.
Хвана няколко птици на реката , неочаквано за мен, а не е учена и ден. Ама инстинкт , знае си и сама.

# 702
  • София
И ние си имаме днес рожденик, Роки! Става на 2 години!
Да ни бъде много здрав и все така щур!

# 703
Като видя санбернар и все се сещам за един бивш шеф, който имаше санбернар и казваше, че оставял една кофа във входа и всички съседи там оставяли ненужна храна, та така успявал да го изхрани. Simple Smile
Без майтап... ама това преди 30 години, когато нямаше такъв избор на кучешка храна.
За меките гранули.. нали всъщност твърдите са по-добри за венците и зъбите. Поне така знам. Ще е добре да се редуват меки и твърди. По принцип меката храна и при хората не е за препоръчване, прави зъбен камък и не е добре за венците. Дъвчене си трябва.
Прекрасни кучаци и деца, да са ви живи и здрави! Heart Eyes

# 704
  • София
Честит рожден ден на Роки! Да е здрав, все така красив и послушен! Heart

Общи условия

Активация на акаунт