Лакове за нокти - 170

• 42 150
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Elle.n много ми харесва как ти стои 🖤

# 676
Opi  Ready Fete Go + Essence 19 Dont leaf me

# 677
# 678
Обещани! 🌺

Здравейте! Не съм част от Вашата група, но идвам да подаря на някоя от Вас една мнооого скромна колекция от лакове.
Само доставката ще помоля да поеме, който ми пише пръв! ✌🏻😊
Лаковете не са разреждани. Някои са почти пълни, други са използвани.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 14:25 от Анонимен

# 679
Чудесни лакове! Късметлийка е тази, която ги е взела.

# 680
Аура 124 purple red

# 681
Тази седмица изкарах така - Revolution duo chrome Atlantis (който изобщо не мога да хвана), catrice gold effect 04 secret adoration + стикери

Скрит текст:

# 682
  • София
Номер 805

# 683
Opi  Ready Fete Go + Essence 19 Dont leaf me

Ооо...как ми бодна сърчицето! 💘🥰
Това Опи беше първият ми избор преди малко, но съм толкова изморена, вероятно ще му отделя специалното внимание, което заслужава идната седмица. Сложих лак с розов подтон от sheer серията на Catrice с акцент Impala snow 9.
Стана лек и нежен маникюр 💗

# 684
Wibo Incredible Gel 15

# 685
  • Стара Загора
Едни от най-ефектните и красиви лакове, които имам са на тази марка!
ILNP Interstellar - невероятно красива тъмносиня шимър база с преливащи лилави, сини и зелени фини дуохромни частици, обсипана с небесни холо частици. Като среднощно небе е, нанесох 3 тънки слоя. Може би и на два ще е ок, но ползвам база на p2 и с нея се свличат леко лаковете като повторя. Топ лака е на Essence Extreme gel и с него просто грейна!

На живо е в пъти по-красив, но на тази светлина толкова успях да щракна.

Вчера в ДМ видях че има зареден от топа на Есенс, но имам един нов и се въздържах. Има и още един в бяла опаковка. Струваха по 5,05 лв.

# 686
  • София

Revolution Pink Lover

# 687
# 688
Преслава, много красив маникюр! Браво! 👏

# 689
Една SNB Никол, която на снимките не прилича много на себе си.😃 Но вие я знаете:

Само на снимки без фокус брокатчетата изглеждат холо, каквито всъщност са:

За първи път слагам лака, изненадах се, че е с консистенция на желе. На два пласта нанесох (вторият по-плътен, за да не слагам и трети пласт) и вече немалко от лака в шишенцето липсва...🙄
Момичета, не мога да ви лайквам красотите ("любимите" ограничения от форума). Но вие си знаете, че показвате чудесни маникюри!🥰

Общи условия

Активация на акаунт