На море в Гърция 2024 - IV

• 55 529
  • 765
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Нашата приказка на Лесбос е към края си. Утре тръгваме лека полека обратно. Ще разкажа повече след връщането ни.

Сега въпросът ми е кога излизат зимните разписания на фериботите?

# 136
Ей, как изтървах темата и се замотах покрай много ангажименти тези дни.
Щях да ти препоръчвам плаж по твой вкус на Лебос - Tsichlidos. Септември бяхме пет човека на плажа.

# 137
  • София
Ей, как изтървах темата и се замотах покрай много ангажименти тези дни.
Щях да ти препоръчвам плаж по твой вкус на Лебос - Tsichlidos. Септември бяхме пет човека на плажа.

Видяхме го, но с колелата.
Ама мноУ пЕсък бре.

# 138
Ама хора няма🙂
А на Paralia Chrousos отидохте ли? Че не успяхме миналата година и все ме гложди усещането, че е най-якия плаж на острова и аз баш там не стигнах.😁

# 139
Сега въпросът ми е кога излизат зимните разписания на фериботите?
Различно според компанията, но за големите започват към края на септември.

# 140
В Кинира нищо не мога да намеря вече няколко дни. Влезе ми мухата за няколко дни на Тасос, точно за 06.09, че имаме годишнина от сватбата. Търся и на други места, но не съм намерила каквото търся на цената, която ме устройва.
Не зная какво търсите и на каква цена, но току що резервирах студио за 7 нощувки в Кинира от 31.08. Иначе за това място в Букинг имаше за след 06.09. Свързвайте се директно със собствениците, защото те не пускат всичко в Букинг.

# 141
  • София
Ама хора няма🙂
А на Paralia Chrousos отидохте ли? Че не успяхме миналата година и все ме гложди усещането, че е най-якия плаж на острова и аз баш там не стигнах.😁
Избягахме оттам заради пясъка

# 142
Какво е положението с пожарите около границата? През Илинден по-лесно ли се минава, отколкото през Кулата в момента? Опитвам се да планирам 2-3 дни преди същинската почивка в Северна Гърция, понеже поради недоглеждане букнах от вторник нататък. Така че сега имам възможност да избера нещо в Бг близо до границата, или в Гърция. Ще се радвам на предложения. Най-много ми се искаше Триград, но пътят хич не е малко от Сф дотам и оттам до Ситония.

# 143
  • София
Пожарът на границата влезе в България, но е нависоко в планината.
Може да уплътните дните с района на Гоце Делчев - Огняново, Лещен, Ковачевица, Долен, Долно Дряново. И оттам Илинден - Драма и нататък.

# 144
  • София
Днес вечерта минахме границата. Пожарите нямат отражение върху  преминаването през границата.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 07:37 от ЦуциМ

# 145
  • Стара Загора
И ние минахме вчера около обяд за 20 минути- посока България.По нищо не се разбира да има пожари в района.

# 146
  • Варна
току що резервирах студио за 7 нощувки в Кинира от 31.08.

Моля всички и винаги да публикуват цените и по възможност и други подробности за да ни ориентирате по пълно  в актуалната и конкретна обстановка.

# 147
  • София
Всички и винаги? Simple Smile
Малко прекалено ми се струва. Аз не искам да знам кой колко плаща за почивките си, нито друг да се интересува от цената на моите.

# 148
  • Варна
Всички и винаги? Simple Smile
Малко прекалено ми се струва. Аз не искам да знам кой колко плаща за почивките си, нито друг да се интересува от цената на моите.

е тогава който иска

# 149
  • Пловдив

Плаж Манасу на Ситония 25€ само чадър и шезлонг без консумация на 7-ма линия..

Общи условия

Активация на акаунт