Любители на кучета - 144

• 26 286
  • 712
  •   1
Отговори
# 450
Връщаме се от пазар, Зара ни посреща радостно. Абе мирише на нещо в тоя апартамент, казва ММ. Чудим се от какво мирише, проветряваме, оглеждаме.. Зара върви след нас. По едно време ММ казва... от тоалетната май липсва котешко лайно... в следващата секунда Зара драсва и се скрива под леглото. Не разбирали и не помнели кучетата... как хубаво си спомни, че е изяла лайното... още е под леглото Joy

# 451
  • Sofia
Тази видричка познавате ли я?

# 452
Поздрав и от нас с Божката🥰🥰🥰🥰

# 453
  • София
Още един близнак на Арчи. Simple Smile  Много сладък Божко! Heart

# 454
  • София
Фурминатор в действие.

# 455
  • На ръба..
Колко много сладурковци и кой от кой по- сладък…

Само да я видя тя мацка, дето я надушвам…

# 456
  • Варна
Какви колани използвате за кучетата, когато ги качвате в колата? Моите ще пътуват за София, в рамките на месец, може би 4-8 пъти. ММ има вероятност да поработи там и ще си разделяме децата. Как ще е най-добре, с колани или с нещо друго? Без клетки и багажник.

# 457
  • На ръба..
Аз поръчах от алиекспрес, чакам всеки момент да пристигне.

# 458
  • sf
Имам такъв подобен от снимката.
Но в клетката ми е по-спокойно. Иначе се дърпа, иска да седне в мен, ближе стъклото, капят лиги,за космите да не говорим.

# 459
  • София
И ние подобен ползваме. Той си пътува спокойно. Ако беше по-малък, в клетка бих го возила за безопасност.

# 460
  • Бургас
Такъв:
https://zooplus.page.link/yfug6iimb41khuDp9
Обаче ако имаш отнякъде само щракало за колан, можеш просто да му вържеш едно въже или стар повод.
https://maxauto24.com/pr-zakopchalka-za-kolan-1781-1br

# 461
Като по- горе показаните, но съм ги поръчвала от Алиекспрес( около 2 лв. бяха), на задните седалки, които са покрити с покривало за кучета( него май от Сенсей го купих за около 10лв, на промоция), а на гърба на предните има сгъваема преграда( и тя от Али-то-). В началото имаше малко протести, но сега си пътува много спокойно. И се радва, като я качваме в колата( даже, като минем покрай паркинга напъва да ходи и да се качва на някоя от колите ни- познава ги и знае, че с тях ходим на хубави места и на разходки).

# 462
  • Варна
Благодаря ви, утре ще си купим два такива, не е кой знае колко разликата в парите. Щях да напиша "Дай Боже всичко да е наред " , ама да се оправя ММ. Крайно време е. 🤣

# 463
  • Варна
Естела, имам няколко такива колана, останали от времето, когато продавах. Реално нищо не струват, доставната им цена беше някакви стотинки. Ако искаш, да се срещнем, да ти подаря 2 броя. Нали живееш някъде около нас.

# 464
  • Варна
Добро утро и добре сме ви заварили всички Heartpulse Имахме малка форумна и истинска почивка, всеки навсякъде, лятно разпилян. Нямахме снимки, нямахме време, но четох, че не сте ни забравили и се явяваме. Надявам се сте били примерни и послушни, защото нашите двете са като Биг брадър и веднага отчитат провинилите се. Не ги искате за съседи, сигурна съм - по цял ден надничат в съседния двор и регистрират промени, движение, нередности разни:

ПП. Ако увеличите, ще видите обекта на интереса им, който в зависимост от часа и поетата ракийка от стопанина му, се казва Ричи, Рекс, Роки. За Буря и Рая е просто предизвикателство, което е нахално и стои "като пън", дразни с непукизма си...

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 10:44 от galenaa

Общи условия

Активация на акаунт