На море в Гърция 2024 - IV

• 55 569
  • 765
  •   1
Отговори
# 180
И ние така, 8 години безветрени Циклади и преди 2 години на Тинос ни се разказа играта 😀

# 181
  • Варна
Здравейте, момичета! Отново съм аз Simple Smile

Решихме да се насочим в края на август към Ситония или Касандра. Къде е по-красиво? Бихте ли препоръчали места с подходящи плажове за деца? Времето на ръкавите как е? Там има ли ги тези ветрове и вълни като на островите?

# 182
Направо си е на късмет. Миналата година на Сирос така здраво ни обрули, на Тинос една идея по - малко, а на Евия след това нямаше никакъв вятър.

# 183
Здравейте, момичета! Отново съм аз Simple Smile

Решихме да се насочим в края на август към Ситония или Касандра. Къде е по-красиво? Бихте ли препоръчали места с подходящи плажове за деца? Времето на ръкавите как е? Там има ли ги тези ветрове и вълни като на островите?

Ветрове и вълни като на островите почти няма там, само на Посиди на Касандра съм виждала. За почивка с деца аз лично предпочитам Ситония пред Касандра, но зависи какво търсите - дали искате плаж и хотел в населено място без много да мърдате или сте склонни да спите на едно място и да ходите на различни плажове с кола.

# 184
Здравейте, Появи се възможност за за 4-5 почивни дни. Обмисляме да идем до Ставрос, четох, че плажът е с камъни. Бих искала да попитам цялата плажна ивица ли е така и чиста ли е водата там? Благодаря!

# 185
Ми не е цялата, явно не сте дочели Simple Smile
Belles beach е вашето място. За водата също е писано сто пъти. Колкото и да е чиста, няма този прозрачен лазурен цвят от други гръцки брегове, защото наблизо се влива река Струма.
А колко е чиста точно днес, зависи от редица моментни фактори като вълнения, дъждове, количество туристи и т.н.

Ще вземам вече 50 стотинки такса за отговор на въпроси, които са отговаряни над 10 пъти Simple Smile

# 186
  • Русе

Ще вземам вече 50 стотинки такса за отговор на въпроси, които са отговаряни над 10 пъти Simple Smile
Малко са!

# 187
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ми не е цялата, явно не сте дочели Simple Smile
Belles beach е вашето място. За водата също е писано сто пъти. Колкото и да е чиста, няма този прозрачен лазурен цвят от други гръцки брегове, защото наблизо се влива река Струма.
А колко е чиста точно днес, зависи от редица моментни фактори като вълнения, дъждове, количество туристи и т.н.

Имам идея за бизнес - туристическа агенция, от май до септември ще ни водите в Гърция Grinning

# 188
  • София
Здравейте ,

моля за съвет за Лефкада, началото на септември ( не сме били досега ) и нямам идея къде да търся там , с 2 деца сме 16 и 8 !
Наясно съм , че сигурно всичко е пълно в този период , но ние обичаме последния момент да резервираме почивки , много сме зле с плануването Simple Smile

Или  около Атина , това е друга алтернатива  , където бихме искали да разгледаме !

АКо може да ме посъветват по-запознатите от Вас !

Благодаря

# 189
Не е късно. Аз самата септември почти винаги го планирам в този интервал - края на юли-началото на август.
Пълно е със свободни места на Лефкада, прост сърч в Букинг е достатъчен да се уверите, че са стотици - за вашата конфигурация, седмицата 2-8 септември, са над 760. А има и опции извън Букинг, разбира се, понякога и на по-добри цени.

Ако питате кое място е подходящо за отсядане на острова и къде да ходите на плаж - пробвайте с търсачката, писано е около милион пъти.

# 190
  • Стара Загора
Септември е по-спокойно. Ние миналата година ходихме на Закинтос началото на септември , точно след дъждовете. Планирахме го август и имаше доста свободни места за настаняване.
И аз взех да мисля нещо за септември- Лимнос, Лесбос…
Фериботите от Айвалък до Лесбос до кога са? Има ли разлики във висок и нисък сезон.

# 191
Вървят си. Има ги във Ферихопър.

# 192
Аз май приключих с моята сага с изненадващата неколкодневна ваканцийка в началото на септември.
Понеже е за кратко, държа да е наблизо /от Варна/.
Харесах си едно местенце в Неа Карвали. В букинг имаше места, но писах директно на собственика.
Даде ми супер изгодна цена. Категорично не желае капаро. Каза да не се притеснявам. Случвало ли ви се е?

# 193
Да, многократно, особено по-назад в миналото. Не се притеснявайте наистина. Неа Карвали не е някаква топ туристическа дестинация, хеле пък през септември. Това помага да се запазят по-дълго тези хубави старомодни отношения. На популярните места бързо се увълчват.

П.П. Освен човечност, една от причините да не желае капаро вероятно е, че не декларира дохода и не иска нищо да минава по банков път, за да не плаща данък Simple Smile. Предполагам, че ще платите в кеш на място.

# 194
Благодаря.
Изненадах се, защото в букинг искаше пълно предплащане, а лично - никакво.

Общи условия

Активация на акаунт