МУ София общежития

• 2 918
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Кои блокове са реновирани освен този в Лозенец?

# 16
Кои блокове са реновирани освен този в Лозенец?
11-ти и 25-ти.
56Б, 7ми, 53А пише, че са в ремонт и не мисля, че настаняват.
56А е неремонтиран, но е семеен и там няма да ги сложат.
40Б не съм сигурна дали е ремонтиран или не.

# 17
Може ли информация от минали години, каква е вероятността да кандидатстваш, но да не си класиран за общежитие? Класацията отделно ли е за различните факултети, има ли пак разделяне по пол?

# 18
Както съм писала и по-нагоре, аз не съм чувала за такъв случай специално за МУ и дъщеря ми също каза, че не знае за неприет колега.

# 19
Както съм писала и по-нагоре, аз не съм чувала за такъв случай специално за МУ и дъщеря ми също каза, че не знае за неприет колега.
Благодаря! Чудя се дали да търся квартира като резервен вариант, много малко време ще имаме за реакция. Дано и тази година да има за всички. Притеснява ме, че два от блоковете са в ремонт.

# 20
Тези блокове и миналата година бяха в ремонт, не е новост.

# 21
  • до морето
Здравейте! Синът ми е приет в 25 блок 620 стая. Ще мога да го закарам на 12-ти, което е последният ден. На 400 км сме и работя. Всяка информация ще ми е от полза - какво да носим, тел. на домакинката, колко човека са в тази стая и т.н. Ако имам късмет някой, който е или е бил в стаята да чете тук ще е късмет! Предполагам, че в деня на настаняването ще трябва да отиде и да си смени адресната регистрация. Чудя се дали ще се наложи да купуваме хладилник например, някакви малки ел. уреди, които биха били необходими…

# 22
next, както Ви казаха и в другата тема - питайте във фейсбук страницата на блока. Там можете да се свържете и с домакинката, и със съквартиранта.
https://www.facebook.com/groups/118056124964956
Ако в списъка с класираните няма друго момче, разпределено в стая със същия номер - значи ще бъде с момче от по-горен курс.
Ел.уреди в стаите няма. Всичко си купуват сами. Ако са двама първокурсници, редно е да си поделят разходите за тях. Ако е при по-голям студент и всичко е купено - може да се включи с някаква сума. На първо време освен една ютия (защото е хубаво всеки да си има лична), друго не трябва да се купува, без да се разберете със съквартиранта.

# 23
Това е групата на 25-ти блок, или пишете в нея, или скролнете надолу има една публикация от домакинката от юли месец, предполагам, че ако ѝ пишете, може да се свържете с нея. Ще познаете публикацията по това, че пише, че събира наеми Grinning

https://www.facebook.com/groups/118056124964956

Шестият етаж на 25ти блок е най-хубавият по сведения на студентите, за няколко стаи знам, че изглеждат по един и същи начин ремонтирани, което значи, че вероятно сравнително скоро им е правен ремонт.
Но дори и да не знаете какво точно има в стаята, не се притеснявайте, 25ти блок се намира в сърцето на храната на студентски град Grinning Има сума ти заведения, закусвални, Фантастико е до него, ще се справи за една-две седмици, докато успеете да му занесете каквото е необходимо.  Като има подслон и храна, останалите неща ще се нагодят постепенно Simple Smile

# 24
Между другото, съмнявам се домакинката да знае какви уреди има в стаята и какво трябва да се купи. Само от съквартиранта ще получите тази информация.

# 25
Здравейте! При настаняване в общежития на МУ - София, задължително ли се сменя адресната регистрация?

# 26
Здравейте! При настаняване в общежития на МУ - София, задължително ли се сменя адресната регистрация?

Не е задължително. Повечето студенти обаче си я сменят поради помощите от социалните.

Скрит текст:
Моят син си я промени, за да може да гласува на изборите за кмет на Столична община.

Общи условия

Активация на акаунт