На море в Гърция 2024 - IV

• 55 671
  • 765
  •   1
Отговори
# 270
Има редовни автобуси от София до Кавала, мисля Юнион Ивкони и Калея бяха фирмите.
Оттам на всеки час можете да пътувате с местен автобус до Керамоти или на 20-40 минути до Амолофи.

# 271
Най-удобно за разглеждане на Корфу ни беше, когато спахме в района на Пелекас. Западните плажове ни бяха сравнително близо и всеки ден бяхме на различен, вечер хапвахме в някое от селата във вътрешността или отивахме до столицата на разходка. На северозапад също ходихме, но се пригответе, че на Корфу доста се пътува без значение в коя посока ще хванете.

# 272
  • София
Благодаря, Параход и Deviani!

# 273
Включвам се да кажа, че от няколко дни калкулаторът за тол таксите не работи (линкът е на първа страница). Ето и официален отговор от Aegean Motorway:
"Hello. The toll calculator is currently not accessible due to program and system updates, which require an extensive period of time."

# 274
С кой куриер пристигат транспордерите? Извинявам се, ако е писано, но не открих информация.
На 23.07 го заявихме, но все още не е пристигнал.

# 275
С кой куриер пристигат транспордерите? Извинявам се, ако е писано, но не открих информация.
На 23.07 го заявихме, но все още не е пристигнал.

При нас пристигна с гръцки куриер, който с изненада открих, че има офис във Варна.
https://www.taxydromiki.com/. Първо получих по Вайбър съобщение с номер на товарителницата на 26 юли , на 31 юли ни го доставиха.

# 276
A колко време след заявката? Чудя се дали да им пишем, от мнения в темата бях останала с впечатление, че пристигат за седмица- десет дни.

# 277
A колко време след заявката? Чудя се дали да им пишем, от мнения в темата бях останала с впечатление, че пристигат за седмица- десет дни.
Пуснахме заявката около 7-8 юли. На 22 юли получих имейл с документи, които да разпечатам и подпиша на всяка страница, после да снимам и да пратя по имейл обратно. През същия ден отговориха,че са получили всичко необходимо и че пращат устройството.

# 278
  • София
Тъй като стана дума за транспордерите, ще споделя информация, която може да е полезна и за друг.
Понеже всяко устройство е регистрирано за конкретен автомобил с посочен регистрационен номер, може да поискате да бъде ползвано за друг автомобил като изпратите съобщение през формата за контакт в профила ви. На имейла ще ви изпратят формуляр, в който попълват досегашния номер на автомобила и новия номер на другия автомобил. Разпечатвате, подписвте, сканирате (аз направих снимка с телефон)  и връщате в отговор на техния имейл и те ви връщат съобщение, че промяната е направена. Безплатно е и при мен целият процес протече от събота до понеделник.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 17:10 от Vivi

# 279
  • софия
Нямам личен опит, но преди година един от админите на групата във ФБ беше споделил, че няма нужда от това:

# 280
  • София
Аз им писах преди месеци, върнаха да им дам номера на новата кола и нищо от тогава. В профила си стои старият номер, разчитам на Радостина, че няма да имаме проблем с машинката. 😃

# 281
Не бих ви препоръчала да чакате. Ще се въздържа и да коментирам госпожата. Аз съм с огромни задръжки.
Номерата следва да бъдат сменени. Миналата година го направихме без проблем, след поредна смяна на автомобила. Ще питам мъжа ми как го направи, но смътно помня, че сам го направи в профила си.

# 282
  • София
Не бих ви препоръчала да чакате. Ще се въздържа и да коментирам госпожата. Аз съм с огромни задръжки.
Номерата следва да бъдат сменени. Миналата година го направихме без проблем, след поредна смяна на автомобила. Ще питам мъжа ми как го направи, но смътно помня, че сам го направи в профила си.
ОК, дано да има някакъв начин.
Поне при мен не не дава да се редактира номера през профила.

# 283
  • София
Здравейте,
Вероятно има много коментари относно цените, но  бих помолила, ако не ви затруднявам, за нова информация относно храната в района на Амулиани, Олимпиада, Ставрос, Аспровалта. С трима тинейджъри сме в групата.
Примерно цена на:
 - клуб-сандвич
 - бургер
 - гръцка салата
 - мусака, готвена манджа
 - пица
 - дюнер/гирос
----------
Благодаря, Ако вече е публикувана такава информация, моля за извинение.

# 284
  • софия
Няма кой да ви "публикува" подобна информация. Отваряте си гугъл мапс, намирате си заведения, избирате, отваряте им менютата и си вадите цени.
Нищо сложно.

Общи условия

Активация на акаунт