Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 50 739
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
Аз не съм спирала с процедурите, правихме опити година и половина, през това време слагах два пъти ботокс, Хармоника, бустер. Даже, правих ретуш на ботокс, когато съм била в 4 г.с.,.но не съм знаела. Бебето се развива нормално и не е имало никакви проблеми.

# 301
Ако ще се чувствате по-спокойна, спрете с процедурите преди да почнете опити.
Ние реално не сме правили целенасочени такива, та слагах ботокс, филър, направих си лазер епилация поддържаща продецура на интим, крака. По всяка вероятност е съвпаднала някоя или няколко от тези със забременяването, защото ги бях записала в рамките на семица-две. Аз така и разбрах, де - трябваше да ходя на Венус , а ми закъсняваше няколко дни и затова направих тест.

# 302
Използвате ли някакви уреди за домашна употреба в грижата си?Не можах да намеря такава тема.

# 303
Joy Споделям нещо което искрено ме разсмя:

# 304
  • София
Използвате ли някакви уреди за домашна употреба в грижата си?Не можах да намеря такава тема.
Аз досега не правех нищо. Пробвала съм мазане с вит А, но не видях особен ефект и спрях. Мазала съм и с ниациналмид. Пак нищо.
Но преди време си бях взела уред за микронидлинг, тъй като имам страшен косопад вече повече от половин година и съм отчаяна, исках да си правя на скалпа, но миналата седмица се зарових, четох, и си направих на лицето. Беше ме страх да повтарям много, та едва ли съм направила кой знае какво, но кожата ми на другия ден беше доста по- приятна на допир, ме беше лющеща се както обикновено.
В петък имам час за скинбустер и засега няма да повтарям микронидлинга, защото не знам дали са съвместими, но после ще продължа.

# 305
Аз имам цял салон удома, така че питайте каквото ви интересува за уреди Grin
Сега, като съм бременна не мога да ползвам нищо и си взех от онези уредчета, които правят криотерапия, мисля да втривам с него серуми разни. То успокоява и кожата и свива порите, бръчки дават че изпъва. На мен сега от хормоните ми се наруши бариерата и ми стана дерматит, та това уредче ще ми дойде добре. И гуа ша си взех от Зоя за шията и ще правя с нея масажи. Мисля да си взема и от тези спрей гън-овете, които вкарват серуми със струя.

# 306
Моля мнения за Aquafacial!

# 307
КРР, домашно Хайфу му се чудя, имаш ли, казвай ефект някакъв?
Аз пък като чуя кролиполиза и се сещам за случая с Линда Еванджелиста и няма сила, която да ме накара да пробвам.
Нищо не казахте за добавките на Денкова, но ще поръчвам.

# 308
Аз съм доволна от добавките на д-р  Денкова като отварям огромна скоба,че нея изобщо не я харесвам.Но продуктите са добри.

КРР, може ли да покажеш този крио уред за втриване на ампули?

# 309
Само хайфу нямам хаха
Но то е за едри и тежки лица. Една дама беше качила резултат на своята майка а беше много добър.

Това е уредът, но той не е за втриване на ампули - само крио или затопляща функция. Аз ще ползвам криото и ще втривам с нея, защото сега друго не мога да ползвам.

За втриване на ампули има най-различни подобни уреди - търсете нещо с лед, ултразвук и йони.

# 310

Има тема.Уреди за домашна употреба или нещо такова.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1445138

# 311
Да, но май не е активна отдавна

# 312
А какъв уред мога да взема , който няма да пречи на Ботокса ?💖

# 313
Повечето не пречат, стига да не се натиска

# 314
  • София
Да, но май не е активна отдавна

Но има страшно много информация в нея!

Общи условия