Голяма подредба в Ленорман

• 1 026
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Момче и момиче са, нали? По картите. Но не мога да определя кое е по-голямото.
Заиграх се с подредбата Simple Smile
Да, давай да видим кое е по-голямото 😀

# 16
Така, мисля, че момичето е по-голямото дете - Букетът е точно до Детето. Слънцето е далеч, в края на подредбата.

# 17
Така, мисля, че момичето е по-голямото дете - Букетът е точно до Детето. Слънцето е далеч, в края на подредбата.
Децата са три. Най-голямата не присъства в подредбата, или най-много да е змията с инфото, като беше малка излизаше с Букет, сега най-малкото е Букет, момчешкото е Сърце.

# 18
Охо Simple Smile Значи точно обратното...
В Букета сме съвпаднали, но в Сърцето се разминахме. Защо го определяш за момчето? Аз гледах огледалните на Дете.

# 19
Охо Simple Smile Значи точно обратното...
В Букета сме съвпаднали, но в Сърцето се разминахме. Защо го определяш за момчето? Аз гледах огледалните на Дете.
Така ми излиза във всички подредби или ако редя нещо за предстоящи събития и се чудех в началото на карта Сърце, при мен тя никога не е била индикация за любов и емоции, най-много за нещо, което харесвам. В някакъв момент хванах, ме показва сина ми, защото дадена ситуация се развива около него, а и е Вале купа. Ход на коня на  13 е 24 в 3 - постоянно “пътува” между нас, девойката е в Щъркели. В Сърцето има Облаци, в Облаците - Метла, вечно са в някакъв конфликт. Традиционното значение на дом 24 си остава валидно, чета на няколко нива.

# 20
Когато гледате за работа, кой сигнификатор ползвате?

# 21
Когато гледате за работа, кой сигнификатор ползвате?
Обикновено Котва, може Кула и Лисица, зависи сферата на дейност.

Общи условия

Активация на акаунт