Лакове за нокти - 170

• 42 154
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Имам нова любов от белгийското нотино. Gloss gel like 441

По-тъмно тюркоазен е, с бронзов шимър, ама както и да снимам не излиза съвсем, та ще си представяте Joy
Без топ:

И с мат топ, ама не му отива толкова:
Скрит текст:

# 91
Здравейте, момичета! От коя марка лак сте доволни откъм дълготрайност и бързо съхнене?
(по възможност да я има и в ДМ)
Също така ми препоръчайте качествен топ лак.

Аз се правя само с гел лак и нямам идея, а роднина ме помоли за съвет, че все не уцелва хубави.

# 92
Здравейте, днес си взех лак от Джъмбо -бял Victoria и за моя приятна изненада на 2 пласта покрива много добре Simple Smile

# 93
Аз купувам LLUMS от Лили, съхнат бързо и съм доволна. Положителен отзив давам и за 21 и Aura също от Лили.

# 94
silviayo, утре прави 7 дни. Не го пазя, днес сутринта даже месих. Спокойно ще изкара още доста, но няма да изтърпя да си гледам кожичките в този вид. В последно време рядко се включвам в темата точно защото се лакирам веднъж на 2 седмици. До миналата седмица педикюра ми беше с Essie Chinchilly и го носих месец, а на ръцете го свалих след повече от две седмици. Израстна, но нямаше никакви поражения. Много, много го обичам този лак и цвят и винаги получавам купища комплименти кагато съм с него. Колежка ме изнудва да и го нося да се лакира, обаче.....тц...няма да и се получи точно с Чинчилата 😂

# 95
  • София
Относно бюджетен топ лак моя фаворит e Golden rose quick dry top coat. Само четката му ме дразни - много твърди косъмчета и си го пресипвам в друго шише с по-мека четка.

# 96
  • София
На мен този топ ми се отлепваше много и ми прецаква лака, отдръпва ми се от връхчетата и прозира нокътя.
Аз ползвам гел топ от серията и ми допада повече, съхне също толкова бързо на моите нокти, но не се отлепва и не се отдръпва цветния лак

# 97
И на мен този топ ми е фаворит-аз съм го хвалила.Изсъхва в дълбочина за 5 мин и няма поражения /отдръпване/ чак като се сгъсти много -тогава се дръпва.
Мимоза и на мен на педикюр Евелина задържа вече 3-та седмица без поражения.Хем ми се налага да нося маратонки и чорапи,че ми пострада крака и не мога да обуя друго сега.

# 98
  • Sofia
Кой е този топ, момичета, дайте снимка, моля!

# 99
Едно отрицателно мнение от мен за мат топ-а на wet n wild. 5 часа след лакиране отварях консерви и дотолкова не е изсъхнал, че сега ще сменям изцяло..
Иначе, за нормален топ, а години карах с горепоказания Голдън Роуз, и много хубав блясък има, но съхне по-бавно от лилавия catrice. Други не съм пробвала.

# 100
Сиена по-горе Pampita го е сложила.

# 101
  • Sofia
Останах с впечатлението, че ти и vnd говорите за друг топ на gr, показания го знам Simple Smile Благодаря ти!

# 102
https://goldenshop.bg/top-lak-c-gel-finish Може би този има предвид vnd Друг с гел ефект не знам да има.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 22:42 от reninel

# 103
  • София
Да точно този имам в предвид
Взех си показания по горе бързо съхнещ на ГР, когато вие го похвалите, но може при мен да не е ОК
Аз харесвам топа на Катрис, ако искам бързо да изсъхне лака, но с него не ми е толкова троен маникюра
Утре отивам до ДМ са търся похвалената база 6 в1, защото така ми се нацепват ноктите, че останах без маникюр.

# 104
  • Измир
Красоти!
Момичета взех си Пастел Summer 2024 колекцията 😍. Купих я от Турция,  но я няма във физически магазин, а само онлайн.
Ето и 412 много светло зелено със сив оттенък и жълт шимър

Общи условия

Активация на акаунт