Лакове за нокти - 170

• 41 892
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Не съм ползвала до сега подобен коректор писалка. Тъкмо се лакирах и днес съм доста яваш, яваш, нямах нерви да бъда прецизна и се омазах разбира се 🤭
Сетих се че ги бях снимала да попитам за тези писалки, но все забравях и така пуснах поста Simple Smile
Тези на ДМ имат резервни накрайници, да. Мисля че са общо 4, един "монтиран" и три резервни.

# 16
Аз ползвам такава писалка, купила съм я от Лидл. Има сменяеми накрайници. За мен е много удобна.

# 17
  • Измир
Благодаря за новата тема ❤️.
Аз не съм ползвала писалките.
Снимки правя с не много нов Самсунг. Снимам на различни светлини (до прозореца или вътре или на слънце) и след това сравнявам с ноктите ми дали е еднакъв цвета. Най-близката до истинския цвят публикувам.
Ето го 21 номер 93.
С разредител му оправих консистенцията, имаше и стърчащ косъм на четката, подрязах го и му изчистих гърлото на бутилката.

# 18
Грийни, мерси за новата темичка. Flowers Hibiscus
Писалки за корекция на лак си бях купила преди години от Шихото, с по 3-4 резервни накрайника бяха и по 5бр. в пакет за скромна, много скромна сума, още си ги ползвам. Течността за коригиране в тях е маслена и странно, но нямат изветряване и свършек, дори си ги ползвам за омекотяване на кожичките.
Само в едната долях още малко масло и ми върши чудна работа за кожичките, иначе вършат работа за по леко странично омазване, но за по прецизно почистване не чак толкова.

# 19
Добро утро и благодаря за темата!
Във връзка с писалките- преди години бях взимала за дъщеря ми, когато точно прохождаше в лакирането- никаква работа не ѝ вършеха. Реално сега действа като мен, а именно- в единия край на клечка за зъби увива съвсем мъничко памук, с другия действа когато трябва нещо съвсем фино да се коригира.
Искам да попитам (най- вероятно е било коментирано в темите през годините, но съм пропуснала)- почиствате ли гърлата на шишенцата и ако да- как? Отстранявате засъхналата част само, или директно с лакочистител?

# 20
  • Den Haag
Преди 2-3 години правих голямо почистване и разчистване 🙈. Та тогава върхо тампон за грим с лакочистител почиствах на всяко шишенце гърлото Simple Smile.

# 21
Ако съм зацапала някое повечко, почиствам гърлото на бутилчето с памучно тампонче напоено с лакочистител.

# 22
  • Измир
И аз почиствам гърлото с напоен в лакочистител памучен тампон за грим. Когато дъщерите ползваха лаковете ми много зацапваха гърлото на бутилката. Получаваше се напластяване от вътрешната страна на капачката даже. Там с клечка за уши напоена с ацетон почиствах.

# 23
Грийни, благодаря да новата тема! Purple Heart

Нямам с какво да се разпиша днес, още карам с розовата Аура с брокат, но се радвам на вашите красоти!
Валентина е питала за Essie mademoiselle, много е блед, дори на 3 слоя, в предната тема в края показах снимка с него.

# 24
  • София
И моите дъщери зацапват гърлата на шишенцата и аз след тях минавам с памуче напоено с лакочистител,че иначе става страшно😀Исках да си поръчам още един топ на Сече от Мейкъп,те пък увеличили цената🙃😎

Много ми хареса този цвят на 21  и прескочих сега до Лили,чакаше  ме 1 бр. Купих и този на Bel ,цвета е коралов на снимката изглежда различен.

olgarita,на колко слоя си нанесла и съхне ли бързо?🌸

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 13:35 от ♥ Димяни ♥

# 25

Успях да ги снимам и вече цветът е доста по-реален Simple Smile

# 26
  • София
Тази седмица съм със SNB Славена. Много любим лак. ❤️ Естествено не мога да хвана цялата му красота на снимка - златни частички и стъклен ефект. Ако направят такъв и с розов подтон ще съм повече от доволна.

# 27
  • София
Рошличка,страхотен е! ❤

# 28
  • Измир

olgarita,на колко слоя си нанесла и съхне ли бързо?🌸
На 2 слоя, но внимавах да са равни. За съхнене не знам, защото сложих ГР Quick dry.

Новият ми Сали Хенсън на един нокът.

# 29
  • София
Olgarita,мерси! 🌸Доволна ли си от топа на Голдън роуз?

Общи условия

Активация на акаунт