Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 47 908
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
И при мен винаги носят картона, даже   и като ходих на козметична процедура, момичето го провери

# 31
  • София
Благодаря за новата тема, a.l.e.n.a Flowers Hibiscus
Нищо не правя за околоочната зона, освен ботокс в пачи крак.
Имам ужасни торбички, които след ботокса се увеличават, но иначе пък бръчките стават все по-дълбоки.
Имам нужда от долна блефаропластика, но от много четене и  избор на лекар, ме достраша и засега отлагам.

# 32
Явно не всеки има картон,защото аз съм в Дерма Акт от 2021,тогава ми дадоха картонче за устните и от тогава никога повече не са го искали или са ми вписвали процедурите в някакво досие.
Междувременно имам още едни устни + 2 пъти Скулптра при тях.

Аз се дразня на лицето си вмомента,защото много трудно дренирам водата, която ми вляха на 16-ти за Скулптрата. Като питка съм в лицето.И първия път бях така но за седмица, 8 дни спадна напълно.
Моето натурално лице е продълговато и слабо,с много тънка кожа и широки пори. Така си го харесвам и за мен лице питка дава ефект "дебел човек",нищо че човека е 50 килограма.

За околоочния контур - там освен сухота,други проблеми нямам. Ползвам сутрин и вечер крем(харесвам ги мазни и хидратиращи).Веднъж съм си слагала филър,но разлика не видях.
Явно при вас е станал някакво разминаване - питайте следващ път за картон. На мен лично ми е трудно да си представя, че нямате такъв, защото реално всеки пациент има досие. Дерма акт не посещавам и не съм фен, но клиниката е голяма и едва ли карат през пръсти всичко.

За водата в лицето - ще излезе. Просто от жегите организмът сам задържа вода и това е допълнителна причина да не се абсорбира бързо. На мен вече няколко лекари ми казват, че баш в жегите не препоръчват инжекционни процедури особено филър. Предполагам, че масажите ще подобрят положението - при Скулптра има протокол за такива по 5 пъти дневно.

# 33
  • София
Здравейте, препоръчайте ми лекар за поставяне на ботокс за София. Имам подобен проблем:

Да, снимката е от профила на д-р Денкова, но не става ясно кой лекар е поставил ботокса. Писах й, тя препоръчва всички в клиниката.

# 34
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Снимките са толкова обработени (особено втората,погледнете размазания контур на лицето),че вместо реклама, Денкова си прави анти реклама.
Ако наистина има голяма разлика преди-след,няма да има нужда от фотошоп.
Като започнат така да се излагат...честно...

Нямам картон. Никой дори не си е правил думата,нищо не са ми вписвали на отиване/излизане от кабинета.Не са ме питали дали преди това съм им била клиентка.

Запазвам си час по телефона.Отивам,мажат ме с крем,стоя 10-на минути,идва др Трендафилова,смесва бустера с физ.разтвор,инжектира,бъра бъра за живота,плащам на момичето в коридора. Тръгвам си. И така два пъти в рамките на последните два месеца.

# 35
Намерих си една част от паспортите:

Освен стикер на продукта, описанието включва  къде е поставен и на коя дата.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 10:16 от ДХ3

# 36
  • София
Снимките са толкова обработени (особено втората,погледнете размазания контур на лицето),че вместо реклама, Денкова си прави анти реклама.
Ако наистина има голяма разлика преди-след,няма да има нужда от фотошоп.
Като започнат така да се излагат...честно...

Ок, а знаете ли кой в София слага ботокс при напрегната челюст и бруксизъм?

# 37
Мисля, че всички, които работят с ботокс.

# 38
  • София

Не намирам положителни отзиви, хората се оплакват че им блокират мускулите с които се усмихват, но стискането на зъби остава Cry

# 39
  • Plovdiv
Бихте ли описали как ви повлия Радиес и на колко време си постявяте?Благодаря!

И аз имам  картончета със залепени стикери  какво  е правено с дата.Мислех ,че е нормално и навсякъде го правят.Последно ми направиха паспорт  от Хармоника и съм подписвала декларация за информиран изобр .

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 16:31 от Penelope77

# 40
И аз не съм виждала да имам картон в Дерма акт.

# 41

Не намирам положителни отзиви, хората се оплакват че им блокират мускулите с които се усмихват, но стискането на зъби остава Cry
На мен др.Михайлов ми поставя ботокс точно там и не стискам докато държеше ботокса.
По темата,два пъти съм слагала Juvelook,зоната около очите се освежи.не е нещо фрапантно ,разлика от преди но аз освен ботокс не бих сложила филър в зоната.

# 42
  • Plovdiv
Има ли някоя дама ползвала услугите на  Viva Clinic в Слънчев бряг?

# 43
Аз явно имам картон в Дерма акт, защото все ходя при Георгиевски, а сега бях при Малев и той знаеше с точност кога и какво съм си правела Simple Smile Сложих си RRS long lasting (снимки мога да изпратя на ЛС преди и след). Доволна съм много.
Интересно как никой не ми препоръчва PRP, но аз съм му фен и съм решила да си направя 2 процедури.

# 44
Всеки има картон, те са задължени по закон и като цяло, спазват си всички нормативни изисквания, аз имам малко професионално изкривяване и съм ги проучила Grin Нещата, спрямо пациентите, лични данни, информираност и т.н. са им изрядни

Общи условия

Активация на акаунт