Лакове за нокти - 170

• 41 904
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • На изток от Ада
flormar jelly look jl97 porcelain berry

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 13:25 от nasito8988

# 691
Не че нещо... ама все пак?!

# 692
  • На изток от Ада
Все пак. Толкова казах, толкова! .
Снимам веднага... Че иначе отива.

# 693
  • Поморие
В първия момент си помислих, че няма как да е Еси за 5.70 ле, но цвета ми хареса. Сега като потърсих номера в гугъл..ми може и да е Еси наистина Wink

Ако някой се интересува, имаше пълна кутия с лакове в едно малко магазинче за препарати и козметика, и преди е споменавано тук, в Младост 3 до Кауфланд - Много ниски цени се казва или нещо такова.

# 694
  • На изток от Ада
Кое е Есито?

# 695
Подозрително евтино наистина, но пък да не би да са изостанали от някоя серия, особено ако са метнати така в кутия... тогава звучи оправдано. Не ги следя и не знам кои са актуалните серии от тях в момента и кои са стари.
Харесвам ги, но такава цена като тяхната за един прост лак за нокти не ми е оправдана по никакъв начин, скъпи са за нашия стандарт. В друга държава ги гледах преди време, за мен пак скъпи идваха но за тамошния стандарт биваха, ако и да не бяха най-евтините. А ги имаше къде ли не, включително и по цели стелажи в Уолмарт. А Сали Хансен пък бяха из всяко тамошно "левче" (така де, долар Grinning) и бяха по долар-два тогава.

# 696
  • На изток от Ада
Абе намират се евтини Есита, в сайт имаше за 8-9лв единичен цвят
Аз взех 6 есета 2+1и ми излязоха по 10лв

# 697
Липсва ми Emaglam.bg, от там си купих доста Еси-та, бяха около 10лв/бр с код.
От parfimo.bg съм взимала и на 7-8лв миналата година. Не очаквам вече такива цени.

# 698
  • София
Миналата година бяхме в Берлин в края на ноември и минавайки през TK MAXX забелязах, че имат много лакове  на Еси, които бяха по 2,5-3 евро. Купих си от там 4 бр. Другия месец пак ще съм там и ще погледна дали има интересни лакове на подобни цени!

# 699
Рядко купувам Еси, за мен цената не е оправдана. Отново благодаря на Насито, че ми препоръча топ лака с гел ефект на Аура. За цената на един топ на Еси мога да си купя 5 на Аура, като не виждам разлика в наситеността на лака и дълготрайността.

# 700
  • На изток от Ада
Ей Джанис, мн се радвам че помогнах

# 701
Наси, спести ми едни 20 лева за топ на Еси, защото за тези пари си купих няколко топа на Аура и няколко цветни лака пак на Аура. Purple Heart
При мен с хубав топ, какъвто е този на Аура, дори и лаковете на twenty one, които са по левче на намаление, издържат по 10 дни.

# 702
Мдаа, аз преди 2 години отначало се зарадвах защото Еси имаше навсякъде, а тук знаете че не е така. И в дрогерии, и в Сефора, и в Уолмарт ако щете. И като се приближа и видя етикет с 12-13 долара дето сега вече ще са и повече както всичко поскъпва... това естествено преди на касата да сложат и данъка че не е както тук ДДС включено в цената. Ами, не си купих ни едно Еси, макар че заглеждах някаква серия холограмни дето поначало са рядкост хубави такива. Грешни при са ми това за лак за нокти, като знам че не е с нищо по-добър от такъв от 2лв, на моите нокти всичко издържа около седмица, плюс/минус 1-2 дни. Ама това плюс/минус е от типа лак а не от марката. Металик и перлени си се изтъркват лесно, знаете.
Май освен за топа на Сеш, за никакъв друг лак или основа не ми се дава двуцифрена сума, при наличие на толкова много добри опции за по-малко.

И като стана дума за евтини лакове - Twenty One имаха ли хубаво тъмно червено, вишнево или винено или не знам как да го опиша и аз? Днес или утре ще ходя до Лили за друго, уж бях наумила да не трупам още лакова обаче пък сега тъмно червено ми е бръмнало в главата Grinning

# 703
Аз започнах с лакове на Аура, както и с техния топ. До ден днешен си ги уважавам, но смених топа за Сеш - многократно съм казвала защо.
Разликата е в състава, качеството и пигмента, а не само в издръжливостта и в никакъв случай не мога да сравнявам китайски лак или Перфект, който ми оцвети ноктите за седмици наред с тези на Еси.

# 704
Не се вглъбявам в състава на лаковете, споделям опит, че не виждам нищо в Еси, с което да са по-различни от Аура, Перфект, Голдън роуз или 21.

Общи условия

Активация на акаунт