Цикъл след Дуфастон

• 408
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте! След 6-месечен прием на орални контрацептиви, ги спрях, защото искахме да правим опити за бебе. 1-вият цикъл дойде 2 дена след спирането на хапчетата. След него последва ановулаторен цикъл, според гинеколога, и тъй като ми закъсняваше с 2 седмици, ми изписа Дуфастон за предизвикване на цикъл - 5 дни по 2 хапчета на ден. Два дена след спирането на Дуфастон, започна нещо като цикъл, но по-скоро ръждиво зацапване, продължаващо 4-ти ден. Първите 2 дена имаше малки съсиреци, но не бих казала, че е било нормален цикъл, според мен.
Нормално ли е след Дуфастон да е по-оскъден МЦ? Да се надявам ли на овулация този месец?

# 1
Не знам къде да направя мой собствен пост,но ми трябва съвет.Пих дуфастон 6 месеца заради киста , но сега през декември го спрях защото трябваше да посетя ехограф да се види дали кистата ми я няма.Трябвало е да отида на преглед сред като ми е приключил цикъла още в края на ноември но отидох сега на 16ти декември и съответно явно съм сгрешила като спрях дуфастона …та така по план трябваше да ми дойде вчера , имам симптомите като да ме болят гърди и болки долу като за цикъл но още го няма моля ви дайте ми съвет .. ще ми дойде ли изобщо

Общи условия

Активация на акаунт