Лакове за нокти - 170

• 42 464
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • На изток от Ада
Честоти Олга! Колко лв са ? Питам от любопитство

# 106
Честито,много са красиви-да ги показваш тук един по един Wink

# 107
Olgarita, много са красиви! Като гледам в колекция 2024 са заложили повече на шимъра в сравнение с предишни години (или поне така ми се вижда от снимката).

Аз съм с една ейвънска красота: Avon Crushed Crystals, Opulent crimson - хем е пясък, хем е с блясък 🙂

# 108
Лаковете са She 320/010, flormar glitter gl01

Скрит текст:

# 109
Новите попълнения за месец август- W7  и Перфект.
Първият вляво е W7  - номер197  Dolly Pink- розов със  синьо-лилав шимър, изсъхва матово.
Перфект е номер 236, бледожълт със сребрист шимър, два слоя са достатъчни, за да бъде плътен.
В7 номер 174 Nicosia е ярък неон, изключително пигментиран.
Реалните цветове са на последната снимка.
Четките на W7 са много удобни - широки и плоски.

# 110
Не знам съществува ли топ лак, който не се отдръпва? Направо ми писва да отделям време да се лакирам и накрая топа така да ми го отдръпне, че да искам да го изтрия и да не се занимавам повече.. 😣 Seche vite и той се отдръпва, а за показания Golden Rose quick dry ми беше любим преди години, но наскоро като го пробвах беше ужасен - отлепяне страшно бързо, черти върху лака, напуква се, отдръпва се

# 111
  • Варна
Чери, на твоя Никозия пише ли му името на шишенцето? Аз го показах миналата седмица, но моят е някак Барби розово, определено не е такъв ярък неон като твоя и не толкова цикламен. И шишенцето ми е с друга форма, като на Опи. На моя няма име, поръчах го английски сайт и във фактурата пишеше Никозия, но знам ли дали е той. Или и при тях има варианти както при Чайните.
Валентина, за да не се отдръпва слагай обилен слой, за всички топове важи. На 1 нокът потапям 2 пъти четката и няма отдръпване.

# 112
И аз нямам отдръпване ,но мажа обилно Laughing .И да излезе като измия чинии веднъж и нямам грижи Simple Smile

Дайс,а не ти ли отварят апетит тези Мерц и Ревалид?Аз преди време пих едни-те и озверявах....

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 18:35 от reninel

# 113
Чери, на твоя Никозия пише ли му името на шишенцето?
Скрит текст:
Аз го показах миналата седмица, но моят е някак Барби розово, определено не е такъв ярък неон като твоя и не толкова цикламен. И шишенцето ми е с друга форма, като на Опи. На моя няма име, поръчах го английски сайт и във фактурата пишеше Никозия, но знам ли дали е той. Или и при тях има варианти както при Чайните.
Валентина, за да не се отдръпва слагай обилен слой, за всички топове важи. На 1 нокът потапям 2 пъти четката и няма отдръпване.
Да, пише му името - NP174A Nicosia.

# 114
  • Измир
Честоти Олга! Колко лв са ? Питам от любопитство
39.00 лева. 719 турски лири 14 лака.

Орхид, миналата година ярки летни цветове. А тази зелено, розово, оранжево и жълто все светли цветове със жълт шимър.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 18:27 от olgarita

# 115
А от къде си купувате w7 лакове? Аз ползвам поне около 10 цвята и съм доволна но  вече са ми на свършване  искам да подновят някои. В Пловдив ги взимах от Лекси ...но сега вече ги няма.

# 116
А от къде си купувате w7 лакове? Аз ползвам поне около 10 цвята и съм доволна но  вече са ми на свършване  искам да подновят някои. В Пловдив ги взимах от Лекси ...но сега вече ги няма.

Oт магазин за козметика в  Разлог ги купих. Имаше около15-20 цвята, но избрах най-ярките, другите бяха тъмни.

# 117
  • на дъното
Не знам съществува ли топ лак, който не се отдръпва? Направо ми писва да отделям време да се лакирам и накрая топа така да ми го отдръпне, че да искам да го изтрия и да не се занимавам повече.. 😣 Seche vite и той се отдръпва, а за показания Golden Rose quick dry ми беше любим преди години, но наскоро като го пробвах беше ужасен - отлепяне страшно бързо, черти върху лака, напуква се, отдръпва се
Здравейте 🙂
Абсолютно по същият начин и аз всеки път, когато реша да сменя топа от любопитство  🤔🫣И вече си казах край 😉😂уж .Няма кой да замени хубавата ми Импалка 💗И блясък и трайност е не е с екстра бързо изсъхване,но с капките на Есенс се получават нещата 😉Все ме питат с гел лак ли съм 😉.
Успех с намирането на твоят топ 🤗🍀

# 118
# 119
silviayo от къде купуваш топа на Импала? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт