Намерих 3

• 29 579
  • 339
  •   1
Отговори
# 225
Файла е зип- формат. Да не би да нямаш Архивираща програма? newsm78

# 226
¿ºú«G«ó½Ñ¡¿Ñ-ѽ«tѬ.jpg
Ето изглеждат имената на файловете. Преуминувах всеки един и се отварят без проблем.
Благодаря!

# 227
Ох, да. мен ме домързя да го направя.... Embarassed

# 228
издирвам книжки за цветарство, градинарство и най-вече ландшафт и дворове (ще ставам градинарка и ме тресе тръпка  Mr. Green) Рових в темата но не успях да попадна на подобни книжки - случайно някой да е откривал???

# 229
пускахме доста за стайни цветя.
В либруса май имаше и за градини, ако четеш по рускому Mr. Green

# 230
издирвам книжки за цветарство, градинарство и най-вече ландшафт и дворове (ще ставам градинарка и ме тресе тръпка  Mr. Green) Рових в темата но не успях да попадна на подобни книжки - случайно някой да е откривал???

В руския Либрус има доста такива, но аз не ги свалих.В сайта на мимиту има за стайни растения.

# 231
  • София
Моля някой да ми изпрати тази книжка - vessyc@mail.bg

че не мога да я изтеля от мегаъплоуда
Много благодаря   bouquet

# 232
  • Разпиляна във въображението
Аз имам книжката, но за съжаление съм я разхивирала и съм изтрила zip-а. Мога да я кача като отделни страници в моя сайт.

# 233
  • София
Аз имам книжката, но за съжаление съм я разхивирала и съм изтрила zip-а. Мога да я кача като отделни страници в моя сайт.
Ако не са много страници и не те затруднява, ще съм ти много благодарна!

# 234
  • Разпиляна във въображението
Предния пост го написах без да погледа отново списанието. Оказа се, че е pdf. Довечера ще се опитам да го направя в zip и да ти го пратя.

# 235
Бабъл,
оказа се ,че нямам кой знае колко броеве на списанието.
Даже не съм сигурна дали имам и един цял- като ги гледам са май на части.
Качих ти тук това ,което имам- но е все с бродерия- май са притурки към списанието .
Тогава ,когато ги свалях се интересувах само от бродиране.
Сега открих други броеве на същото списание ,но забелязвам,че са за плетене на дантела.
Нещо такова

ако ти вършат работа ще ги сваля

# 236
Vesika,
сложих тук файла
не мисля ,че от там ще имаш проблем  със свалянето

# 237

Eто тук:
http://www.librus.ru/index.php?items=10&items_b=0&yaz=110030
http://www.librus.ru/index.php?items=10&items_b=0&yaz=110032

за да теглиш- регистрирай се. Имаш лимит по 10 на ден така че използвай внимателно бутона "загрузить".  В предишна тема разнищихме как да се сваля оттам, но ако има нещо- питай!

# 238
  • 2 етажа над тавана
Хипатия, много ти благодаря.  Hug  bouquet
Сега ще сваля това, което си дала, а ако искаш кажи къде си намерила тези , които са за дантелата - да ги разгледам и да ги сваля, да не те товаря теб. Wink

# 239
проблема е ,че не са на сайт, за да може да с е видят
Ползвам EMule. И ти трябва да го имаш,за да мога да ти обясня как да намериш файловете.
Свали го и ще се опитам да ти обясня . Но хич не с е захващай ,ако нямаш много добра антивирусна.
Тук гъмжи от всякакви животинки:)

Общи условия

Активация на акаунт